Jeg lanserer min egen sminke: En livslang drøm gått i oppfyllelse

Vendela lanserer makeup

I USA lærte jeg at drømmer kan bli virkelighet. Mange år etter at jeg flyttet hjem til Norge, har endelig min drøm blitt virkelighet. Jeg er så stolt over å kunngjøre at jeg nå lanserer min egen kolleksjon med cruelty free sminke, nemlig Vendela Makeup. Den inneholder alt du trenger til hverdags og fest, og de vakre fargene passer for alle. 

Makeupen er en hyllest til sterke kvinner. I dette innlegget har jeg lyst å fortelle dere litt om hva som motiverte meg og de spennende personlighetene som har påvirket meg på veien. Dette er nemlig ikke “bare sminke”. Kolleksjonen er på mange måter min lille baby. Den ble sakte, men sikkert ble til etter langt liv med glødende makeup-interesse, omringet av inspirerende makeup-legender.

Modellkarrieren min har lært meg masse om makeup og kosmetikk

Jeg var ganske ung da jeg jeg flyttet til USA for å jobbe som modell. Jeg kom til en verden fylt av glitter, sus og dus. Det var hektisk, fargesterkt og mye liv. Jeg var omgitt av masse sterke personligheter. Jeg ble sminket av de beste makeup artistene i verden, og de lærte meg masse. 

Jeg sugde til meg kunnskapen som disse kunstnerne delte med meg. Samtidig bet jeg meg merke i hva jeg savnet selv – en farge på leppestiften, annen tekstur eller andre funksjoner. Makeup-legendene Laura Mercier og Francois Nars ble nære venner og mine inspirasjonskilder. Kevyn Aucoin introduserte meg til en verden av farger hvor makeup ikke hadde grenser. Jeg jobbet også for varemerket Elizabeth Arden i mange år. 

Varemerket Elizabeth Arden ble en viktig inspirasjonskilde for meg da jeg begynte å utvikle min egen makeup. Jeg har fått idéer, innspill og tanker fra veldig mange steder. Det er utrolig morsomt å reise rundt i verden og bli inspirert. Mange av produktnavnene i kolleksjonen min er en hyllest til stedene som har påvirket min egen reise inn i makeup-verdenen.

Mamma og mormor vekket min interesse i sminke og skjønnhet

Makeup-samlingen min er som sagt en hyllest til sterke kvinner. Drømmen begynte hjemme hos mamma og mormor i en forstad utenfor Stockholm. Det var ikke glamorøst hjemme hos mamma, men det var hjemmekoselig. Jeg var opptatt av sminke allerede som liten jente.  

Jeg pleide å sitte og se på mamma når hun sminket seg. Hun satt alltid i sofaen foran balkongdøren fordi lyset var best der. Jeg var så fascinert over hvordan hun la makeupen sin og tegnet inn øyenbrynene. Jeg dagdrømte om hvordan jeg skulle se ut og hvilke farger jeg ville ha når jeg ble voksen.

Min mormor brukte alltid leppestift, men ikke så mye sminke. Jeg husker så godt duften av leppestiften. Duften henger fortsatt igjen, og jeg har prøvd å gjenskape den i mine egne produkter. Døtrene mine har også inspirert meg masse. De har faktisk testet makeupen gjennom hele utviklingsperioden – og de elsker sminken!

Sminke som er et «must» i sminkebagen

Samlingen min består av sminke av høy kvalitet som virkelig fungerer i hverdagen. Jeg har valgt vakre farger som fremhever hudens glød og lyster. Fargene er klassiske, tidløse og fungerer for veldig mange. Kolleksjonen inneholder leppestift, highlighter, bronzer, blush, øyenskygge og andre basisprodukter som du trenger i sminkebagen. Flere andre basisprodukter kommer fortløpende.

Makeup er ikke bare for unge jenter. Målet mitt er å lage sminkeprodukter som hjelper kvinner og menn i alle aldre til å føle seg vakre hver dag. Jeg vil at Vendela Makeup skal være dine favorittprodukter som du kan stole på i hverdagen.

Jeg har vært en del av sminkeverdenen i veldig mange år. Både karrieren og sminkeinteressen min har gitt meg en enorm innsikt i hva som fungerer og hvilke produkter som er viktig i hverdagen. Det er lite som gjør at jeg føler meg bedre på fest enn klassiske «smoky eyes». Den perfekte røde leppestiften dessuten et must når jeg virkelig vil slå til.

Stolt over å tilby cruelty free sminke av høy kvalitet

Kvalitet er kjempeviktig for meg. Det er så skuffende å få noe som ikke fungerer så godt. For eksempel, det er så dumt å få sminke som renner eller smuldrer. Det har gjort meg veldig bevisst på hva jeg ikke vil gjøre. Jeg har prøvd meg frem og samarbeidet godt med fabrikkene. Jeg valgte å produsere produktene i Italia, et land som er anerkjent for sin sminkeproduksjon og lange tradisjoner. 

Samlingen min består derfor av cruelty free sminke av svært høy kvalitet. Det er jeg stolt over. Produktene står for mye av det som jeg også står for som person. Jeg har derfor brukt masse tid på å tenke over hvilke ingredienser jeg ville ha i min makeup. Du får også et spennende utvalg av vegansk sminke.

Lyst til å prøve makeupen min? Akkurat nå har jeg et spennende introduksjonstilbud. Kjøp to eller flere sminkeprodukter og få med “Vendela Perfect Makeup bag” – en praktisk og stilfull sminkeveske, stor nok til å romme alle dine nye favorittprodukter. Jeg håper at du kommer til å elske produktene like høyt som meg! 

Stor klem fra Vendela! 😊

3 kommentarer på “Jeg lanserer min egen sminke: En livslang drøm gått i oppfyllelse

  1. Hei skulle så gjerne få hjelp til å velge beste Serum mot rynker i ansiktet ? Jeg er nok for gammel for å få hjelp men trenger å vite hva som er best for eldre hud. Bruker instant glow som dagkrem . Den er god men er det den beste til eldre , litt tørr hud ? Diamonds
    Miracle Night krem and eye Creative . Gjør jeg riktig ang valg? Hyggelig om jeg fikk tilbakemelding og evt litt hjelp . Mvh IH. 😘

  2. Hørtes fristende ut men jeg er 64 år å har ikke peiling på det å sminke meg.Trenger kurs i sminking først for å ha glede av de flotte produktene.Har brukt masse penger på
    sminke som jeg ikke vet bruken av.

    1. Hei Bente! Da håper jeg du vil følge med videre, for jeg vil fremover dele tutorials med anbefalt bruk av min sminke 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.