La meg introdusere nye SilverDay+: dagkrem med hyaluronsyre og Fucoreverse

Vendela SilverDay+

Jeg er så utrolig stolt av å dele denne nyheten med dere. Jeg har oppgradert SilverDay, slik at den er enda bedre og mer effektiv mot aldringstegn. Endelig kan jeg tilby en dagkrem med hyaluronsyre og fucoreverse i ett og samme hudpleieprodukt. Jeg har jobbet med å fornye dagkremen i all stillhet, og det føles så godt å kunne dele “hemmeligheten” min. 

Se video lenger ned!

Det har vært vanskelig å ikke dele, fordi jeg har oppdaget noen kjempegode kombinasjoner av ingredienser som enda ikke er så velkjent. Det er viktig for meg å alltid forbedre produktene mine og jobbe mot at dere skal få det aller beste for huden deres. 

Hudpleie er stadig i endring, og det dukker ofte opp nye ingredienser. Nå er det ikke alt som det er verdt å hive seg over – men av og til finner jeg superingredienser som løfter hudpleieproduktene til nye nivåer.

Fucoreverse er en av de nye store stjernene i hudpleie som garantert er kommet for å bli ❤ 

Les videre for å få vite alt om nye SilverDay+ og hvorfor jeg ville lage en dagkrem med både fucoreverse og hyaluronsyre i ett.

Vendela Kirsebom - beste dagkremen

Dagkrem med nye og forbedrede ingredienser

La meg begynne med å si SilverDay+ fortsatt er en fin og naturlig dagkrem som passer for alle hudtyper, inkludert deg med tørr og sensitiv hud. Den er fortsatt stappfull av næring og fuktighet. Konsistens og duft er også den samme. 

Jeg har tatt med meg de gode ingrediensene fra gamle SilverDay, selv om dagkremen er tilført hyaluronsyre og andre nye ingredienser. SilverDay+ inneholder derfor enda flere naturlige ingredienser og planteekstrakter enn før – samtidig som den er enda mer anti-aging.

Jeg har så klart også bevart de mikroskopiske oljedråpene som er så bra for deg med tørr og sensitiv hud. All næringen og fukten er innkapslet i disse dråpene som gradvis frigjøres i løpet av dagen. Det betyr at huden får frisk tilførsel av fuktighetsgivende og beroligende virkestoffer fra morgen til kveld.

❤  Og ja – dette er fortsatt en dagkrem uten parabener og skadelige ingredienser ❤ 

Vendela SilverDay+

Disse ingrediensene har jeg tilført i dagkremen

Jeg har tilført mange flotte planteekstrakter i dagkremen, foruten hyaluronsyre og Fucoreverse. Selv om jeg gjerne kunne ha skrevet en hel bok om emnet, så skal jeg dra frem de viktigste egenskapene for deg – og huden din!

Fucoreverse: superstjernen for sensitiv og moden hud

Fucoreverse er et naturlig ekstrakt som er utvunnet av brunalger. Ingrediensen passer veldig bra for deg som har sensitiv hud, samtidig som det er svært effektivt mot aldringstegn. Det var hovedsakelig derfor jeg ville ha en dagkrem med Fucoreverse. 

Fucoreverse kan blant annet glatte ut huden og dermed bekjempe fine linjer. Det gjør ingrediensen til et supert valg i dagkrem for både sensitiv og moden hud. Hudens struktur gjenopprettes og beskyttes, blant annet mot eksternt stress. Dersom hudstrukturen svekkes, fører det til rynker og slapp hud. 

Fucoreverse bevarer strukturen ved å beskytte hudcellene på følgende vis:

  • Senke oksidativt stress
  • Redusere de proinflammatoriske cytokinene som skader kollagenet i huden
  • Beskytter mot stoffer som kan hemmes av kollagensyntese

Hyaluronsyre: redningen for deg med tørr hud

Det var veldig viktig for meg å tilføre hyaluronsyre – dette er tross alt en dagkrem som passer for tørst hud. Hyaluronsyre er nemlig en utrolig god fuktbinder. Den kan holde på 1000 ganger sin egen vekt i vann. Fuktighet som tilføres fra andre ingredienser blir dermed godt bevart av hyaluronsyren.

Ingrediensen kan også bidra med å fremme produksjon av elastin og kollagen, samt beskytter mot forurensninger. Linjer og rynker fylles ut for å gjøre huden myk og glatt. Dagkrem med hyaluronsyre passer derfor for både tørr hud og moden hud.

Nysgjerrig på hva mer hyaluronsyre kan gjøre for huden din? Da er denne bloggsaken for deg!

