Et litt annerledes julebrev

Vendela og juleforberedelser

For andre gang i løpet av kort tid er jeg hjemme i karantene i ti dager. Lennart, min kjære, fine bonuspappa gikk bort for et par uker siden. Selv om hans høye alder økte risikoen for at hjertet en dag kunne stoppe, kom det som et sjokk på mamma og meg – og resten av vår lille, nære familie. Hele tiden kjenner vi på et tomrom etter ham.

Helt siden jeg var to måneder ung har han gitt mamma og meg uendelig mye glede og latter. At Lennart kom inn i våre liv, og fylte det som ektemann og pappa, og senere som morfar for mine to døtre, ble en berikelse for oss alle.

Etter at Petter og jeg ble et par har også vi hatt mye hygge med Lennart og mamma. Sammen la vi planer for hva vi fire skulle finne på straks pandemien døde ut. Blant annet håpet vi til sommeren å dra til Smögen, og kanskje en fisketur med whisky-smaking.

Livet har som vi vet en evne til å overraske oss. Heldigvis også positivt – som for meg å møte Petter. Dette året derimot har for de fleste av oss vært ekstra prøvende. Å ha familie eller andre nære å være sammen med har føltes viktigere enn noensinne.

I pappa-Lennarts begravelse var vi bare 20 stykker. Langt flere ønsket å komme og vise ham sin respekt, men i disse tider er jo ikke det lov. 

Alt har blitt så rart, så annerledes …

Kanskje har du som leser også kjent på det å miste noen under pandemien? Jeg er neppe alene om å ha kjent på at det for eksempel var umulig å la hele familien og alle venner få ta sitt siste farvel med Lennart.

Jeg prøvde å si til meg selv «slik er det bare», og det ble tross alt en vakker seremoni. Jeg er trygg på at han, «Lelle-pappa» som jeg kalte ham, ville ha elsket – alt, den vakre musikken, prestens fine ord og de gode minnene familien delte om ham.

Jeg er snart ute av karantenen. Det er jeg veldig glad for, da den for meg har vært «kvelende». Å sitte nærmest «innesperret» og kjenne på sorg har vært tøft. Tårene har blitt mange. Ja, jeg vet at det skal bli bra, at verden forhåpentligvis snart er tilbake til «normalen», og også at jeg er mer heldig enn mange, men ikke å kunne dra til mamma i Sverige nå er veldig tungt.

Små ting som det å gå på butikken har under disse ti dagene blitt å anse som en luksus. Joda, det er fint å kunne bestille matvarer på nett, men også lett å glemme noen ingredienser og ikke mulig å løpe tilbake på butikken.

Det krever at vi planlegger hva tre mennesker under samme tak trenger. For jeg har ikke vært alene i karantenen. Min yngste datter Hannah bor også hos Petter og meg. Vi priser oss lykkelige over å ha hverandre og eldstedatter Julia rett borti veien.

Om du lurer på hvordan jeg har fylt dagene er svaret: Jeg har ryddet hele leiligheten. Det har seg nemlig slik at jeg elsker å rydde og plutselig hadde jeg tid i massevis. Jeg har også kjøpt altfor mange «ting og tang» på nettet for å lyse opp adventstiden og en del julegaver. Det vil nok også dukke opp en og annen pakke på dørmatten vår med bestilte ting vi slett ikke trenger. Det er ulempen ved å ha mye ledig tid.

Vendela baker til jul

Jeg har også bakt svenske lussekatter til Luciadagen den 13. Den gule hvetebaksten er noe av det beste jeg vet. Det er også en stor tradisjon for meg og min familie. Da jeg var liten bakte mamma mye, og på Luciadagen hvert år inviterte hun alle i vår oppgang på kaffe, gløgg og lussekatter.

I voksen alder har jeg bakt dem i full fart mellom jobber, mens jeg i år hadde tid til å kose meg under bakingen. Oppskriften jeg bruker er fra en bakebok jeg fikk som 18-åring. Den har jeg drasset på alle steder jeg har bodd, Paris, Milano, New York, Los Angeles og til slutt Oslo.

Mamma sendte meg alltid safran til baksten i posten – uansett hvor jeg bodde. Jeg kan med hånden på hjertet si at det blir verdens beste lussekatter.

Sammen har Petter, Hannah og jeg også i karantenetiden laget gode middager og erfart at man blir kreativ av å mangle enkelte ingredienser i skapet. Da gjelder det å finne på nye oppskrifter.

Jeg har også gått mange, lange turer i skogen. Det er jo lov i karantenetiden og spør du meg en veldig fin terapi. Det gjør godt både for kropp og sjel. I helgene tar som regel Petter og jeg med oss niste og en termos med kaffe eller te ut i marka. Også om vinteren smaker det med en «rast» utendørs. 

I dag – etter en skogstur – deltok jeg for første gang på yoga online med Hannah. Det ga mersmak. «Prøv det», er mitt råd til deg og andre som er hjemme, enten det skyldes hjemmekontor eller noe annet. Å holde kroppen ved like, ja, hele «systemet» i sving, bør prioriteres! En blir gladere av det.

