Slik velger du den perfekte sommerduften for dame

Jeg elsker å variere parfymen etter årstiden. Enkelte dufter får meg til å øyeblikkelig til å tenke på gode ferieminner og lange, lyse netter. Nå som sommeren står for døren, ville jeg skrive litt om hvordan du velger den perfekte sommerduften for dame. Ikke minst, så må du velge en parfyme som ikke skaper pigmentflekker i huden nå som solen skinner så sterkt.

Parfyme for ulike årstider

Mange elsker å variere parfymen etter årstiden. Jeg liker å bruke sensuelle parfymer som minner om deilige palmeferier om sommeren. Om vinteren kan det føles godt med en tyngre, litt krydret duft. Det er viktig å tenke godt over dine personlige preferanser. Det er nesten noe intimt med å kjøpe parfyme. Duften skal nemlig reflektere en del av din personlighet. Ulike dufter kan vekke forskjellige følelser i oss.

Bare se på dameparfymen Vendela le Premier. Parfymen er klassisk og tidløs, slik at den kan bli den perfekte sommerduften for dame. Duftingrediensene er nøye utvalgt for å reflektere eleganse og sensualitet. Et hint av sitron og mandarin gir duften et friskt og sommerlig preg.

Bruk derfor litt tid på å reflektere hva du vil at sommerparfymen skal utstråle. Vil du ha noe fresh og sporty? Feminint og romantisk? Eller en lett blanding, slik at du kan bruke parfymen både på fest og til hverdags?

Parfyme i solen kan skape pigmentflekker

Vinterdufter kan noen ganger inneholder andre typer alkohol fører til pigmentflekker i sommersolen. Det er derfor lurt å velge en sommerduft for dame som er skånsom mot huden. Jeg anbefaler i tillegg å tenke over hvor på kroppen du tar på deg parfymen. Huden på brystet og halsen minner faktisk om i huden i ansiktet.

Dette hudområdet er i utgangspunktet svært sart og tynn. Det betyr at du lett kan få pigmentflekker og rynker på bryst og hals. På dager med steikende sol, så foretrekker jeg å bruke litt parfyme i håret fremfor hals og bryst. Brunfargen kan dessuten bli ujevn om du dusjer brystet med sommerparfyme før du drar på stranden.

LES OGSÅ: Slik unngår du pigmentflekker i sommer

Duften kan endre seg fra morgen til kveld

Det er viktig å velge en parfyme av høy kvalitet, særlig når du skal kjøpe parfyme på nett. Parfyme kan nemlig endre duft, avhengig av vær. Duften kan også forandre seg fra morgen til kveld. Det betyr at selv om sommerduften var perfekt om morgenen, er den kanskje ikke helt det store når kvelden kommer. Det kan også være frustrerende når sommerduften endrer seg på grunn av været.

Duftmolekyler reagerer på nemlig på varme, enten det er fra strålende sol eller fra kroppsvarme. Det betyr at tunge parfymer raskt kan bli overveldende på varme sommerdager. Du må også være forsiktig når du tar på deg parfymen. Unngå for all del å gni håndleddene sammen! Det skaper friksjon og varme, noe som kan endre duften.

Jeg har hatt mange skuffelser når det kommer til parfyme som endrer duft. Det er derfor jeg var supernøye på å teste ut Le Premier på all slags mulige måter. Jeg måtte sikre meg at duftmolekylene ikke lot seg påvirke fra morgen til kveld, selv om sommeren når det er varmt. Det er så fint å endelig ha en sommerduft som «oppfører» seg slik den skal!

Hva med deg? Har du en favoritt? Eller er du på jakt etter sommerduften for dame? 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.