Hvordan legge eyeliner og mascara for å få et magnetisk blikk – uansett anledning

Nå kan du endelig kjøpe både mascara og vannfast eyeliner av meg. Disse er perfekte for å fullføre øyesminken din. Jeg elsker disse produktene. Blikket blir så fint, synes jeg – nesten magnetisk. Jeg gleder meg vilt til at du får prøve dem også! Derfor ville jeg gi deg noen tips til hvordan du legger eyeliner og mascara til både hverdags og fest.

Hvordan legge eyeliner til hverdags og fest

Jeg vet at mange gruer seg litt til å legge flytende eyeliner. Derfor valgte jeg å utvikle Vendela Long-Lasting Liquid Eyeliner med felt-tupp. Den spesielle tuppen gjør det enklere å legge eyeliner presist. Jeg blir fornøyd hver eneste gang – og det er jeg sikker på at du blir også.

Vendela Long-Lasting Liquid Eyeliner er vannfast med en tynn og fleksibel tupp. Eyelineren tørker raskt og er smudge-proof. Den er selvfølgelig helt uten parabener, samtidig som den er vegansk og cruelty-free. Den er rett og slett alt jeg kunne ha ønsket meg av en eyeliner.

I hverdagen bruker jeg den til å lage fine, diskré linjer. Hvis du er redd for at øyesminken skal bli for tung, kan du kombinere eyelineren med en naturlig øyenskygge. Klikk her for å se i detalj hvordan jeg sminker øynene mine naturlig til hverdags ved å bruke øyenskyggepalett. 

Du kan legge eyelineren tykkere for å skape en dramatisk look til fest. Et godt tips til deg som vil ha vinget eyeliner er å begynne midt på øyelokket rett ned mot våtlinjen. Pass på at den peker rett mot enden av øyenbrynet ditt for å få riktig vinkel. 

Det er enklere å få rett vinkel og passe lengde på vingen ved å legge den nedover, ikke oppover. Hvis vingen blir for dramatisk, kan du legge eyelineren slik at den peker mot tinningen din, ikke slutten av øyenbrynet.

Hvordan legge mascara med perfekt resultat

Jeg sverger til mascara de dagene jeg egentlig ikke vil sminke meg. Et par strøk er nok til å få et våkent, vakkert og magnetisk blikk. Jeg vet at jeg ikke er den eneste som alltid må ha mascara for hånden. Derfor lanserer jeg ikke mindre enn to stykker i svart farge – Vendela Perfect Lashes Volume Mascara og Lengthening Mascara.

Begge to inneholder Ricinus Communis Seed Oil, det vil si castorolje. Mange mener at ingrediensen kan bidra til fyldigere og lengre vipper. Den er uansett full av næring som vippene dine kommer til å sette pris på. 

Andre pleiende næringsstoffer i mascaraene inkluderer antioksidanter og Vitamin E. Akkurat som håret ditt blir slitt, kan nemlig vippene dine bli slitte. Jeg passer derfor alltid på at jeg bruker næringsrik sminke for å ta bedre vare på dem.

Velg mellom mascara for volum og lengde

Selv om de inneholder felles ingredienser, er det en stor forskjell mellom mascaraene mine. Den ene er utviklet for å gi ekstra volum og den andre for lengde. Utformingen av kosten har mye å si for effekten av mascaraen. For eksempel, tette og store koster gir volumiøse vipper. Du kan følge tipsene mine til hvordan legge mascara, uansett hvilken av dem du velger.

Lengthening Mascara løfter vippene og får dem til å se lengre ut. Du kan bygge med flere lag for å få en mer dramatisk effekt på fest. Volume Mascara løfter også vippene, men denne fokuserer på å bygge volum og fylde. Du kan helt fint legge mascaraen i flere lag for å øke effekten. Ingen av mascaraene mine drysser eller smitter av.

Slik legger du mascara for feilfritt resultat:

 • Unngå søl ved å forsiktig fjerne overflødig mascara først
 • Begynn innerst ved roten
 • Pass på at du dekker hele øyevippen
 • Bruk sikksakkbevegelser på kosten mens du jobber deg opp
 • Påfør i flere omganger
 • Separer øyenvipper som klistrer seg sammen ved hjelp av kosten
 • Gre ut tuppene litt ekstra med kosten for ekstra lengde

Et lite tips før jeg runder av – rull mascaraen ut og inn av tuben. Dersom du “pumper” kosten inn og ut kan mascaraen tørke raskere ut på grunn av all luften. Ta godt vare på sminken din, så slipper du å måtte kjøpe ny før den egentlig er tom.

Jeg håper at du blir fornøyd med øyesminken, og at du får god nytte av den lille guiden min hvordan legge eyeliner og mascara. 

Klem fra Vendela 🙂

6 kommentarer på “Hvordan legge eyeliner og mascara for å få et magnetisk blikk – uansett anledning

 1. Hei har du msckara Utn parabener åfarestoffer.tålerikke noe sånt

 2. Hei. Er det mulig å få eyenliner i farge blå ?

  1. Hei Inger! Akkurat nå er det ingen planer om blå eyeliner i nærmeste fremtid, dessverre. Men jeg kan tipse deg om å sjekke ut øyeskyggepaletten New York Glam og de blå skyggene i den. Disse kan du også legge som eyeliner, feks med min Detail Smudge Brush – test gjerne også å fukte kosten før du påfører. Det er gøy og lov å leke seg med sminken! 🙂

 3. Ventet på at du skulle få inn mascara. Flotte produkter

 4. Gleder meg til disse kommer😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.