Slik får du frisk og glødende hud – hele året rundt!

Noe av det beste med sommeren er glødende hud. Huden ser med én gang mer ungdommelig og spenstig med litt glød i ansiktet, synes jeg! Hvis du er som meg og vil bevare sommergløden når vi går høsten i møte, så er dagens bloggsak for deg. Her får du mine beste tips til frisk og glødende hud.

Hvordan få glødende hud

Det første du bør gjøre er å tenke over hudtypen din. Huden blir utvilsomt mer glød når den får all den fuktigheten og næringen den trenger. For eksempel, aldrende hud trenger ekstra hyaluronsyre og kollagen. Begge deler produseres egentlig naturlig i huden, men produksjonen avtar med årene. Da er det viktig å fylle på disse næringsstoffene gjennom gode hudpleierutiner.

Tørr hud trenger ansiktskrem med fuktighetsgivende ingredienser for å gløde. Tørr hud kan fort se ganske matt og gusten ut. Du kan gi huden en ekstra næringsboost med hudoljer og serum i perioder hvor huden trenger mer fukt, for eksempel om vinteren eller etter lange dager med mye soling.

SE OGSÅ: Slik velger du beste dagkrem for din hudtype

Skjønnhetssøvn gir glød i ansiktet

Det er ikke bare du som har godt av en god natts søvn for å føle deg fresh og uthvilt. Huden din blir også mye freshere av nok søvn. Huden regenerer seg og helbredes etter dages påkjenninger mens vi sover. Jo mere skjønnhetssøvn du får, desto mer tid får huden til å gjenopprette seg. Det er viktig å utnytte de naturlige prosessene som allerede er i gang for å våkne med en fin glød:

 • Bindevev repareres
 • Hudceller fornyes
 • Hudstruktur gjenopprettes

Du hjelper huden godt på vei ved å bruke en nattkrem som tilfører masse fukt og næring. Du må bare huske på å rense huden godt før du tar på deg. Gammel sminke og smuss kan forhindre at alle de gode ingrediensene trekker dypt nok inn i huden. Jeg elsker å bruke god tid og massere renseskummet forsiktig inn i huden. Massasjen alene er nesten nok til å skape glød i ansiktet, synes jeg.

SE OGSÅ: 5 gode grunner til hvorfor du bør bruke nattkrem

Beste fuktighetskrem for glødende hud

Vendela Instant Glow er min beste fuktighetskrem for glødende hud. Effekten er synlig på bare noen få minutter, takket være peptider. Peptider får spenningene i mikromuskulaturen til å slippe taket. Resultater er at fine linjer forsvinner på kort sikt og dype rynker på lang sikt. I tillegg inneholder den mange andre ingredienser som gir deg frisk og vakker glød i ansiktet:

 • Hyaluronsyre som binder og bevarer fukt i huden
 • Arganolje som fukter og bekjemper aldringstegn
 • Immortelle som kan dempe betennelser og reparere huden

Du kan også få litt ekstra glød via sminken din. Et supert tips for deg som vil ha en naturlig glød i huden er å blande fuktighetskrem og foundation. Da synes jeg at sminkelooken blir naturlig, frisk og fin. Det passer perfekt for deg som synes at heldekkende foundation blir for tungt. Du bør uansett la fuktighetskrem, serum og oljer få trekke godt inn i huden før du sminker deg.

Gi huden ekstra pleie hver uke

I tillegg til gode daglige hudpleierutiner, kan du godt sette av en dag i uken til å skjemme bort huden. Jeg elsker disse dagene med egenpleie. Ikke bare har huden min godt av det, men jeg får med én gang en følelse av hverdagsluksus og velvære.

Jeg bruker en god ansiktsskrubb for å få liv i gusten hud. Ansiktsskrubb er et «must» om du føler deg grå og livløs i huden! Skrubben fjerner døde hudceller. Bruk forsiktige håndbevegelser for å ikke skade huden.

Huden tar opp fukt og næring mye enklere etter du har brukt ansiktsskrubb, fordi du har fjernet dypere lag med smuss. Jeg runder alltid av med å bruke Vendela Hydration Mask. Den gir intenst med fuktighet og næring fra antioksidanter, vitaminer, mineraler og aminosyrer.

Da er det bare å kose deg masse med hudpleierutinene dine – så bevarer du glød i ansiktet året rundt! 😊

8 kommentarer på “Slik får du frisk og glødende hud – hele året rundt!

 1. Jeg er kjempe fornøyd med dine produkter Jeg bruker dagkrem og natt krem diamonds veldig fornøyd med disse og serum .På kroppen oljen og lotion .Har prøvd alle dine kremer veldig bra.Men føler de jeg bruker nå passer best for min hud😀Så har jeg silver cleanser veldig bra.

  1. Tusen takk for så mye skryt Bente, det motiverer meg veldig!

 2. Jeg vil gjerne igjenopta kundeforholdet,kommer hjem 1.sept.kunde nr.212157,med samme leveringstid.Brilliant day 50 ml.,care serum 15 ml.

  1. Da har kundeservice ordnet dette for deg 🙂

 3. Vil gjerne få tilsendt en prøvepakke på forskjellige kremer som passer hud passert 70 ? På forhånd takk

  1. Hei Tove. Gøy at du vil prøve kremene mine. Jeg vil anbefale deg å prøve min nyeste krem Instant Glow, først. Den kan du bestille en gratis prøve på her: https://vendela.com/glow/

 4. Etter å ha flyttet til Spania, så er Vendela kremene en av de tingene jeg savner. Jeg brukte dem i flere år, og de passet perfekt for meg. Parfymen også. Kjempedeilig.

  1. Hei Elin. Tusen takk for så fine ord 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.