Øyekrem. Hva, hvorfor og hvordan?

Trenger man øyekrem?

Hvis du spør spesialister på hud så vil de nok svare deg et enstemmig ja.

Siden huden rundt øyepartiet er unik til resten av ansiktet burde man bruke en krem der som er spesiallaget med tanke på dette. Øyekremer er pleiende og gir næring, men inneholder ofte en noe lavere konsentrasjon av aktive virkestoffer enn hudkremer, nettopp for å ikke irritere den sarte huden rundt øynene.

Huden rundt øyet er tynnere og ofte mer sensitiv enn huden du har i resten av ansiktet, og derfor er den mer utsatt for skade og stress. Og når de fine linjene og rynkene begynner å melde seg i 20- og 30-årene er det som regel rundt øynene de først blir synlig. Og det er her en god øyekrem kommer inn i bildet. Øyekrem kan forebygge fine linjer og dempe poser og mørke ringer under øynene. Øyekrem anbefaler man å bruke både morgen og kveld, og man trenger bare bruke en liten mengde per påføring.

I nettbutikken kan du finne disse to forskjellige øyekremene:
SilverEye øyekrem
Miracle Øyekrem

Hvordan påføre øyekrem?

Det anbefales at du påfører øyekremen på nyrenset hud med lette klappebevegelser, fra det innerste hjørnet av øyet og utover. Ringefingeren er den fingeren på hånden din med minst muskelstyrke, så det kan være lurt å bruke den til å påføre øyekrem med.

Og selv om det er lurt å investere i en god øyekrem må du også huske på at noen rynker er en helt naturlig del av det å eksistere. De er et vakkert tegn på at du har smilt, levd og hatt gode stunder.

Så påfør øyekremen din hver dag, og gå ut og smil til verden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.