Hvordan få fin hud i ansiktet – en god renserutine er løsningen

I dag har jeg noe veldig spennende å dele med dere. Jeg lanserer min første toner og rensevann, samt en ny renseolje til ansikt! Dermed kan jeg tilby dere en komplett renseserie som er full av pleie og næring. I den anledning, ønsket jeg å dele en liten guide til hvordan få fin hud i ansiktet med en 3-stegs renserutine. 

Har du prøvd rensevann, toner og oljerens før? Gode renserutiner er nemlig superviktig for å bekjempe aldringstegn og få glød i huden. 

Les videre for å oppdage hvordan og hvorfor ansiktsrens bør være en fast del av hudpleierutinen. Du får også masse nyttige tips til hvordan du kan bruke de nye renseproduktene for å få fresh og ungdommelig hud.

Hvorfor renserutiner er viktig for å få fin hud i ansiktet

Jeg renser alltid godt både morgen og kveld for å få ungdommelig, velpleid og fin hud i ansiktet. Døde hudceller kan gjøre huden livløs og matt, og derfor fjerner jeg dem to ganger for dagen. Det er også viktig å fjerne sminke, solkrem og forurensninger som frie radikaler etter en lang dag. 

Frie radikaler vil vi så absolutt ikke ha – de kan nemlig tappe huden for energi og føre til tidlig aldring. Noe av det beste du kan gjøre for å bekjempe aldringstegn og få glødende hud er derfor å skape en god renserutine. Jeg er utrolig stolt og glad over å endelig kunne tilby deg en komplett renseserie som pleier, nærer og fukter huden. 

Renseserien inneholder alle de produktene du trenger for å innføre en enkel, men effektiv renserutine for å få fin hud i ansiktet.

Hvordan få fin hud i ansiktet med min enkle 3-stegs renserutine

Du kan selvsagt kun rense huden ved å enten bruke oljerens eller renseskum, dersom huden din er fornøyd med det. Ansiktet vil likevel føles fin, fresh og ren, samtidig som huden tilføres masse fukt og næring. 

Mange liker imidlertid å rense ansiktet to ganger. I så fall anbefaler jeg denne 3-stegs renserutinen som består av oljerens, renseskum eller rensevann og toner:

 • Steg 1: Oljerens
 • Steg 2: Renseskum og/eller rensevann
 • Steg 3: Toner

Jeg synes at det er utrolig deilig å vite at huden er ordentlig ren, klar for å ta imot masse næring fra de andre produktene i hudpleierutinen min. All fukten og næringen fra serum og dagkrem trenger lettere ned i huden ved å rense den godt. Hvis du lurer på hvordan du får fin hud i ansiktet, bør du utvilsomt prioritere gode renserutiner.

Steg 1: Begynn med å massere inn renseolje i ansiktet

Renseolje er perfekt å bruke som første steg i en renserutine for fin hud i ansiktet. Olje løser nemlig opp olje fra f.eks. sminke, solkrem, talg og andre urenheter. Først masserer jeg inn renseoljen i ansiktet, helst på tørr hud. Deretter skyller jeg av oljerensen ved å bruke masse lunkent vann. 

Nå som overflødig olje og smuss er fjernet fra hudoverflaten, er huden klar for ekstra ansiktsrens og behandling. Renseolje er veldig skånsomt og gir pleie og næring til alle hudtyper. Du fjerner samtidig både sminke og urenheter i huden.  Renseolje og sensitiv hud er dessuten en spesielt god match.

Fordelene med å bruke Cleansing Oil

Vendela Gentle Cleansing Oil er min aller første oljerens. Det en naturlig renseolje med deilig duft som etterlater huden ren og velpleid. Jeg føler meg så fresh og fin i ansiktet etter å ha brukt den. Oljerensen fjerner dessuten både sminke og urenheter. 

Cleansing Oil har en veldig lett konsistens som føles deilig ut mot huden. Den er enkel å skylle bort. Ansiktsrensen er likevel en veldig effektiv. Bare se på alle disse egenskapene som bidrar til fin hud i ansiktet:

 • Full av deilige, pleiende oljer
 • Effektiv fjerning av sminke, overflødig talg, solkrem og andre urenheter i huden
 • Etterlater huden velpleid, ren og frisk 
 • Skånsom og mild mot huden

Og du – Cleansing Oil er skånsom nok til å bruke rundt øyet. Du trenger derfor ikke egen sminkefjerner for øyesminke.

Renseolje + sensitiv hud = perfekt match

Renseolje og sensitiv hud er som sagt en god match – selv om alle hudtyper har godt av oljerens. Renseproduktet er nemlig veldig skånsom og mild mot huden. Den stripper ikke huden for fuktighet, noe som mange såper og renseprodukter kan gjøre. Dette er uheldig for alle hudtyper – selv fet hud kan bli fuktfattig. 

Har du i tillegg sensitiv hud, risikerer du at den blir tørr, rød og irritert av altfor “harde” renseprodukter og såper. Cleansing Oil inneholder derimot pleiende og fuktighetsgivende ingredienser som lindrer og roer huden:

 • Avokadoolje som er full av vitaminer og fuktighet
 • Aprikoskjerneolje som fjerner talg, solkrem, sminke og urenheter
 • Jojobaolje for å tilføre masse fukt til tørr hud
 • Macadamiaolje for cellefornyelse og for å lindre huden

Steg 2: Renseskum og/eller rensevann for ekstra rens, pleie og næring

Oljer fra for eksempel sminke eller talg i huden kan danne en hinne over huden. Steg to i renserutinen er derfor å gå videre fra oljerens til et pleiende renseskum og/eller rensevann. Selv sverger jeg til Vendela SilverCleanser, rett og slett på grunn av alle næringsstoffene i denne ansiktsrensen. 

