Slik velger du beste dagkrem for din hudtype

Vendela Kirsebom - beste dagkremen

Det er ikke alltid så lett å velge rett dagkrem for din hudtype. Jeg har selv eksperimentert og prøvd meg frem for å finne beste dagkrem for huden min. De gode nyhetene er at all kunnskapen kommer deg til nytte. Jeg har utviklet ansiktskremer som passer for de aller fleste! Les videre for å velge riktig Vendela dagkrem for nettopp din hudtype.

Beste dagkrem for tørr/sensitiv hud

Vendela SilverDay er en god dagkrem for tørr og sensitiv hud. Ømfintlig hud trenger skånsomme, rene hudpleieprodukter som fukter, pleier og beroliger huden. SilverDay smelter inn i huden for å tilføre rikelig med fukt. Den inneholder ikke ingredienser som kan forårsake irritasjon.

Vendela SilverDay dagkrem

Ansiktskremen er rik på eksklusive planteekstrakter og naturlige ingredienser som sheasmør og rosenolje. Næringen er innkapslet i små oljedråper som frigis gradvis over flere timer. Det gjør at huden får kontinuerlig fukt og pleie gjennom hele dagen.

Alle dere med tørr hud må være obs på at dere kan trenge ekstra fuktighet om vinteren. Huden blir nemlig ekstra tørr når det er kaldt ute. Selv synes jeg at lite sol og tørt inneklima fort kan føre til at huden føles blek og gusten. Løsningen er da å bruke en fuktighetsgivende ansiktsmaske for å gi huden ekstra pleie. Jeg sverger til Vendela Hydration Mask og bruker den hele vinteren gjennom.

Beste dagkrem for normal/kombinert hud

Vendela Brilliant Day er den perfekte dagkremen for normal og kombinert hud. Kombinert hud vil si at du har både tørre og fete partier eller normale og tørre partier. Dersom du har normal hud eller kombinert hud, må du bruke hudprodukter med balanserte egenskaper.

Brilliant Day inneholder niacinamid som balanserer talgproduksjonen i huden. Dette er spesielt bra for deg som har fete partier. Niacinamid kan også redusere pigmentering og rynker, samt øker hudens immunforsvar. Ansiktskremen inneholder i tillegg rikelig med fuktende og pleiende ingredienser som sheasmør, squalane og provitamin B5.

LES OGSÅ: Derfor bør du tilføre niacinamid i din hudpleierutine

Det kan være nødvendig å supplere med ulike produkter om du har tørre og sensitive partier i ansiktet. Jeg anbefaler at du bruker en dråpe eller to med oljeserumet Vendela Caring Oil der hvor du trenger en fuktighetsboost. Da unngår du å forstyrre fete partier. La hudoljen trekke godt inn før du påfører dagkrem som normalt.

Beste dagkrem for moden hud

Aldrende hud trenger hudpleie med masse fuktighet, næring og ingredienser med anti-aging egenskaper. Vendela Instant Glow er et godt valg for deg som har moden hud, spesielt om du er på jakt etter en dagkrem mot rynker. Ingrediensene er nøye sammensatt for å gi deg spenst og en ungdommelig glød.

LES OGSÅ: Dette må du lese før du prøver superingrediensen peptider

Cellefornyelsen går saktere jo eldre vi blir, noe som fører til aldringstegn i huden. Huden slutter også å produsere like mye hyaluronsyre, kollagen og fett som før. Det er derfor utrolig viktig å hjelpe huden ved å tilføre nødvendige næringsstoffene via gode hudpleieprodukter for moden hud.

Vendela Instant Glow fuktighetskrem

Dagkremen Vendela Instant Glow inneholder hyaluronsyre og peptider som motvirker fine linjer på kort sikt og dype rynker på lang sikt. Peptidene beroliger mikromuskulaturen i ansiktet. Det gir umiddelbar effekt på fine linjer. Økt avspenning gir også huden ro til å regenerere og hele seg bedre. Dype rynker kan dermed bli mindre synlige på sikt.

Hvilken hudtype har du? Hører gjerne fra deg i kommentarene!

Klem fra Vendela!

5 kommentarer på “Slik velger du beste dagkrem for din hudtype

 1. Jeg ville valgt Instant Glow til min hudtype med mye næring og fuktighet.

  1. Jeg har valgt Instant Glow til dagkrem. Jeg har brukt denne i mange år nå og er veldig fornøyd.

 2. hei Vendela.
  Jeg har brukt Vendela Silver Day, i lang tid, og har egentlig vært veldig fornøyd.
  Jeg har tørr og sensitiv hud, men har og aldring i huden, har passert 70 år.
  I tillegg til Vendela Silver, har jeg hatt anti age kremer av andre merker. Jeg merker godt rynker, men Vendela Silver, har vært en god oppvåking, godt kaldt vann og Vendela Silver.
  Jeg burde vel gå over til Vendela Instant Glow, i min alder?
  mvh

 3. Hei Vendela

  Dette er en fin presentasjon av produktene dine😊
  Jeg lurer imidlertid på – moden hud – når får vi det?
  Jeg er 55 år, har ingen utfordringer med hunden min, men det har altså nå blitt 55 år.
  Kan du hjelpe meg litt?

  Tusen takk!

  Lag en fin dag!
  Vh
  Karin

  1. Hei Karin! Takk for hyggelig kommentar og spørsmål! Som omtalt i saken over så er Instant Glow perfekt for moden hud for å sikre den masse fuktighet, næring og ingredienser med anti-aging egenskaper. Hvis du titter litt rundt på sakene her på bloggen vil du finne mange fine og relevante tips til en moden hud. Jeg er jo omtrent på din alder, og kan derfor bekrefte at mine produkter alle er egnet for moden hud 🙂 Klem, Vendela

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.