Gjør deg klar til våren med hud- og kroppspleie som får deg til å gløde

Vendelas beste tips til hud og kroppspleie

Huden trenger ekstra kjærlighet og omtanke nå som vinteren er over. Jeg har snakket mye om ansiktspleie i det siste – men gode rutiner for kroppshud er også viktig. Heldigvis trenger ikke god hudpleie å være så komplisert. Gjør deg klar for våren med mine beste tips til silkemyk hud og kroppspleie som gir deg gløden tilbake.

Sitter du igjen med tørr hud etter vinteren?

Jeg elsker at våren banker på døren. Det er så deilig å kjenne vårsolen mot ansiktet. Huden har også godt av at det går mot lysere tider. Nå er det endelig på tide å si farvel til tørr vinterhud. Vind og kulde utendørs, kombinert med varm og tørr inneluft stripper huden min for fuktighet om vinteren. 

Jeg er vel neppe alene om dette? Du har kanskje selv fått rød, sensitiv, tørr og kløende hud de siste månedene? Det er ikke bare hender og ansikt som kan bli fuktfattig. Hele kroppen kan ha godt av en real fuktighetsboost nå som vinteren slipper taket.

Det beste du kan gjøre for å få huden klar til vår og sommer er å bruke hud- og kroppspleie med ekstra masse fuktighet.

Enkel og effektiv rutine for hud- og kroppspleie

Kroppshuden er som regel mer beskyttet enn ansiktet. Hele kroppen kan imidlertid bli ganske tørr, særlig etter en lang vinter. Leggene er spesielt utsatt. Derfor er jeg veldig nøye med å bruke kroppspleie med fuktighetsgivende ingredienser og oljer som både nærer og fukter.

Du kan forebygge tørr hud med kroppspleie som fukter dypt og får huden til gløde. Selv sverger jeg til denne enkle rutinen:

 1. Unngå altfor varme dusjer
 2. Bytt ut dusjsåpen med en fuktighetsgivende dusjolje
 3. Klapp huden tørr, ikke gnikk
 4. Smør deg inn med en deilig bodylotion hver dag
 5. Bruk gjerne peeling på kroppen én gang i uken

Dusjolje er redningen for tørr hud

Vanlig dusjsåpe kan tørke ut huden, særlig om du allerede sliter med tørr hud. Såper inneholder som regel rensemidler som fjerner fettstoffer som tørr hud trenger. Det er spesielt viktig å ta vare på disse fettstoffene om vinteren. Dusjoljer bevarer fettstoffene, tilfører ekstra fuktighet og renser samtidig huden for smuss og skitt.

Jeg byttet såpe ut med dusjolje for lenge siden for å ta bedre vare på kroppshuden min. Jeg er overbevist om at Shower Oil er en av grunnene til at jeg har fått silkemyk hud. Shower Oil renser like godt som vanlige såper, selv om den kun inneholder svært skånsomme rensemidler:

 • Hudoljer som både renser og fukter
 • Mandelolje for silkemyk hud
 • Anti-aging ingredienser for spenstig kroppshud

Shower Oil inneholder pleiende og fuktende hudoljer som danner et beskyttende lag over tørr hud. Huden blir dermed myk og smidig, selv om du dusjer ofte. Dusjolje er definitivt et av mine aller beste tips til fuktighetsgivende hud- og kroppspleie.

Vendela Shower Oil og Body Lotion

Smør deg inn med bodylotion hver dag

Bodylotion er et must for deg som trenger fuktighetsgivende hud- og kroppspleie. Jeg passer alltid på å smøre meg rett etter en dusj eller et bad. Bodylotion trenger lettere og dypere inn når huden er fuktig og varm. Det er fordi det varme vannet “åpner” porene. Du kan lese mer om hvordan du bruker bodylotion riktig her.

Vendela Body Lotion passer bra for alle hudtyper, inkludert deg som sliter med tørr hud om vinteren. Den er full av fuktighetsgivende ingredienser og masse næring som gjør huden fløyelsmyk, spenstig og sunn. Bare se på dette:

 • Fettsyrer, proteiner og vitaminer for masse næring
 • Mandelolje og olivenolje som tilfører rikelig med fukt
 • Panthenol for å binde og bevare fukt i huden
 • Antioksidanter for ungdommelig hud

Hvis du har veldig tørr hud, kan du med fordel smøre deg mer enn én gang for dagen. Jeg passer på å ha bodylotion lett tilgjengelig ved nattbordet, slik at jeg kan smøre armer og legger før jeg legger meg. Det kan være fort gjort å glemme å smøre seg i en travel hverdag, og små triks som dette gjør det enklere å innføre nye hudpleierutiner.

Det er alt som behøves for god hud- og kroppspleie som reparerer tørr vinterhud og gir deg gløden tilbake til våren. Likevel bør du være nøye og følge rutinene fast. Hvis du trenger både dusjolje og bodylotion, kan du kjøpe duoen sammen her. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.