SilverCleanser inneholder blant annet babassuolje som kan virke anti-inflammatorisk for sensitiv hud. I tillegg er babassuolje rik på deilige fettsyrer. All hud har godt av fettsyrer, samtidig som fettsyrer er redningen for tørst og tørr hud. Ansiktsrensen er likevel effektiv nok til at huden blir fin, ren og frisk.

LES OGSÅ: Derfor bør du rense huden med babassuolje

Få fin hud i ansiktet med Micellar rensevann

Det andre nye produktet mitt er Vendela Micellar Cleansing Water. Du kan alternativt bruke rensevann som steg 2 om morgenen, istedenfor renseskum. Hvis du har dårlig tid eller er på reisefot med lite bagasjeplass, kan du også kun bruke rensevann. Fordelen med Micellar Cleansing Water er at dette rensevannet alene er nok på travle morgenen, slik at huden er klar for toner, serum og ansiktskrem. 

Jeg anbefaler likevel at du bruker renseolje eller renseskum om kvelden for å fjerne sminke og forurensninger etter dagen. Rensevann er forresten perfekt å bruke som ekstra sminkefjerner om kvelden. Cleansing Water er nemlig effektiv nok til å fjerne siste rest av mascara og annen sminke som sitter igjen etter ansiktsrens.

Hva er Micellar water?

Du har kanskje hørt om “Micellar water?” Miceller er små molekyler som renser huden din i dybden. Micellar rensevann har lenge vært populært rundt omkring i verden, og stadig flere får øynene opp for de fantastiske egenskapene. Jeg er utrolig fornøyd med å kunne tilby mitt eget Micellar rensevann.

Vendela Micellar Cleansing Water er et rensevann som fjerner smuss, urenheter og sminke fra huden på en skånsom måte. Den er både beroligende og forfriskende. Du kan bruke Cleansing Water som del av hudpleierutinen din eller for å friske opp huden ved behov. For eksempel, Micellar rensevann er super til å raskt fjerne svette etter trening – perfekt når det er en liten stund til du kommer deg i dusjen. 

Bare se på alle disse fordelene og egenskapene:

 • Rensevannet passer for alle hudtyper 
 • Effektiv og skånsom
 • Roer ned og frisker opp huden

Bare vær obs på at Cleansing Water ikke skal skylles av. Du kan gå rett videre til siste del av min 3-stegs renserutine for å få fin hud i ansiktet, nemlig toner.

Steg 3: Avslutt renserutinen med toner for å få fin hud og bekjempe aldringstegn

Toner er et “must” etter ansiktsrens for å gjenopprette hudens pH-balanse, samt rense porene. Jeg avslutter alltid renserutinen med toner for å balansere pH-verdien i huden etter vaskingen. 

I tillegg brukes toner til å “preppe” huden for serum, ansiktskrem og andre hudprodukter. Toner brukes morgen og kveld. Jeg bruker en bomullsdott for å påføre toneren jevnt over ansiktet. Deretter lar jeg den trekke naturlig inn i huden – toner skal ikke skylles av med vann.

Hvordan få fin hud i ansiktet med toneren min

Det var viktig for meg å tilby en toner som ikke “bare” balanserer huden etter rens, men som også pleier og behandler huden. Vendela Skin Perfecting Toner er det tredje, nye produktet mitt. Toneren er en aldri så liten “næringsbombe” til huden. Den er full av antioksidanter beskytter de sunne hudcellene i huden mot frie radikaler og oksidativt stress. 

Dermed bidrar den med å redusere rynker, fine linjer, inflammasjon og pigmentering. Den er rett og slett perfekt for deg som lurer på hvordan du får fin hud i ansiktet.

Toneren inneholder nemlig granateple som er proppfull av antioksidanter. Visste du at forskning har oppdaget at granateple inneholder nesten 40 ganger mer antioksidanter enn blåbær, rødvin og grønn te? Jeg bare MÅTTE inkludere denne superingrediensen! Det er i tillegg dokumentert at granateple har en god effekt på cellefornyelse og kan stramme opp huden.

Her er noen av fordelene med Vendela Skin Perfecting Toner:

 • Egnet for alle hudtyper
 • Inneholder masse antioksidanter og næring
 • Fukter og beskytter huden
 • Sakker ned aldringsprosessen

Nå er 3-stegs renserutinen over, og ansiktet er klar for serum, øyekrem og ansiktskrem. 

Resten av hudpleierutinen skal jeg ikke gå i dybden på nå, men du kan lese mer om den ved å klikke her. Hudpleierutinen er perfekt for alle over 50 år som lurer på hvordan de kan få fin hud i ansiktet. Hudpleierutinen kan likevel brukes av deg som er yngre for å beskytte og forebygge aldringstegn. Du kan tilpasse stegene med de produktene som passer best for hudtypen din.

Da er det bare å ønske deg lykke til med renserutinen. Jeg håper du blir strålende fornøyd med min nye renseolje, rensevann med Micellar og toner. Jeg er iallefall utrolig stolt og glad for å kunne tilby dem til deg. 

Klem fra Vendela 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.