Tar du godt vare på håret ditt?

Vendelas beste hårtips

Da vil jeg høre hvordan du gjør det.

Det aller hyggeligste med jobben min er den muligheten jeg har til å hjelpe så mange fantastiske mennesker. Siden jeg lanserte hårpleien har jeg fått mange spørsmål om hvordan jeg tar vare på håret mitt.

Alle har ikke samme hårtype som meg, og for å kunne hjelpe flest mulig vil jeg høre hvordan du tar vare på håret ditt.

Del dine tips ved å legge inn en kommentar under.

*** Du må kanskje scrolle litt ned for å se kommentarfeltet ***

36 kommentarer på “Tar du godt vare på håret ditt?

 1. Hei. Jeg bruker en gang i måneden å piske sammen 2 egg med 1 flaske øl (mørkt) masserer det forsiktig i håret og lar det være i ca 30 min, så skyller jeg med lunkent vann

  1. Dette var nytt for meg, takk for tipset Janne!

 2. Hei
  Mente å ha lest at du balsam før sjampoen ?

  1. Jeg har prøvd ut din og har den innimellom flere jeg bruker.Jeg har litt brukere hår.Halvlangt nå.Til skuldrene.kan ikke bruke så mye med olje i så ofte,da d tyngder mitt hår..Ellers liker jeg mye av dine produkter.:)

   1. Dine produkter mente jeg med det jeg skrev.

    1. Takk for hyggelige ord Sissel!

 3. Hei. Er det sulfat i sjampoen?
  Hjelper sjampoen mot tørr hodebunn?

  1. Hei Miriam. Hyggelig at du er nysgjerrig på sjampoen. Det er sulfat i den, og vi har brukt Sodium Laureth Sulfat som fjerner fett, vasker godt og skummer deilig. I tillegg finner du flere fuktighetsgivende ingredienser som arganolje, Keravis PE, perleprotein og panthenol som hjelper mot tørt hår og tørr hodebunn. Om du vil prøve uten å betale så mye kan du bestille gratis prøver her: vendela.com/haarpleie/. Du betaler kun frakt i første forsendelse.

 4. Hei Vendela 🙂 Bruker hårproduktene dine fast og er strålende fornøyd. Datteren min på 12 å er helt fan av de :). Merker at håret holder seg renere lenger og lukter helt nydelig 🙂 Serumet gjør håret mitt litt fettete så lurer på om jeg bruker det riktig eller om håret mitt ikke er så fan av det??❤️ Klem Rita . PS bruker også Vendela instant glow krem. Er super fornøyd 🙂

  1. Det er hyggelig å høre at både krem, shampoo og balsam fungerer bra for deg. Hårserumet skal brukes i lett fuktig eller tørt hår og skal ikke skylles ut. Jag sprer serumet på fingrene og fører dem gjennom håret i hele dets lengde. Noen kunder har gitt tilbakemelding på at de kun sprer serumet i små mengder på tuppene, der håret er mest tørt og slitt. Du kan jo prøve det 😉

 5. Hei Vendela.
  Nå bruker jeg kun dine hårprodukter bortsett fra serumet. Håret blir blankt og fint.
  Har tynt hår, hvert hårstrå er så tynt. Derfor er dine produkter bra for mitt hår.
  Bruker hårfarge som jeg kjøper i helsekostbutikk.
  Liker kremene dine også. men er kommet i en alder der jeg må fikse på litt av hvert.

  1. Glad for å høre at både krem og shampoo fungerer bra for deg. Klem.

 6. Jeg har brukt Vendelas hårprodukter siden de kom på markedet. Veldig smart med nummer på produktene. Når du star i dusjen (uten briller) er det lett å ta balsam når det skulle vært hårvask. Tallene synes godt , så nå er det lett å skille produktene fra hverandre.
  MINE HÅRTIPS: Er du i syden og bader i sjøen. Ikke vask håret hver gang du kommer opp. Skyll håret grundig og påfør balsam. La det virke 2 til 3 minutter og skyll igjen. Håret blir rent, blankt og lett å gre ut.
  Når du bruker balsam. Ikke gni det inn i hodebunnen. Da blir håret «tungt».
  Takk for gode produkter.

  1. Takk for kjempegodt hårtips 🙂 Glad for å høre at produktene fungerer praktisk i hverdagen 😉

 7. Grønnsåpe i håret og brun hirse i magen???

  1. Sunt kosthold er alltid positivt 🙂

 8. Hei Vendela. Det var det flotte håret ditt som fikk meg til å bestille prøver på dine hårprodukter. Jeg har brukt de i to omganger og vært superfornøyd begge gangene. Så nå har jeg ikke tenkt å teste noe annet innimellom 🙂 Jeg har blondt og nordisk hår med fall, er 55 år, men føler ikke at hårkvaliteten blir dårligere. Snarere tvert i mot. Jeg vasker håret hver 4 dag ca og leveransene fra deg passer perfekt med når jeg går tom for produkter. Frisøren min sier også at hun er overrasket over hårkvaliteten min. Jeg anbefaler produktene dine på det varmeste. Lykke til videre! Beste hilsen Irene

  1. Så glad for å høre at produktene har hjulpet deg og at til og med frisøren din legger merke til det. Gode klemmer 🙂

 9. Svært godt fornøyd med sjampo balsam og serum.Jeg har tørt og tungt hår er eldre og sliter litt med kløe i hodebunnen. Føler jeg har blitt bedre med dine produkter. Lurer på om du kan tilsette asyre i krem for oss eldre med rynker?

