Vendela Shop | Personvernerklæring
Vendela Kirseboms kolleksjon av hudpleie, hårpleie og parfyme. Nettbutikk for alle mine produkter for hud, parfyme og hårpleie.
vendela kirsebom, krem, hudpleie, hårpleie, vendela diamonds, nattkrem, dagkrem, serum, øyekrem, balsam, sjampo, hudpleieserie, parfyme
15856
page-template-default,page,page-id-15856,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Personvernerklæring

Personvernerklæring Helena Cosmetics AS

 

Ditt personvern hos Helena Cosmetics AS

Helena Cosmetics AS tar dine rettigheter til personvern- og beskyttelsen av dine personopplysninger alvorlig. Vår behandling av personopplysninger er i henhold til norsk personvernlovgivning. Ansvarlig for å beskytte og behandle dine personopplysninger er Helena Cosmetics AS ved daglig leder.

 

Behandling av personopplysninger

Formålet med innsamling og behandling av dine personopplysninger, er å kunne administrere ditt kundeforhold, å behandle returforsendelser, garantisaker, regnskapsavvikling og effektiv markedsføring og produktsalg som er så relevant som mulig for deg. Personopplysninger som registreres i kundeforholdet, kan bli brukt i salgs- og markedsføringsformål i regi av Helena Cosmetics AS. I tilfeller hvor andre selskap har produkter vi tror du kan være interessert i, vil det kunne tillates at disse selskapene får anledning til å sende deg tilbud. Dine personopplysninger vil aldri bli solgt eller formidlet på annen måte enn som nevnt over.

 

Innhenting av personopplysninger

For å ha et kundeforhold hos Helena Cosmetics AS, må du oppgi navn og postadresse. Annen personinformasjon oppgir du, som kunde, på frivillig basis. Vi oppfordrer deg til å dele telefonnummer og epostadresse, slik at vi kan kommunisere effektivt og tilby deg tilpassede tilbud og informasjon.

Opplysninger som finnes offentlig og privat tilgjengelig i registre for bruk i markedsføring og salg kan innhentes for markedsføringsformål og for vurdering av kredittverdighet. Ved bruk av digitale kanaler, kan informasjon lagres i første- og tredjeparts informasjonskapsler (cookies).

 

 

Oppbevaring og sletting av informasjon

Helena Cosmetics oppbevarer og behandler navn, adresse, IP-adresse og kredittverdighet samt (hvis oppgitt frivillig av kunden) epostadresse, telefonnummer, samt lovpålagt kundereskontro.

Helena Cosmetics benytter seg av førsteparts cookies for å måle trafikk på nettsidene våre, samt tredjeparts cookies for å vurdere trafikk og forbedre nettsidene. Informasjon blir behandlet av Google Tag Manager og Google Analytics. Informasjonskapsler brukes også for å registrere annonsevisninger, slik at vi kan gjøre markedsføringen så relevant som mulig for deg. Vi samarbeider med DoubleClick og Facebook. Dersom du ønsker det, kan du deaktivere informasjonskapsler. Dette må du gjøre selv i din egen nettleser. Hjelp til dette finner du her.

 

 

Dine rettigheter i forhold til lagrede personopplysninger

Personopplysningsloven gir deg rett til å be om sletting av- eller innsyn i dine personopplysninger, med unntak av opplysninger hvor det er lovpålagt oppbevaringsplikt. Dersom du ønsker å fremme et krav om innsyn i-, eller sletting av personopplysninger, vil vi ved kontakt og dokumentasjon på identitet være behjelpelige med å imøtekomme ditt krav.

 

Kontaktinformasjon:

Post: Helena Cosmetics AS, Leif Weldings vei 10, Postboks 2110, 3208 Sandefjord.

Tlf: 40 03 80 01.

Epost: kundeservice@vendela.com

 

Helena Cosmetics AS forbeholder seg retten til å endre vilkårene i personvernerklæringen. I den grad det vil komme endringer i vår personvernerklæring, vil du få tilsendt disse dersom vi har din e-postadresse.