Dagkrem med niacinamide forebygger brysomme pigmentflekker

Vendela tipser om hudpleie til bryllup

Endelig er det sommer og sol – og jeg er neppe alene om å ville nyte tiden til det fulle. Dersom du lett får pigmentflekker i ansiktet, bør imidlertid du ta noen ekstra forholdsregler nå som vi er ekstra mye ute i sollyset. En god dagkrem med niacinamide kan hjelpe deg med å forebygge og bekjempe solflekker i huden.

Dagkrem med niacinamide kan redusere pigmentflekker i ansiktet

En av de ingrediensene som har vist seg å være effektiv mot pigmentflekker i ansiktet er niacinamid. Dette er et vitamin (B3) som jeg bruker i dagkremen min Brilliant Day. Niacinamid kan virke hemmende for produksjon av melanin og dermed forebygge solflekker i huden. 

Sollys gjør at cellene som danner pigmenter blir ekstra aktive, noe som igjen kan føre til pigmentflekker i ansiktet. Dette kalles melanin og er hudens naturlige “solbeskyttelse”. Huden produserer altså mer melanin for å beskytte seg. Melanin gjør at vi blir brune, men noen ganger kan det hope seg opp og danne pigmentflekker.

Jeg anbefaler derfor å bruke dagkrem med niacinamide for å forebygge pigmentflekker i ansiktet.

I tillegg bidrar niacinamid til en jevn og fin hudtone. Den tilfører huden masse fuktighet, noe som bidrar til en frisk og fin sommerglød. Niacinamid har også en positiv effekt på hudens kollagenproduksjon og kan dermed bidra til å forebygge rynker og andre tegn på aldring. 

Huden trenger ekstra pleie på lange, solfylte dager

UV-stråler kan føre til tidlig aldring og andre hudskader, og det er viktig å bruke dagkrem som er full av fukt og pleie. Brilliant Day er ikke bare en dagkrem med niacinamid – den inneholder også mange andre næringsstoffer og fuktighetsgivende ingredienser som vi har godt av om sommeren. 

Niacinamid er likevel “superstjernen” på ingredienslisten, selv om den inneholder mye annet snadder for huden:

  • Panthenol (Provitamin B5) som reparerer huden
  • Sheasmør som kan roe ned rød og irritert hud
  • Hyaluronsyre for å binde og bevare fuktighet

Brilliant Day er dermed et supert valg om sommeren for deg som vil forebygge og bekjempe pigmentflekker og andre aldringstegn. Du finner også niacinamid i nattkremen Diamonds Miracle Night

Sammen med Brilliant Day, så er denne komboen perfekt for deg som vil forebygge pigmentflekker i ansiktet. Visste du at huden reparerer og regenerer seg om natten? Du kan dermed bruke Brilliant Day til beskyttelse om dagen og nattkremen til å reparere huden mens du sover. 

Gode hudpleierutiner er viktig for jevn hudtone

Det tar tid å behandle pigmentflekker i ansiktet. Gode hudpleierutiner for å forebygge og redusere dem er derfor utrolig viktig. Brilliant Day er altså et produkt som jeg sverger til for å behandle og forebygge solflekker om sommeren. Jeg anbefaler at du bruker den hver morgen om sommerhalvåret, dersom du lett får solflekker i huden.

Sammen med solbeskyttelse og gode hudpleierutiner, så er dagkremer med niacinamide en effektiv løsning. Bare husk å rense ansiktet godt før du smører deg, slik at alle de gode næringsstoffene og fukten trenger dypt inn i huden.

Mine favorittprodukter for behandling av pigmentflekker i ansiktet

Jeg har samlet mine favorittprodukter for behandling av pigmentflekker i ansiktet sammen i et praktisk sett. Dersom du velger to eller flere produkter i settet, så får du hele 30% rabatt. Vendela Anti Pigmentation Skin Care Kit inneholder ansiktssolkrem for å forebygge nye pigmentflekker. Du får også med kremer med niacinamid:

  • Brilliant Day
  • Diamonds Brilliant Night
  • Sun Care Face

Du kan dermed sette sammen hudpleieprodukter og kremer mot pigmentflekker som er tilpasset dine behov. Hvis du for eksempel har masse solkrem til ansikt stående igjen etter sommeren, så kjøper du kun ansiktskremene. Vil du ikke bytte ut nattkremen din, så velger du kun dagkrem og solkrem til ansikt. Du kan så klart velge alle tre for å få alt du trenger på én gang.

Da er det bare å ønske deg en fin sommer videre! Klem fra Vendela!

2 kommentarer på “Dagkrem med niacinamide forebygger brysomme pigmentflekker

  1. Jeg abonnerer på flere av Vendela produkter og er veldig fornøyd. Jeg har en problemhud på den måten at jeg reagerer på mange andre produkter jeg har prøvd fra andre produsenter, men ikke på de jeg bruker nå fra Vendela og som jeg har brukt i mange mange år. Jeg har også alltid fått god hjelp og kundeveiledning ved kontakt, så ikke noe å si på servicen. Jeg kommer til å fortsette med Vendela produkter, så lenge de gir meg så mye positivt.

  2. Jeg er kjempefornøyd med produktene, og jeg abonnerer på flere av produktene. De holder huden min myk, frisk og fin. Jeg vil også skryte av servicen som er helt upåklagelig. Også de holder det de lover! Tusen takk for det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.