Vendela i badekar

Glem heller ikke å unne deg egenpleie med gode produkter. Selv bruker jeg mine egne og blant mine favoritter er det å ta et langt, deilig bad med litt dusjolje i karet. I forkant pleier jeg å vaske håret og smøre det godt inn med balsam, tre gjerne en pose rundt det og la balsamen virke som en kur, mens du nyter roen i badekaret.

Etterpå tar jeg en frisk dusj med kjøligere vann, skyller ut kuren og smører kroppen godt inn med body lotion.

For øvrig er jeg nøye med å følge opp de daglige hudpleierutinene hvor rens og dagkrem en viktig del av ritualet. Men en luksus som et langt bad er det ikke ofte jeg ellers har tid til i hverdagen. Jeg avslutter nytelsen med øyekrem og litt deilig Vendela Diamonds Caring-olje på ansiktet, halsen og brystet.

Når du leser dette er jeg nok ute av karantenen. Som jeg gleder meg til å bli en del av en noenlunde mer «normal» hverdag. Å treffe folk og se dem i øynene er tross alt bedre enn «facetime».

Når det er sagt: Å skrive dette har fått meg til å innse at vi tross alt har hatt en fin karantenetid – fordi vi har hverandre. Det er som regel langt mer å være takknemlig for enn det motsatte.

Uansett om vi må holde avstand til hverandre, og det denne julen vil mangle en ved middagsbordet hjemme hos oss, gleder familien min og jeg oss til veldig jul.

Vit at du ikke er alene der ute, at det finnes et menneske som vil ta imot deg om du klarer å strekke ut en hånd. På et forunderlig vis er vi alle knyttet til hverandre – både i sorg og glede.

Det kommer en tid etter dette. Mens vi venter på den sender jeg varme tanker til alle som sliter i denne tiden, enten med den mentale helsen eller å få nok mat satt på bordet.

Hvert år gir jeg et pengebidrag til en organisasjon jeg synes fortjener det. I år blir det til Matsentralen og Mental Helse – med tanke på ungdom.

Med det vil jeg ønske deg og dere en best mulig jul og et riktig godt nytt år.

Klem, Vendela

PS! Adventforalle.no er et tips fra døtrene mine. Advent for alle sørger for nettopp det – at alle barn får adventskalender.

Hva gjør du adventstiden? Del gjerne i kommentarfeltet under 🙂

150 kommentarer på “Et litt annerledes julebrev

 1. Kjære Vendela,

  Et Riktig Godt Nytt År 2021 til deg!

  Tusen takk for din gode mail i advent tiden.

  Det er noen uker siden, men har tenkt på deg innimellom, og måtte få sendt deg en lys hilsen.
  Veldig trist at du mistet din pappa, spesielt i tiden før jul.
  Håper du er kommet deg litt etter de første ukene,
  Du har mye kjærlighet rundt deg, du viser dine følelser så fint, og alt dette er kjærlighet på sitt største.

  Jeg mistet min mamma for noen år siden i samme tidsrom.
  Vi er så innstilt på at førjuls tiden skal være full av glade forberedelse, og glemmer litt at:
  “Livet alltid er i forandring”.

  Det er når vi mister våre foreldre at vi kjenner på- og blir barn igjen.
  Husker ikke hvem som sa disse ordene.
  Men de er så viktige å forstå, for det er jo det vi er; våre foreldres barn.
  Da gråter og sørger vi med hjertet.
  Å gråte, er for meg også å la sorgen få et uttrykk.
  At min fysiske kropp får lettet på alt det vonde som kommer etter å miste noen kjære.
  Hadde jeg ikke kunnet det- da min mamma dro, hadde det ikke gått bra med meg.
  Det er jo hjertet vårt som sørger, og vi må lytte til de følelsene.
  Så litt om sen- kan vi klare å være takknemlige for at vi hadde de foreldrene vi fikk.
  Jeg sender deg lyse milde energier for disse nye ukene og månedene i det nye året.

  Tusen takk for dine gode råd om å ta vare på sin fysiske og mentale helse.
  Smilte litt da du fortalte at du begynte å rydde i leiligheten. Den praksisen har jeg også 🙂
  Spesielt lar jeg oppvaskmaskin være, og vasker kopper noen dager, så mye- og lenge jeg kan.

  Fordi, da tenker jeg ikke på noe som helst, bortsett fra vask av kopper og kar.
  Denne tingen jeg gjør slik- er virkelig magisk for meg.
  Jeg bare går inn i denne oppvasken med hele min sjel.
  Der er jeg- til arbeidet er ferdig 🙂

  Som voksen har jeg meditert over flere ti-år.
  Så- jeg har skjønt at jeg det er det- jeg gjør da- mediterer 🙂
  En liten historie:
  I min barndom var ikke oppvaskmaskin kommet til oss, men jeg ble tidlig lært den kunsten 🙂
  Jeg ble så glad i å vaske kopper, så jeg spurte min mors arbeidskollega om jeg kunne få komme å vaske kopper hos dem 🙂
  Det ble bestemt med et overraskende og takknemlig smil, (hun hadde 3 gutter 🙂
  Så- de dagene jeg hadde mulighet, troppet jeg opp på slutten av deres middag, de var 5 i familien- og vasket deres kopper og kar med stor glede 🙂
  Den eldste sønnen ble forelsket i meg 🙂 og hans mamma spurte om jeg også var forelsket? 🙂
  Jeg forstod ingenting- men sa: jeg er jo bare 9 år? 🙂 🙂
  Jeg kom nesten- i avisen 🙂