  1. Hei Martha, har du prøvd Instant Glow og Instant Care Serum? Begge to kan ha en positiv effekt på rynker. Glad du er fornøyd med hårproduktene 🙂

 10. Er fornøyd med shampoen din.
  Liker shampoo mot tørr hodebunn, men
  må ikke være fet, men gi glans.

  1. Takk, det er jeg glad for å høre.

 11. Hei. Jeg har vel ikke noe tips, men jeg bruker Sjampoer uten parfyme. Det må gi volum og tørrhet. Håret mitt blir fort tungt og føles fort fett. Så jeg har ikke funnet den perfekte sjampoen enda. Bruker mye Neutral fra butikk, men har brukt mye frisørsjampoer også. Jeg er en veldig stresset person og det går mye utover håret mitt har jeg funnet ut.

  Så i mitt tilfelle ønsker jeg tips.

  Sigrun

  1. Hei Sigrun, det er viktig å få i seg nok vitaminer og mineraler for at håret skal bli sunt. Invester også i en god hårbørste, en wet brush. Du risikerer mindre hårtap når du grer håret mens det er vått, enn når det er tørt.

 12. Eg har naturligt krøllet hår, striper d av og til. Har prøvd Vendela sitt hårserum , som er perfekt t litt tørt , krøllet hår. Eg har rellamert t mange om d. Ha ei fin Vendela

  1. Så bra, jag har også delvis krøllete hår og vet hvor viktig det er med fuktighet til håret da. Takk, ha en fin dag du også.

 13. Hei. Er fornøyd med hårproduktene men er mest fornøyd med dagkremen din rosa krukke mvh trude brandvik. Kremen heter silver day.

  1. Hei Trude, det er kjempehyggelig å høre.

 14. DINE PRODUKTER ER MEGET DYRE !!! TAKK FOR MEG !

  1. Takk for innspill Tone, fint at du er ærlig.

 15. HEI ! JEG HAR SAGT OPP MITT MEDLEMSKAP HOS DEG !

  TAKK FOR MEG !
  TONE BB

  1. Du er velkommen tilbake når det skulle passe deg.

 16. Hei! Digger deg, Vendela, du er super og flott, og dyktig forretningskvinne, det er flott! Aller først, helt ærlig: (Jeg er 62 år. må nevne det pga. håret, det endrer seg jo med alderen 🙂 ) Den første sjampoen din var bra, jeg syntes jeg fikk “ungdommelig” spenst i håret av. Jeg brukte den og serumet. Men den nye sjampoen din gjorde håret mer tungt og absolutt ikke lysere, tvert om, mer grått. Jeg er så heldig å ha “grått” hår som faktisk ser helt blondt ut. Mange spør meg om jeg farger det-jeg blir veldig ofte spurt om det. Så jeg er “blondine” på mine gamle dager, og ain’t complainin’! Jeg kjøper nå sjampo som har lilla fargestoff, det holder håret lyst og fint. Og jeg blander med volumsjampo. For jeg syns håret mitt har blitt litt tynnere nå på mine eldre dager – dette er noe jeg virkelig frykter, å få sånn tynt hår der hodebunnen synes.
  Så dette ville jeg ha kjøpt fra deg: Volumgivende sjampo med “blonderingseffekt” for “modent hår” 🙂 . Og serum.
  Jeg har brukt nattkremen din lenge nå, den er jeg kjempefornøyd med. (Den med diamantstøv) Hilsen Ragnhild

  1. Ønsker hårprodukter for håravfall !

   1. Hei Torunn. Her kan mitt Restoring Serum være til hjelp. Det inneholder bomullsfrøolje som eliminerer frie radikaler og fremmer hårvekst. I tillegg har jeg hyaluronsyre i serumet fordi det binder fuktigheten i hår og hodebunn. Dermed blir håret tykkere, og det revitaliserer hodebunnen din slik at hårveksten styrkes. Les mer om serumet her.

  2. Hei Ragnhild. Takk for ærlig tilbakemelding og for gode tips, jag tar dette med meg videre når jeg utvikler nye produkter.
   Et lite volumtips: Etter at du har tatt serumet i håndkletørt hår kan du føne håret opp-ned, det skal gi litt ekstra volum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.