Hva er beste ansiktsserum for å bekjempe aldringstegn?

Moden hud bør skjemmes bort med deilige, næringsrike hudprodukter for å bevare ungdommelig glød og spenst. Jeg elsker å bruke ansiktsserum for å bekjempe aldringstegn. Det er fordi serum består av høykonsentrerte dråper, smekkfull av fukt og næring. Er du på jakt etter beste ansiktsserum for moden og tørr hud? Her har du en liten guide fra meg for å komme i gang med serum.

Hvorfor bør jeg bruke ansiktsserum for moden hud?

Cellefornyelse sakkes ned etter hvert som vi blir eldre. Huden føles mindre fast. Blodsirkulasjonen blir også dårligere. Det gjør at huden får større problemer med å reparere seg selv. Huden produserer mindre hyaluronsyre og kollagen. Fettproduksjonen går også saktere. Moden hud er spesielt utsatt for å bli tørr og evnen til å bevare fuktighet er redusert. Alt dette fører til aldringstegn.

De beste ansiktsserumene for moden hud inneholder derfor fuktighetsgivende ingredienser og anti-age virkestoffer. Huden blir tilført disse virkestoffene i svært konsentrerte doser når du drypper serum på utsatte områder i ansiktet. Serum har ofte evnen til å trenge dypere inn i huden enn for eksempel dagkrem.

Jeg bruker ansiktsserum to ganger for dagen for å være sikker på at huden får all den næringen den trenger. Jeg passer også på å bruke noen dråper med hudolje i perioder hvor huden blir ekstra tørr, for eksempel om høst og vinter. Hvor ansiktsserum inneholder masse næringsrike virkestoffer, inneholder hudolje masse fukt og fett som huden elsker. Du kan godt kombinere dem ved behov.

Vendela forklarer alt du bør vite om serum

Hvordan finner jeg frem til beste ansiktsserum for å bekjempe aldringstegn?

Du bør se etter ansiktsserum som inneholder anti-aging ingredienser og fuktighetsgivende virkestoffer. Instant Care Serum er mitt beste ansiktsserum for moden og tørr hud. Den inneholder peptider som har vist seg å være svært effektiv for å bekjempe aldringstegn som rynker og fine linjer. Dette virkestoffet kan også forebygge slapp hud, rynker og fine linjer.

Det beste er å bruke ansiktsserum som kombinerer peptider med andre anti-aging ingredienser og aktive virkestoffer. De andre ingrediensene sørger for at peptidene får et lite boost, kan du si. Jeg valgte å kombinere peptider med Immortelle, Aloe Vera og Castor-olje i Instant Care for å tilføre fukt og andre virkestoffer som er bra for moden hud.

Immortelle kalles også for «evighetsblomsten», takket være foryngende effekter. Den kan bidra til at hudcellene regenerer seg bedre, samtidig som den kan dempe betennelser. Det er en eterisk olje som blir mye brukt innen hudpleie for å bekjempe rynker og fine linjer. Jeg synes at ansiktet mitt får en sånn vakker og frisk glød etter å ha brukt serum med Immortelle.

Serum med peptider fra Vendela

Hva gjør peptider for moden hud?

Peptider er små kjeder med aminosyrer som virker beroligende på mikromuskulaturen i ansiktet. Serumet gir derfor synlig effekt på fine linjer ganske kjapt. På lang sikt kan peptider både forebygge og forbedre dype rynker. Virkestoffet trenger dypt inn i hudlagene og påvirke hudcellene til å øke produksjonen av fukt og bindevev.

Jeg anbefaler å kombinere ansiktsserum med peptider med en god dagkrem som også inneholder peptider. Jeg har utviklet serumet mitt til å passe sammen med dagkremen Instant Glow. Instant Glow inneholder i tillegg hyaluronsyre, et virkestoff som binder og bevarer fukt i huden. Det gjør at du får maksimal effekt av den gode fukten og næringen fra castor-oljen som jeg inkluderte i serumet.