Troxerutin: Anti-inflammatorisk og beskytter huden

Troxerutin er en kraftig anti-inflammatorisk ingrediens og antioksidant som beskytter mot skadelig stråling, samt fremmer cellefornyelse. Den bidrar dermed til hudfornyelser, og kan hjelpe med å glatte fine linjer. I tillegg har Troxerutin en gunstig effekt på blodårer. Den er derfor et supert bidrag til SilverDay+ og kan hjelpe deg med moden og følsom hud.

Linaria Vulgaris ekstrakt: planteekstrakten for moden hud

Linaria Vulgaris er et planteekstrakt som bidrar med å forebygge aldringstegn. Den styrker blant annet hudens fine blodkar, noe som igjen fører til fastere struktur og utseende i ansiktet. Hudens tilførsel av næringsstoffer forbedres, noe som igjen gir glød og spenst. Den kan også virke mildt lysnende ved pigmentflekker.

Les mer om hvordan du blir kvitt pigmentflekker her

Dobbel mengde Viola Tricolor (stemorsblomst) 

SilverDay+ har dobbelt så mye stemorsblomst enn originalen, noe som er gode nyheter for deg som har tørr og sensitiv hud. Den er en super kilde til vitamin C og E,  i tillegg til at den hjelper huden med å holde på vann. Stemorsblomst er derfor en super hjelper til all hyaluronsyren i dagkremen. Mens hyaluronsyre trenger dypt ned i huden, danner Viola Tricolor en fuktighetsgivende hinne på huden.

Disse ingrediensene er med videre

Nye SilverDay er fortsatt den samme gode dagkremen med naturlige ingredienser, uten parabener – bare enda bedre! Jeg fjernet ikke noen av planteekstraktene som er bra for huden. Her får du en liten påminnelse om alle godsakene i den originale SilverDay.

Og du – alle ingrediensene er høstet og foredlet på en veldig skånsom måte for å bevare effekten av dem best mulig ❤ 

Boswellia Serrata: 

Et beroligende planteekstrakt som med oppstrammende effekt gir huden ny spenst og glød. Boswellia Serrata er en “naturlig liftingkur”, noe som gjør det til perfekt ingrediens i dagkrem for moden hud.

Sheasmør: 

Sheasmør er en populær ingrediens i dagkrem for tørr hud, takket være flerumettede omega-6 fettsyrer. Ingrediensen har også et høyt innhold av vitamin A og E som eliminerer frie radikaler og sakker ned fine linjer og rynker. Ettersom dagkremen inneholder hyaluronsyre sammen med sheasmør, får huden en real fuktighetsboost.

Stokkrose:

Stokkrose kan forhindre lekker fra sprengte blodkar, samt lysne eksisterende flekker. Hudtonen forblir likevel den samme. Huden får dessuten fastere struktur. Dette er dermed en svært god ingrediens i ansiktskrem for moden hud.

Bidronnning-gelé: 

Bidronnning-gelé er proppfull av vitaminer, mineraler og proteiner. Ingrediensen er næringsrik, og den passer utmerket for de aller fleste hudtyper.

Roseolje:

Roseolje er en luksuriøs ingrediens som jeg simpelthen elsker duften av. Jeg puster dypt ut og slapper av med én gang. Ikke bare lukter roser godt, men roseolje kan bidra med å gjenopprette fuktighetsbalansen i tørr hud. Oljen kan også virke beroligende og dempe rødhet, noe som er bra for deg med følsom og sensitiv hud.

Konjac mannan:

Konjac mannan har positiv innvirkning på hudens fibroblaster, slik at huden repareres effektivt. Ingrediensen er derfor den perfekte hjelper til andre anti-aging ingredienser og passer bra i ansiktskremer for moden hud.

Squalan:

Squalan er en næringsrik olje som fremmer cellefornyelse. Jeg har valgt å bruke squalan som er utvunnet fra supersunn olivenolje. Ingrediensen finnes egentlig naturlig i huden, men produksjonen stopper opp etterhvert som vi blir eldre. En dagkrem med squalan gir dermed huden en ekstra boost med næring, noe som hjelper med å gjøre den spenstigere og smidigere.

Vendela SilverDay+

Hvem kan bruke nye SilverDay+?

Helt til sist, så er det kanskje noen av dere som lurer på hvem som kan bruke SilverDay+. Jeg har utviklet den nye versjonen for deg som vil ha en dagkrem effektiv mot aldringstegn, full av planteekstrakter og naturlige ingredienser. Dette er også en god dagkrem for tørr og sensitiv hud, samt normal og moden hud.

Det er kort og greit en utrolig allsidig ansiktskrem.

Hvis du vil ha en dagkrem med hyaluronsyre, fucoreverse og andre fantastiske, naturlige ingredienser, så kan du ta en nærmere titt her 🙂 

Klem fra Vendela

1 kommentar på “La meg introdusere nye SilverDay+: dagkrem med hyaluronsyre og Fucoreverse

  1. Jeg elsker disse produktene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.