Derfor bør du rense huden med babassuolje

Vendela lager hudoljer

Har du hørt om superingrediensen babassuolje? Det er en hudolje som er utrolig populær innen hudpleie. Selv ble jeg raskt overbevist over alle de gode kvalitetene da jeg prøvde hudoljen for første gang. Det er derfor du finner ansiktsrens med babassuolje i sortimentet mitt – les videre for å oppdage alt det gode denne planteoljen kan gjøre for huden din!

Hva er babassuolje og hvorfor brukes den til hudpleie?

Det kan kanskje virke som det stadig dukker opp nye, trendy superoljer til huden. Er det en hudolje som virkelig fortjener din oppmerksomhet, så er det babassuolje. Den brukes som ingrediens i alt fra renseskum til ansikt til sminkefjernere. Oljen utvinnes fra frøene til babassu-palmetreet og er stappfull av næring som gjør huden glad.

Oljen har et høyt nivå av antioksidanter som virker anti-inflammatorisk, samt fettsyrer som gir masse fukt. Innen hudpleie brukes oljen blant annet til å dempe hudirritasjon og eksem. I tillegg virker den fuktende og beroligende på huden. Det gjør at hudoljen er egnet for alle hudtyper, inkludert tørr og sensitiv hud.

LES OGSÅ: Den ultimate ansiktsmasken til tørr og fuktfattig hud

Sist, men ikke minst, så inneholder babassuolje også store mengder med vitamin E. E-vitamin er en sann superstjerne når det kommer til hudpleie. Mange av mine produkter er rike på dette virkestoffet fordi det bekjemper frie radikaler. Frie radikaler kan føre til tidlige aldringstegn, og de dannes blant annet fra forurensninger. Vitaminet hjelper dermed med å beskytte og reparere huden.

Hvorfor du bør bruke ansiktsrens med babassuolje

Jeg valgte å utvikle en ansiktsrens med babassuolje, takket være de rensende og beroligende egenskapene. Jeg synes at det er bra å bruke oljer til å rense den sarte huden i ansiktet. Altfor mye såpe kan fort skade det naturlige laget med lipider og tørke ut huden.

Babassuolje absorberes raskt og fjerner selv vannfast sminke. Det gjør den til en effektiv ingrediens i hudrens, sminkefjernere og renseprodukter. Huden tilføres samtidig masse fukt og næring. Jeg har derfor valgt å bruke babassuolje i Vendela SilverCleanser, et behagelig og luftig renseskum for ansikt.

Dette er min favoritt når det kommer til hudrens. SilverCleanser lukter godt, passer for alle hudtyper og er mild mot huden. Det gjør den godt egnet for selv tørr og sensitiv hud. SilverCleanser kan også brukes over øynene. Den fjerner sminke, smuss, forurensning og fett.

Ansiktsrens bør brukes hver morgen og kveld. Hvis du har på deg mye sminke, anbefaler jeg at du dobbeltrenser før du legger deg for å få vekk alle rester. Ren hud gjør at dagkrem, nattkrem og annen hudpleie absorberes bedre. Du får dermed mye bedre effekt av hudproduktene dine. Jeg merker selv at jeg føler meg freshere når jeg er nøye med å bruke hudrens.

Mine beste hjemmespa-tips: Gi huden en boost med babassuolje

Jeg tror de fleste er enige med meg når jeg sier at alle trenger en dag med hjemmespa i disse tider. Jeg elsker å legge ansiktsmaske når jeg sitter på hjemmekontor. Så her får du en av mine beste hjemmespa-tips for å gi huden en boost med babassuolje: kombiner ansiktsrens med ansiktsmaske!

Jeg er nok ikke alene om å synes at det er tungt å sitte så mye hjemme for tiden. Men hvem sier at du ikke kan kose deg litt ekstra når du først må sitte hjemme og jobbe? Bare husk å skylle av ansiktsmasken før du skal ha videomøte!

Jeg har satt sammen en pakke som består av ansiktsmasken Vendela Hydration Mask og fuktighetskremen Vendela SilverDay, i tillegg til ansiktsrens med babassuolje. Huden blir nemlig mye mer mottakelig for alle de pleiende og nærende ingrediensene når du bruker SilverCleanser først. 

Vendela Self Love Kit

Jeg har valgt å kalle pakken for “Self Love Kit” fordi vi alle trenger å være litt rause og gode mot oss selv i disse anstrengte tider. Vi fortjener litt kjærlighet, egenpleie og velvære for å lysne opp dagene. Du kan bestille den lille kjærlighetspakken her, enten til deg selv eller for å muntre opp noen du er glad i. Akkurat nå får du 30% på denne pakken! (Minner om at vi også har gratis frakt på alle ordrer. 😉)

Hva er dine beste hjemmespa-tips? Del gjerne i kommentarfeltet, slik at vi kan spre litt inspirasjon og glede i hverdagen!

Klem fra Vendela

2 kommentarer på “Derfor bør du rense huden med babassuolje

  1. Jeg er en eldre dame som er veldig allergisk .har brukt clarins .har du noe råd til meg hva jeg kan bruke av dine kremer,dagkrem og nattkrem.

    1. Hei og takk for spørsmål! Ettersom du tidligere har brukt Clarins som er basert på naturlige planteekstrakter, tror jeg fint du kan bruke Silver-serien som er naturlige og skånsomme for en sensitiv hud. Vet du hva du er allergisk mot? Så kan vi også sjekke ingrediensene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.