Hvilke andre virkestoffer inneholder serum som motvirker rynker?

Hvis du ser etter beste ansiktsserum for moden hud, bør du velge et produkt som inneholder masse antioksidanter. Antioksidanter kan forhindre at frie radikaler gjør skade på huden. Frie radikaler oppstår blant annet på grunn av UV-stråler og luftforurensning. Dette er noe du absolutt ikke ønsker – de bryter nemlig ned huden og fører til flere aldringstegn som rynker og fine linjer.

Jeg bruker ansiktssolkrem for å beskytte huden mot frie radikaler. Samtidig passer jeg på at hudpleieproduktene mine inneholder ingredienser med antioksidanter som kan bekjempe og motvirke ytterligere skade. Antioksidanter er en av hovedgrunnene til at jeg valgte å inkludere castor-olje i serumet mitt.

Castor-olje er nemlig rik på antioksidanter. Oljen kan også øke blodsirkulasjonen, noe som er veldig bra for moden hud. Mirakelplanten Aloe Vera er også full av antioksidanter, i tillegg til andre vitaminer og mineraler som er bra for moden hud. Aloe Vera inneholder faktisk over 75 næringsstoffer – og huden din får en høykonsentrert dose av alle disse godsakene når du bruker ansiktsserumet mitt.

Hvordan bruker jeg ansiktsserum for å bekjempe rynker og andre aldringstegn?

Det beste er å bruke ansiktsserum sammen med andre hudprodukter for å få best resultat. Serum skal ikke erstatte vanlig ansiktskrem for moden hud, men heller komplementere den. Det er også viktig at huden er ren og fin før du bruker serum. Her har du min lille hudpleierutine for moden hud som har vist seg å være veldig effektiv:
·        Rens ansiktet godt med et skånsomt renseskum
·        Påfør noen dråper med ansiktsserum
·        Masser forsiktig inn øyekrem for moden hud
·        Avslutt med en god ansiktskrem som bekjemper rynker
·        Gjenta hver morgen og kveld

Jeg varierer de spesifikke hudproduktene etter hvilken tid på døgnet det er. For eksempel, på dagtid bruker jeg dagkrem og øyekrem. Om natten bruker jeg nattøyekrem og nattkrem. I tillegg bruker jeg en god solkrem til ansikt for å beskytte mot skadelige UV-stråler. Det er også lurt å sette av en kveld eller to til egenpleie med peeling og ansiktsmaske.

Husk at du bekjemper aldringstegn på mange flere måter enn kun ved å bruke gode hudprodukter. Stress, kosthold og livsstil har mye å si. Overdreven soling og eksponering for skadelige UV-stråler er også svært skadelig for huden. Jeg anbefaler at du tenker helhetlig for å ta best vare på moden hud.

Vendela tipser om beste hårpleie

Når skal jeg bruke serum i ansiktet for best effekt?

Du får best effekt av ansiktsserum om du bruker det morgen og kveld. Det er kanskje spesielt viktig å bruke serum om kvelden. Huden regenerer og reparer seg mens du sover. Du booster og bistår disse naturlige prosessene ved å tilføre huden masse næring i forkant. Jeg passer alltid på at jeg bruker et serum for moden hud før jeg legger meg, samt en god nattkrem som bekjemper aldringstegn.

Hvis du er svært plaget av tørr hud, kan du variere mellom hudolje og ansiktsserum. For eksempel, bruk Caring Oil om morgenen og Instant Care om kvelden før du legger deg. Det er vanlig å oppleve tørr hud i perioder, særlig hvis du har moden hud. Høst og vinter er spesielt krevende på grunn av temperaturvariasjoner og tørr inneluft. Da skal det ikke mye til før huden føles tørr og gusten.

Husk at huden din fortjener kun det beste – velg ansiktsserum, dagkrem og andre hudpleieprodukter med stor omhu. Stor klem fra Vendela!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.