Øyekrem. Hva, hvorfor og hvordan?

Er øyekrem egentlig nødvendig? Hvis du spør spesialister på hud så vil de nok svare deg et enstemmig ja.

Siden huden rundt øyepartiet er unik til resten av ansiktet burde man bruke en krem der som er spesiallaget med tanke på dette. Øyekremer er pleiende og gir næring, men inneholder ofte en noe lavere konsentrasjon av aktive virkestoffer enn hudkremer, nettopp for å ikke irritere den sarte huden rundt øynene.

Huden rundt øyet er tynnere og ofte mer sensitiv enn huden du har i resten av ansiktet, og derfor er den mer utsatt for skade og stress. Og når de fine linjene og rynkene begynner å melde seg i 20- og 30-årene er det som regel rundt øynene de først blir synlig. Og det er her en god øyekrem kommer inn i bildet. Øyekrem kan forebygge fine linjer og dempe poser og mørke ringer under øynene. Øyekrem anbefaler man å bruke både morgen og kveld, og man trenger bare bruke en liten mengde per påføring.

I nettbutikken kan du finne disse to forskjellige øyekremene:

Hvordan påføre øyekrem?

Det anbefales at du påfører øyekremen på nyrenset hud med lette klappebevegelser, fra det innerste hjørnet av øyet og utover. Ringefingeren er den fingeren på hånden din med minst muskelstyrke, så det kan være lurt å bruke den til å påføre øyekrem med.

Og selv om det er lurt å investere i en god øyekrem må du også huske på at noen rynker er en helt naturlig del av det å eksistere. De er et vakkert tegn på at du har smilt, levd og hatt gode stunder.

Så påfør øyekremen din hver dag, og gå ut og smil til verden!

2 kommentarer på “Øyekrem. Hva, hvorfor og hvordan?

  1. Hva er forskjellen på disse to øyekremen ? Jeg bruker silvereye og er godt fornøyd. Lurer på om jeg burde prøvd miracle øyekremen…..

    1. Hei Else Torhild.
      De er gode begge to, men har litt ulik konsistens, duft og litt forskjellige ingredienser. SilverEye er lettere i konsistensen og er en kjempegod krem for å bekjempe rynker og mørke linjer under øynene. Øyekremen Miracle har en mer kjølende effekt og er god på å dempe hevelser under øye. Det kan være fint å variere litt, bruke SilverEye på dagen og Miracle om natten.

      Håper dette ga deg svaret du trengte 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.