Tidlig oppdagelse redder liv – bli med meg å markere Rosa sløyfe-aksjonen 2021

Denne måneden ønsker jeg å markere Rosa sløyfe-aksjonen 2021 og hjelpe med å samle inn midler til kreftforskning. Vil du være med meg å hjelpe? Aksjonen er en fin mulighet til å vise omtanke til dem som rammes av brystkreft og samtidig spre viktig kunnskap. I år er temaet tidlig oppdagelse av brystkreft. Dette er informasjon som kan redde liv!

Viktig å kjenne etter for å oppdage brystkreft tidlig

Jo tidligere brystkreft blir oppdaget, desto bedre prognoser får du. Ifølge Kreftregisteret, var det ca. 300 færre tilfeller av brystkreft i 2020. Det er ikke på grunn av at færre faktisk fikk brystkreft. Trolig har pandemien skylden for færre sjekket seg. Dermed ble ikke tilfellene oppdaget. Det betyr at diagnosen stilles mye seinere, noe som forverrer prognosen.

Norske kvinner mellom 50-69 år får tilbud om mammografi. Tiltaket har vist seg å redusere dødelighet med hele 20 prosent fordi brystkreft oppdages tidligere. Jeg synes derfor at årets tema er utrolig viktig. Jeg håper at flere kvinner følger opp tilbudet for mammografi. Du bør også kjenne etter selv for å se om du oppdager kuler, uavhengig av alder.

Slik sjekker du brystet for kuler:

  • Bruk en flat hånd
  • Beveg hånden utenfra og inn mot brystvorten
  • Gjenta bevegelsen rundt hele brystet

Ifølge Aleris, skal brystet vanligvis kjennes litt «bølgete» med strukturer som kan føles ut som avlange pølser. Kreftkuler kan derimot føles knudrete ut og kan være ganske harde. Hvis du oppdager nye kuler i brystet, må du få det sjekket så snart som mulig.

Rosa sløyfe-aksjonen er en flott påminnelse

Rosa sløyfe-aksjonen er en påminnelse om at vi må sjekke oss og følge opp mammografiscreeningen. Jeg kommer til å bære min sløyfe med stolthet i hele oktober. Designet i år er så feminint og fint, synes jeg! I tillegg kommer jeg til å donere vekk en del av salget til Rosa sløyfe-aksjonen 2021.

Vendela med sommerduft 2021 for dame

Le Premier er mitt produkt for Rosa sløyfe-aksjonen 2021

I hele oktober tilbyr jeg 30 % rabatt på parfymen Le Premier, hvorav 30 kroner per produkt går til Rosa sløyfe 2021-aksjonen. Dette er en fin anledning til å skjemme seg litt bort med en luksuriøs parfyme, samtidig som du støtter en god sak.

Kanskje du kan begynne julehandelen tidlig i år og gi parfymen bort til en venninne, søster eller mor? Legg gjerne ved et lite notat med julegaven hvor du forteller at en del av salget går til Rosa sløyfe-aksjonen. Det er en fin gest som viser hvor meningsfull gaven er. Jeg setter selv utrolig stor pris på omtenksomme gaver som støtter gode saker.

Le Premier er en frisk og feminin parfyme som de fleste vil sette pris på. Den har en varm, klassisk og sensuell duft, uten å være for tung og intens. Den kan derfor brukes til både hverdag og fest. Klikk her for å lese mer om duften og bestille den.

Hvordan skal du markere Rosa sløfye-aksjonen? Klem fra Vendela

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.