Dette må du lese før du prøver superingrediensen peptider

Vendela benytter peptider i sin hudpleie

Peptider er en revolusjon innen hudpleie og anti-aging. Jeg er helt frelst etter at jeg så den fantastiske effekten på huden min. Nå kan du også oppleve alle fordelene i en rekke spennende produkter. Men hva er peptider og hvorfor brukes peptider i hudpleie? Her kan du lese om alt du må vite før du tester ut denne superingrediensen.

Hva er peptider?

Kort fortalt, peptider er naturlige aminosyrer som stimulerer hudcellene for å få huden til å se yngre og glattere ut. Virkestoffet brukes i en rekke hudpleieprodukter som ansiktskrem, serum og lignende. Resultatene ble så bra på meg selv at jeg bare måtte inkludere peptider i mine egne hudpleieprodukter. 

Vendela sverger til peptider i sin hudpleierutine

Jeg valgte å bruke det patenterte tri-peptidet SYN®-AKE da jeg skulle utvikle serum og fuktighetskrem med peptider. Virkestoffet er syntetisk og etterligner peptidene som finnes i giften til Waglerlanseslanger.

Peptider i hudpleie: Ung og glødende hud

Jeg er utrolig stolt over å kunne tilby hudpleie med peptider som er så effektive som SYN®-AKE. Virkestoffet virker umiddelbart for å få mikromuskulaturen i ansiktet til å slappe av. Det er slik SYN®-AKE raskt glatter ut fine linjer og forebygger dype rynker på sikt. 

Ansiktet blir allikevel ikke ubevegelig. Jeg vet at mange frykter at de får stivt ansikt ved å bruke botox-lignende behandlinger. Dette er noe du ikke trenger å frykte med mine anti-aging-produkter. Tvert imot, jeg føler meg skikkelig fresh når jeg bruker serum og fuktighetskrem med peptider. 

Avslapningen virker også på lang sikt. Når ansiktet er avslappet, får huden bedre tid og mulighet til å regenere og hele seg. Det gjør at dype rynker reduseres over tid. Fuktighetskrem og serum med peptider kan også virke forebyggende mot aldringstegn dersom du begynner å bruke dem tidlig nok. 

Serum og dagkrem med peptider

Det mest effektive er å bruke peptider i serum og annen hudpleie til ansikt. Virkestoffene får god tid til å trekke inn i huden, i motsetning til andre produkter som skylles av. Jeg har for øyeblikket to anti-age produkter med dette virkestoffet som jeg bruker på daglig basis. Den ene er fuktighetskremen Vendela Instant Glow

Dette er en fuktighetskrem med peptider, vitaminer og mineraler som glatter ut rynker og gir ansiktet ditt en ungdommelig glød. Jeg anbefaler at du bruker ansiktskremen to ganger om dagen for best effekt.

LES OGSÅ: Den ultimate ansiktsmasken til tørr og fuktfattig hud

Det andre produktet er Vendela Instant Care Serum. Serumet inneholder en høy konsentrasjon av anti-age ingredienser. Du bør massere serumet lett inn i huden én gang om dagen for best effekt. Du kan bruke serumet i ansiktet og på halsen.

Du kan helt fint bruke begge produkter hver dag for å gi huden en skikkelig boost. Det er ikke slik at du enten må bruke det ene eller det andre. Om vinteren blir huden ofte grå og gusten. Da føler jeg meg mye bedre når jeg bruker hudpleie som gir glød!

Peptider er helt fantastisk for å oppnå en ungdommelig og glødende hud. Du trenger imidlertid ikke å ta mitt ord for det – test hudpleie med peptider selv for å se virkningen. Du kommer til å bli like begeistret som meg 😊

Klem fra Vendela

7 kommentarer på “Dette må du lese før du prøver superingrediensen peptider

  1. Kan man bruke Instant glow på natten også?

    1. Absolutt Grete, denne kremen kan du bruke morgen og kveld. Da vil du få optimal effekt av peptidene i kremen 🙂

  2. Fikk prøve Instant Glow i dag. Helt fantastisk hvor mye bedre huden føltes etterpå. Dette er et produkt jeg ønsker virkelig å prøve videre. Takk!

  3. Når jeg påfører kremen virker det som om den drar ut fuktighet av huden da huden blir helt våt, men så tørker det etterhvert. Men så føler jeg siden at jeg får et lag utenpå huden som virker som det flasser av og jeg føler at huden blir tørr. Jeg har prøvd to forskjellige. Den i hvit boks og den i grønn boks og de virker på samme måte begge to😏

    1. Hei Randi! Vanskelig å si nøyaktig hva som er problemet. Kanskje er huden nå etter en kald og tørr vinter litt ekstra tørr og fuktfattig, og trenger litt ekstra pleie og næring? Dersom det er tilfellet vil jeg anbefale deg å rense huden godt morgen og kveld, samt peele bort døde hudceller 1 gang i uken. Da vil huden ta til seg produkter du påfører bedre. Prikken over i’en er selvsagt en fuktmaske når huden er nypeelet! Eller, prøv min hudolje “Caring Oil” og Silver Day som passer en tørr hud. Silver Day gir næring gjennom hele dagen slik at huden ikke føles tørr/flakete.

  4. Jeg tok i mot Silver dagkrem på tilbud. Den føltes god når jeg tok den på. Men utover dagen kjennes (føles) huden tørr og litt sviende (antydning).

    1. Hei Solveig! Leit at SilverDay ikke egnet seg for din hud. Kanskje reagerer du på en av planteekstraktene? Du er hjertelig velkommen til å prøve en av våre andre dagkremer – ta gjerne kontakt med vår kundeservice for dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.