Den ultimate ansiktsmasken til tørr og fuktfattig hud

I dag har jeg noe ekstra spennende å dele med dere, nemlig en helt ny serie med fuktighetsgivende hudpleie. Åh, gjett om jeg har lengtet etter å fortelle dere om hva jeg har holdt på med! Første produkt som slippes er en deilig ansiktsmaske for tørr hud.

Timingen for å lansere den nye serien kunne rett og slett ikke ha vært bedre. Et sikkert vintertegn for meg er nemlig gusten hud. Det tipper jeg at jeg ikke er alene om? Kulde er fuktighetens verste fiende. Ansiktet føles strammere og mer livløst jo kaldere det blir. Da synes jeg at det er ekstra deilig å kunne skjemme meg bort med en pleiende fuktighetsmaske som lindrer tørst vinterhud.

Ansiktsmaske for tørr hud

Førstemann ut er som nevnt fuktighetsmasken Vendela Hydration Mask. Jeg har selv brukt ansiktsmasken siden i høst, og det har gjort underverker for huden min. Den forfriskende fuktighetsmasken er nemlig stappfull av vitaminer, mineraler og antioksidanter:

  • Reparerer tørr, fuktfattig og stresset hud
  • Reduserer aldringstegn
  • Passer for sensitiv hud

Jeg er spesielt glad i å bruke Vendela Hydration Mask som nattmaske. Jeg elsker følelsen av å våkne med silkemyk og gjennomfuktet hud. Den gode effekten skyldes en helt spesiell ingrediens som alle produktene i serien er basert på, nemlig hyaluronsyre.

Hyaluronsyre for moden hud

Den populære ingrediensen hyaluronsyre er en ungdomskilde som passer for absolutt alle, uansett alder og hudtype. Jeg sverger selv til denne vidunder-ingrediensen som jeg mener at alle bør ha i sin hudpleierutine. Her er noen av fordelene med hyaluronsyre:

  • Fremmer hudens funksjoner og produksjonen av kollagen og elastin
  • Øker antioksidantforsvaret i huden
  • Fyller ut huden og har en støtteeffekt for hudens byggesteiner, noe som gir en glattere hud
  • Forbedrer hudtonen og teksturen i huden
  • Bedrer hudens immunfunksjoner og gjør den mindre sensitiv

I tillegg er hyaluronsyre faktisk den beste fuktbinderen! Jeg kan ikke legge skjul på hvor stolt jeg er for å kunne tilby dere den nye hudpleieserien min med hyaluronsyre. Jeg har nemlig jobbet lenge og hardt med å få dette på plass.

I tillegg til ansiktsmaske for tørr hud, er også ansiktsspray, serum og fuktighetskrem på vei. Du kan helt fint kombinere dem med mine andre hudpleieprodukter for maksimal effekt. Jeg er sikker på at dere også kommer til å bli like begeistret for disse produktene som det jeg er – i alle fall om dere sliter like mye med tørst vinterhud!

God klem fra en stolt Vendela!

P.S: Del gjerne dine beste hudpleierutiner i kommentarfeltet. Det er så inspirerende å høre hvordan dere lager rom for egenpleie og velvære i hverdagen 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.