Slik sier du farvel til tørre hender for alltid

Jeg har alltid hatt tørre hender og tørre neglebånd, helt siden jeg var liten. Mange opplever det samme nå som høst og vinter står for døren. Tørt inneklima, hyppig håndvask og lave temperaturer fører til at alle kan få tørre høst- og vinterhender. Her får du mine beste tips til velpleide og myke hender – uansett årstid.

Få velpleide og myke hender med en god håndkrem og hudolje

Håndkrem har blitt en del av meg. Den er så god å smøre på og dufter så godt! Håndkrem er rett og slett et must for deg med tørre hender. Jeg har alltid håndkrem stående på nattbordet sammen med Caring Oil sånn at jeg smører meg ekstra på kvelden.

Selvfølgelig er håndkremen også med i vesken. Da har jeg den tilgjengelig, uansett hva jeg gjør på dagen. Hendene blir beskyttet i mange timer og den føles ikke klissete ut. De fuktighetsgivende, næringsrike ingrediensene går raskt til verks for at du skal få myke og velpleide hender:

  • Sheasmør for å gi hendene rikelig med fukt
  • Mandelolje for silkemyke hender
  • Rosmarinolje for lett desinfeksjon

Hudoljer og serum kan brukes overalt på kroppen hvor du trenger ekstra næring og fuktighet. Derfor kan du gjøre som meg og bruke den på tørre hender og tørre neglebånd også. Caring Oil er proppfull av fuktighetsgivende hudoljer som passer for både hender og ansikt:

  • Inneholder 7 eksklusive hudoljer som arganolje og jojobaolje
  • Lindrende rosenolje som er bra for tørre hender som sprekker
  • Rik på antioksidanter, vitaminer og mineraler

Hva med en håndmassasje fra noen du er glad i? Jeg elsker når Petter skjemmer meg bort med håndmassasje. Det er noe av det beste jeg vet. Det er sånne småting som dette som gjør hverdagen mye bedre. Dessuten er det herlig med litt ekstra egenpleie og kos nå som vi går mot mørketiden.

Gi tørre hender en fuktighetsboost med ansiktsmaske

Du kan bruke ansiktsprodukter på hendene også for en real fuktighetsboost. Hydration Mask er perfekt også for håndpleie. Den gir intens fuktighet til tørre hender og roer ned stresset hud. Ansiktsmasken inneholder dessuten masse antioksidanter som motvirker aldringstegn. Det er nemlig ikke bare ansiktet som trenger hudprodukter for moden hud. Både hender og bryst trenger også ekstra omtanke og pleie.

SE OGSÅ: Slik pleier du bryst og décolleté

Bruk milde såper og håndgel for å unngå tørre hender som sprekker

Såper og hånddesinfeksjon kan være et mareritt for tørre hender, synes jeg. Selv om du har myke hender fra før av, kan all håndvasken i influensasesongen tørke ut huden ganske kjapt. Jeg er derfor supernøye på hvilke såper og håndsprit jeg bruker.

Vendela Antibacterial Hand Cleansing Gel er en håndsprit som jeg utviklet spesielt for tørre hender som sprekker. Den renser godt og fjerner bakterier, men uten å tørke ut huden. Jeg passet nemlig på å inkludere fuktighetsgivende ingredienser. Trenger du både håndkrem og håndsprit? Vendela Hand Care Kit er et håndpleiesett med begge deler.

Har du noen gode tips på lur for å få silkemyke og velpleide hender? Del gjerne i kommentarfeltet. Jeg blir alltid så glad for å høre fra deg 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.