Et oljeserum som lindrer tørr vinterhud

På denne tiden av året føler mange seg både blek, gusten og tørr. Jeg vil tro det er flere enn meg som akkurat nå savner den freshe gløden huden får om våren og sommeren, når solen varmer og huden føles fem år yngre enn den gjør en grå dag i januar? Løsningen for meg ble et nærende oljeserum.

I denne tiden hvor vi alle er tvunget til å tilbringe mer tid hjemme har jeg lagt litt ekstra fokus på min daglige hudpleierutine. Hver dag sørger jeg for å smøre meg godt inn med mitt eget oljeserum som både er næringsrikt og dyptvirkende. Det gir huden en skikkelig boost, og gir meg tilbake gløden jeg sårt savner i de mørke vintermånedene.

Vendela Diamonds Caring Oil gjør huden elastisk og fløyelsmyk. Den tilfører naturlig pleiende næring hele dagen. Bruk oljen der huden din trenger ekstra næring, er tørr, eller spesielt utsatt for rynker. En naturlig hudolje, satt sammen av åtte rene og økologisk sertifiserte ekstrakter, i en konsentrasjon som virkelig gir resultater.

Hør bare hva dette oljeserum inneholder:

  • Jojobaolje; tilfører huden næring og fuktighet
  • Avokadoolje; mild og gjenoppbyggende, glatter ut huden
  • Druekjerneolje; inneholder sterke antioksidanter som eliminerer frie radikaler og forebygger hudens aldring
  • Rosenolje; bidrar til å gjenopprette fuktighetsbalansen i huden
  • Arganolje; den ultimate oljen for voksen hud, da den inneholder både mineraler og fettsyrer som omega 6 og 9 og E-vitamin
  • Makadamiaolje; beroliger og styrker hudens beskyttende fuktbarriere
  • Nypefrøolje; forebygger blant annet alderstegn og arrdannelse i huden

Resultatet er et oljeserum som virkelig funker. Etter at jeg la til produktet i min daglige vinterrutine har jeg merket at huden føles fastere og mindre tørr, og jeg synes den har mye mer glød enn hva jeg pleier å ha midt på vinteren.

Vendela Caring Oil - et oljeserum som trekker raskt inn i huden

LES OGSÅ: Hvordan bruker jeg serum riktig?

Serumet har en lett oljekonsistens som trekker raskt inn i huden og som ikke virker tilstoppende på porene. Du påfører det på nyrenset hud morgen og/eller kveld. Bruk et par dråper og massér serumet lett inn med fingertuppene i ansiktet, og der du ellers trenger ekstra fuktighet og pleie. Avslutt med en god ansiktskrem.

Vendela Diamonds Caring Oil passer for alle hudtyper, spesielt voksne, tørre og sensitive hudtyper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.