Vanlige spørsmål

Her har vi samlet de 10 mest vanlige spørsmålene vi får.

1. Hvor lang tid tar det før jeg får prøveproduktet?
I underkant av 2 uker. Litt avhengig av postgangen. Hvis det tar mye lengre tid, er det fint om du kontakter oss slik at vi sjekker det opp for deg.

2. Blir jeg automatisk abonnent på produktet?
Ja, når du bestiller gratis prøveprodukt, står det i vilkårene som krysses av. Vi tilpasser abonnementet etter ditt behov, og du kan når som helst avslutte, eller sette det på pause. Kontakt kundeservice på telefon: 40038001, e-post: kundeservice@vendela.no eller gå inn på https://vendela.com/kundeservice/og endre der. Gi oss beskjed etter ca en uke etter at du har mottatt produktet, om du ikke ønsker neste forsendelse. – – PS. Hvis du ønsker å teste produktene uten å bli abonnent, er det er selvsagt mulig å kjøpe enkeltprodukter direkte her på vendela.no.

3. Kan jeg endre abonnementet mitt?
Ja, du kan tilpasse det til eget behov, både når det gjelder tidsintervall for forsendelsene og innholdet i pakken. Ta kontakt med oss på kundeservice, eller gå inn på Min side. Vi har kunder som får produktet tilsendt to ganger i året. Ettersom vi sender ut to ganger i uken, er det lett for oss å tilpasse oss ditt behov.

4. Hvor stor er prøveproduktene?
Dag- og nattkrem er på 30 ml, og varer normalt til en drøy måneds forbruk. Neste ordinære krukke er på 50 ml, og du mottar den etter ca en måned, om du ikke har gitt beskjed om annet.

5. Lønner det seg å abonnere?

Ja, på SilverDay er det 20 % rabatt, på Diamonds-serien 25 % og hele 28 % på den nyeste serien Glow, så det lønner seg å være abonnent.

6. Hva er forskjellen på de ulike produktene?

Alle produktene er utviklet i tett samarbeid med Vendela og dermatologer ved vårt laboratorium i Tsjekkia. Produktene er utviklet på forskjellig tidspunkt, og har dermed tatt i bruk de nyeste anbefalingene og produktutviklingene som er tilgjengelige. Det er viktig å finne den kremen som passer best til din egen hud, dermed ønsker vi å tilby deg gratis prøve.

7. Hvorfor tilbys det gratis prøve først?

Fordi vi er alle forskjellige, og det samme gjelder huden. Derfor vil jeg at du skal prøve kremene mine før du kjøper en stor krukke.

8. Er produktene allergitestet?

Vi utfører dermatologiske tester. Disse testene gir en garanti på at de fleste ikke vil reagere på produktene, men det vil kunne være unntak. Selv om ingrediensene er naturlige, som feks næringsrike oljer, kan det være noen som reagerer på akkurat dette produktet. Derfor er det så viktig å teste ut på egen hud. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra kvinner med sensitiv hud, allergier og Rosacea, men oppfordrer alltid til å prøve produktet. Noen kan oppleve at huden reagerer litt i starten på grunn av de aktive ingrediensene, så start forsiktig om du kjenner at huden trenger litt tid i begynnelsen.

9. Inneholder produktene solfaktor?

Nei, Vendela sine produkter er ikke tilsatt solfaktor for å beholde de så naturlige som mulig. Vi har imidlertid Vendela Sun Care Face som er en beskyttende solkrem til ansiktet.

10. Hvilken aldersgruppe passer produktene for?

Alle produktene med anti-age effekt, passer for voksen hud fra 25 år og eldre på grunn av de oppstrammende og aktive ingrediensene.