Min beste hudpleie for tørr og sensitiv hud

Har huden din blitt sensitivisert i sommer? Føles den tørr og stram? Da trenger du milde og naturlige hudprodukter som roer ned og beroliger huden. Jeg har alltid behov for hudpleie med masse fuktighet etter sommeren. Det er jeg nok ikke alene om! Her kan du lese alt om min beste hudpleieserie for tørr og sensitiv hud.

Derfor elsker jeg denne hudpleieserien

Det er så utrolig viktig å bruke hudpleie som passer for hudtypen din! Husk at hudens behov kan variere etter årstiden. Selv om du ikke har tørr og sensitiv huden året rundt, kan du oppleve det i perioder. Det gjelder for eksempel etter en lang sommer med UV-stråler og masse solkrem. Huden trenger også ekstra fukt om høsten og vinteren.

Vendela Silver er en mild og naturlig hudpleieserie som passer for alle hudtyper. Produktene skiller seg ut med eksklusive planteekstrakter og hudoljer. Silver-serien er derfor spesielt bra for deg som trenger skånsom hudpleie for tørr og sensitiv hud. Serien er også perfekt for deg som foretrekker naturlig hudpleie.

Hudpleieserien inneholder følgende produkter:

 • Dagkremen SilverDay
 • Nattkremen SilverNight
 • Øyekremen SilverEye
 • Renseskummet SilverCleanser

Silver-serien er dermed en komplett hudpleieserie med omtrent alt du trenger til dine daglige rutiner. Dersom du sliter med tørr og sensitiv hud året rundt, anbefaler jeg at du bruker dem alle på fast basis for å få best effekt.

Dagkrem for sensitiv og tørr hud: SilverDay

SilverDay er min beste dagkrem for tørr og sensitiv hud. Dette er fordi den inneholder mikroskopiske oljedråper, proppfull av fukt og næring. Disse dråpene blir gradvis frigitt i løpet av dagen. Det betyr at huden tilføres fuktighet fra morgen til kveld.

Dagkremen SilverDay inneholder:

 • Eksklusive planteekstrakter
 • Anti-aging ingredienser som strammer opp
 • Virkestoffer som beroliger sensitivisert hud

SilverDay inneholder blant annet roseolje som bidrar til å gjenopprette fuktbalansen i huden. Rosenolje kan samtidig dempe rødhet, irritasjon og utslett. Dagkremen inneholder også hudoljer som sheasmør. Du kan lese mer om alle de naturlige virkestoffene og planteekstraktene her.

SilverNight er min favoritt-nattkrem for tørr hud

SilverNight er min beste nattkrem for tørr og sensitiv hud. Den er perfekt å kombinere med SilverDay. Det er fordi SilverNight også inneholder mikroskopiske oljedråper som gradvis frigir næring og fukt til huden. Du kan dermed sørge for at huden får masse fuktighet, døgnet rundt.

Nattkremen inneholder følgende naturlige ingredienser som er bra for sensitiv og tørr hud:

 • Hudoljer som jojobaolje, mandelolje og avokadoolje
 • Planteekstrakter som stemorsblomst
 • Roseolje som demper irritasjoner

De virkningsfulle ingrediensene fra plantene blir direkte overført til nattkremen, uten å bli skadet. Det er fordi ingrediensene blir ekstrahert ved lav temperatur og lavt trykk. Du får dermed maksimalt utbytte av alle de fantastiske virkestoffene i plantene.

LES OGSÅ: 5 gode grunner til hvorfor du bør bruke nattkrem

På jakt etter øyekrem for sensitiv hud? Prøv SilverEye

Huden rundt øynene er sensitiv og ømfintlig for alle. Området er spesielt utsatt for fine linjer og rynker. Huden er i tillegg svært tynn med lite underhudsfett. Det gjør at vanlig ansiktskrem kan forårsake irritasjoner. Du trenger derfor en skånsom øyekrem som strammer opp og gir masse fukt.

SilverEye et godt alternativ som passer for alle hudtyper. Den er imidlertid spesielt bra for deg som foretrekker hudpleie med naturlige og skånsomme ingredienser. Akkurat som for de andre produktene i samme hudpleieserie, inneholder øyekremen eksklusive planteekstrakter:

 • Fuktighetsgivende hudoljer som mandelolje og jojobaolje
 • Betennelsesdempende urter som øyentrøst
 • Anti-aging ingredienser som motvirker rynker

Du trenger ikke å bruke mye øyekrem om gangen. Smør littegrann krem både over og under øyet. Jeg bruker alltid forsiktige bevegelser for ikke å skade den ømfintlige huden. Jeg tar heller aldri krem på selve øyelokket. Det svir hvis du får krem på øyet, skjønner du! Huden der trekker uansett til seg næring og fukt fra området rundt.

Vil du vite mer om hvordan du velger riktig øyekrem for dine ønsker og behov? Klikk her: «Les dette før du bruker øyekrem igjen

SilverCleanser: Skånsom ansiktsrens for sensitiv og tørr hud

Det siste produktet i hudpleieserien er SilverCleanser. Dette er et skånsomt renseskum for tørr og sensitiv hud. Såpe og rensemiddel kan provosere hud som allerede er sensitivisert. Det er derfor jeg har vært utrolig nøye på hvilke ingredienser jeg ville ha i den. Etter mye om og men, landet jeg på babassuolje.

Babassuolje er en hudoljer som både fukter, beroliger og renser huden på én og samme tid. Det gjør oljen til den perfekte hudoljen for ansiktsrens. Babassuolje har også anti-inflammatoriske egenskaper. Bare se på alt det gode den kan gjøre for huden din:

 • Huden får masse fukt fra fettsyrer
 • Babassuolje kan dempe hudirritasjon
 • Inneholder antioksidanter som bekjemper aldringsprosesser

SilverCleanser er veldig effektiv, selv om jeg bruker milde ingredienser i renseskummet. Du kan faktisk fjerne vannfast sminke med den. Renseskummet kan helt fint kombineres med de hudproduktene som du bruker til vanlig. Alle hudtyper har nemlig godt av skånsom ansiktsrens.

Hvilken hudtype har du? Klem fra Vendela! 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.