Spørsmål og svar om hårpleie

Spørsmål og svar om hårpleie

Hva hjelper mot tørt hår? Jeg sliter med floker og tørt hår. Har du en kur eller noe som kan hjelpe?

Jeg anbefaler deg å gre ut håret mens du dusjer. Du kan også bruke balsamen min til en «wrap» (hårmaske). Vask håret med shampoo, tørk det med håndkle, påfør en større mengde balsam i håret og pakk det hele inn i et håndkle. La det virke i 20 – 30 minutter så balsam trekker seg skikkelig inn, deretter vasker du balsamen ut med lunkent vann og påfører hårserumet.

Har du noen gode råd når håret begynner å tynnes ut på hode?

Her kan mitt Restoring Serum hjelpe. Det inneholder bomullsfrøolje som eliminerer frie radikaler og fremmer hårvekst. I tillegg har jeg hyaluronsyre i serumet fordi det binder fuktigheten i hår og hodebunn. Dermed blir håret tykkere, og det revitaliserer hodebunnen din slik at hårveksten styrkes. Les mer serumet

Shampo og balsam serien din er super! Hva er den laget av?

Disse produktene har ingredienser av høy kvalitet som gir et glansfullt og sterkt hår. De består av hyaluronsyre som binder fuktighet i hår og hodebunn som gjør håret tykkere. Keravis PE som beskytter og smører hårstråene slik at de får tilført svært mye styrke. Arganolje med masse vitaminer og næring som gjør håret mykere og rikt på glans. Bomullsfrøolje eliminerer frie radikaler og fremmer hårveksten din og beskytter håret mot varme og styling. Perleproteinet inneholder 20 forskjellige aminosyrer og mineralsalter som tilfører unik næring og tilfører glans, spesielt til tørt hår. Keratiner byggesteinene i håret og ved å tilføre dette gjør du håret sterkere og mer fleksibelt, samt at du beskytter håret mot slitasje. For å gjenopprette hårets naturlige fuktighetsbalanse bruker jeg panthenol. Les mer om produktene ved å klikke på dem.

Jeg sliter med tørt og slitt hår. Har du noen produkter du kan anbefale?

Jeg har også tørt hår. Jeg bruker min egen hårpleieserie og den fungerer veldig godt. Men jeg tar i tillegg en profesjonell kur når jeg er hos frisøren.

Håret mitt floker seg har du et godt råd?

Da ville jeg brukt balsamen min og gredd ut håret mens du står i dusjen. Avslutt med serumet som du kan kjøpe her.

Kan man få kjøpt hårsjampo uten å kjøpe balsam?

Ja, det er klart du kan 
Om du er abonnent kontakter du kundeservice så tilpasser de abonnementet til ditt behov. Om du ønsker å kjøpe en flaske uten å bli abonnent finner du den i her i nettbutikken.

Kan du lage Serum 3 i litt større flaske, den er kjempe god på flisete tupper og løser opp floker. Spesielt god på lysfarget hår og striper !!

Så hyggelig at du liker hårproduktene. Det går an å bestille dobbelt opp med 50 ml, om du trenger mer. Kontakt evt. kundeservice så hjelper de deg med å tilpasse det til ditt abonnement.

Jeg sliter med floker i håret, kan din shampoo hjelpe der?

Jeg har fått fine tilbakemeldinger på hårserumet. Prøv det gjerne.

Gir hårpleieserien din tilstrekkelig med fuktighet og pleie til f.eks nybleket tørt hår? 
 Har nylig gått fra mørkt til lyst, og håper på at den kunne hjelpe litt på.

Serumet mitt inneholder Hemisqualane som beskytter hårfargen så den varer lengre. Er håret ditt nybleket, kan du bruke balsamen min til en «wrap» (hårmaske), som nevnt over.

Jeg sliter med frusete hår, har du noe i din hårpleieserie, som kan hjelpe mot det!? Sjampo, hårkur/ maske!?

Her kom det et fint svar fra kunde: Både sjampoen, balsamen og spesielt serumet er helt unik her. Jeg har brukt hele serien i noen måneder nå, og det er det eneste som fungerer og som jeg tåler (Jeg er allergiker). Disse produktene inneholder bare «godsaker» for et glansfult, sterkt hår. Jeg er kjempe fornøyd. Og de dufter herlig!!