Nettbutikk med hårpleieprodukter

Velkommen til min nettbutikk med hårpleieprodukter


I flere år har jeg sett behovet for sunne og gode hud- og hårpleieprodukter når jeg selv har følt at mange produkter har lav kvalitet og lite effekt. En hver kvinne har rett til å føle seg vakker, og ikke minst ha tilgang til produkter som er til hjelp for å bevare skjønnheten.

I min nettbutikk finner du et rikelig utvalg av hårpleieprodukter, men mange produktartikler innenfor velvære som hudserum, renseskum, parfyme, solkrem, dagkrem, nattkrem, øyekrem, ansiktskrem, hudolje og håndkrem.

Du finner også mine egne kolleksjoner og produktserier ment for å tilføre deg som kvinne produkter som gir effekt og som jeg stolt kan anbefale deg

– Jeg er sikker på at du finner noe som vil friste!

Ansikt

Hår

Kropp

Vilkår

For å kunne handle i min nettbutikk må du være fylt 18 år. Som kunde i min nettbutikk skal du alltid være 100% fornøyd med produktene, uavhengig om det er hårpleieprodukter, hudpleieprodukter eller parfyme. Dersom du ikke er fornøyd med produktet kan du returnere produktet tilbake til meg. Pengene blir returnert tilbake til deg uten komplikasjoner.

Abonnement

Dersom du bestiller gratis prøveprodukt hos Vendela.no, blir du automatisk abonnent på produktet. Abonnementet blir tilpasset ditt behov, som du når som helst kan avslutte.
Ønsker du å avslutte abonnementet, kan du kontakte kundeservice på telefon eller E-post. Dersom du ikke ønsker neste forsendelse, gir du oss beskjed etter ca. 1 uke etter mottatt produkt.
Abonnementet kan tilpasses etter ditt eget behov, når det gjelder tidsintervall for forsendelsen og innholdet i pakken. Dette kan du gjøre enkelt ved å kontakte kundeservice eller ved å gå inn på Min side på Vendela.no.

Dersom du ikke ønsker å bli abonnent, kjøper du selvsagt enkeltprodukter direkte i min nettbutikk.

Jeg ønsker deg velkommen til å prøve mine hud- og hårpleieprodukter!