Gjør huden bryllupsklar: mine best tips til hudpleie før bryllupet

Vendela og Petter gifter seg

Det er virkelig ikke lenge til bryllupet – kanskje det alt har vært, avhengig av når du leser dette? Vi har vært så heldige å få masse god hjelp med forberedelsene fra bordplassering til mat. De siste ukene har jeg også hatt full fokus på hudpleie til bryllupet for å være sikker på at huden gløder.

Det er kanskje lett å fokusere på sminke til bryllupet, men det er like viktig å preppe huden. Du trenger heldigvis ikke rådyr salongbehandling hvis du ikke vil. Mye av skjønnhetspleien har funnet sted hjemme på badet. 

Det har dessuten vært skikkelig herlig å senke skuldrene med deilige skjønnhetsrutiner midt i alle forberedelsene. Går du også med gifteplaner? Her har du mine beste tips til hudpleie til bryllupet som du fikser selv.

Begynn med hudpleie i god tid før bryllupet

En god hudpleierutine er nøkkelen til vakker hud. Dersom du ikke allerede har gode morgen- og kveldsrutiner, anbefaler jeg å starte så fort som mulig. Trenger du litt inspirasjon? Her har du min hudpleierutine som jeg følger morgen og kveld:

  • Rens huden grundig
  • Påfør serum eller olje
  • Øyekrem
  • Ansiktskrem

Det er likevel viktig å ikke teste ut masse ny hudpleie før bryllupet. Du kan nemlig provosere huden. Velg deg noen gode produkter som passer for din hudtype, og hold deg til dem.

Vendela tipser om hudpleie til bryllup

God hudrens er viktig – begynn helst fem uker før bryllupet

Hudrens er alltid en del av min daglige hudpleie. Ren hud er imidlertid ekstra viktig for å få fresh og glødende hud til bryllupet. I tillegg til den vanlige renserutinen min, anbefaler jeg å eksfoliere én gang i uken de siste fem ukene. Vær forsiktig hvis du har veldig sensitiv hud.

Og du, la gjerne huden puste ved å droppe sminke før bryllupet – iallefall i helger og på kveldene.

Ikke glem øyemaske for å få et åpent blikk på bryllupsdagen

Hvem vil vel ikke ha et våkent blikk på bryllupsdagen? Selv om jeg så klart kommer til å bruke sminke på bryllupet som fremhever blikket, så gir jeg den følsomme huden rundt øynene mine litt ekstra pleie.

Jeg sverger til Vendela Hydration Eye Mask for å gjøre huden bryllupsklar. Den er full av ingredienser som er supereffektive mot fine linjer og rynker. Jeg anbefaler å sove med øyemasken på for å våkne på bryllupsdagen med et fresht blikk.

Og du, visste du at du kan bruke den som under eye primer for å få brudesminken til å sitte ekstra godt? Du kan også bruke Hydration Eye Mask som en rescue eye balm gjennom bryllupsdagen.

Slapp av med ansiktsmaske dagen før bryllupet

Jeg anbefaler å bruke en deilig ansiktsmaske dagen før bryllupet. Ikke bare for å stresse ned, men også for å preppe huden. Jeg elsker Hydration Mask som er full av dyptvirkende, intens fuktighet og næring. 

Ansiktsmasken inneholder blant annet aminosyrer, kraftige antioksidanter, vitaminer og mineraler som huden elsker. Denne masken er derfor et must for deg som er på jakt etter god hudpleie til bryllupet.

Bruk fuktighetsspray på selve bryllupsdagen

En liten flaske med fuktighetsspray i vesken er en fin måte å holde huden frisk og glødende hele bryllupsdagen. Spray huden din jevnlig, og spesielt når du begynner å bli tørr i ansiktet etter at brudesminken har sittet lenge. 

Vendela Hydration Face Spray inneholder masse fukt som får huden til å stråle. Du kan dessuten bruke den som både primer og settingspray for at bryllupssminken skal sitte fint. 

Kos deg med all hudpleien før bryllupet ditt

Det er viktig med god hudpleie før bryllupet – men det er også viktig å ta vare på deg selv. Både kosthold og stress har mye å si for huden din. Spis næringsrik mat som gir deg masse energi, gå på tur i skogen og nyt denne tiden så godt du kan.

Stor klem fra Vendela!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.