  Men slik var- og er det fremdeles.
  Er det noe jeg må arbeide mentalt med- er oppvasken eller husarbeid gode snu- alternativ 🙂

  Jeg håper også at vi sammen holder på dugnaden for oss alle sammen.
  Tar et lite øyeblikk av gangen, i vissheten om at det er øyeblikkene som er selve: Livet vårt 🙂

  Varme tanker og lyse energier til deg Vendela- og dine i dette nye året 2021!

  Og- Tusen takk for at du deler av deg selv 🙂 og at vi alle får se din og Petter sin fine kjærlighet 🙂
  Klem- Else

  1. Hei Else. Tusen takk for en så fantastisk hjertevarm og koselig melding. Godt nyttår til deg og dine 🙂

 2. Det var ett fint Julebrev fra deg. Å kondolerer med din bonuspappa. Men livet må gå videre. Ønsker deg å dine kjære en Riktig God Jul. 🌲 Varm klem fra Bente

  1. Takk Bente, god jul og godt nytt år til deg og dine ❤️🎄

 3. Tusen takk for hyggelig julebrev🎄God jul og godt nyttår til deg og Petter, håper dere får en fin jul.🎄

  1. Ønsker deg også god jul ❤️🎄

 4. Kjære Vendela,
  Takk for et fint julebrev, sender deg varme tanker og min medfølelse i anledning din bonuspappa sin bortgang. Jeg er ganske gammel (77 år) så jeg har mistet mange jeg er glad i , men er så heldig at jeg har to sønner og 6 barnebarn og to snille svigerdøtre. Jeg følger med deg og Petter på tv. Gleder meg med dere. Ønsker dere og dine døtre en fredfull jul , og et bedte nyttår. Varm klem Audhild ❤️🌟✨❤️

  1. Hei Audhild. Så koselig melding, tusen takk ❤️ God jul til deg og dine, juleklem 🎄

 5. Så fint julebrev. Ønsker deg og dine en riktig GOD JUL!

  1. Takk, god jul til deg og dine også Åse ❤️🎄

 6. Et koselig julebrev. Må dere alle få en fin jul 🎄🎅🤶hilsen Gunn Berit 🎄

  1. God jul til deg og dine også Gunn Berit 🤶

 7. Hei😊
  Må innrømme, at det er sjeldent jeg tar meg tid til å lese sånne ting fra kjente personer, men det var ett eller annet som gjorde at jeg valgte det akkurat nå. Jeg må si at dette føltes veldig ekte. Du har gode tanker og refleksjoner rundt årets jul for veldig mange❤. Denne corona-tiden er både lang, tøff og merkelig for de aller fleste av oss. Kanskje, i andre enden har vi lært å sette mer pris på ting man tidligere tok som en selvfølge❤.
  Jeg er selv veldig heldig som har en fin familie med to ungdommer i hus og ellers nær familie rundt meg. Vet at mange savner nettopp det i denne tiden.
  Kondolerer så mye med tapet av din pappa❤.

  Ønsker dere en Riktig God Jul og Godt Nyttår🌲🎅🎉🍾❤

  1. Så koselig å lese Tone, håper du og dine for en fantastisk jul 🌲

 8. Ønsker deg og dine en velsignet jul. 🤗God klem.

  1. Takk det samme Anna 🎄 Juleklem.

 9. Tusen takk for et koselig julebrev!
  Ønsker deg og dine en fin julefeiring og et godt nytt år.
  Juleklem fra Marianne

  1. Takk for hyggelig melding Marianne, juleklem ❤️

 10. God Jul
  och
  Gott nytt år

 11. Tusen takk for hyggelig julebrev!
  Ønsker deg og dine en fredelig julehelg og et riktig godt nytt år 2021.
  Varm juleklem fra Tove.

  1. Hei Tove, god jul og godt nytt år til deg og dine også 🌟

 12. Tusen takk for et hyggelig julebrev🥰. Kondolere med din bonuspappa🌹. I denne tiden er det godt med et strikke prosjekt, er i avslutning av et jule teppe. Ønsker deg og familien en riktig god jul og et godt nyttår 🎄💫klem fra Rigmor

  1. Takk for hyggelig melding Rigmor, ønsker deg en god jul og et godt nytt år!

 13. Kjenner umiddelbart varmen og styrken du er så heldig å ha og omgir deg med. Trist med bonus-pappaen din. Blir ekstra ensomt for din mamma. Tenker på dere selv om jeg ikke kjenner dere.
  Heldige du og Petter som har funnet kjærligheten. Der er jeg også heldig.
  Nyter din Silver Day og hårproduktene.
  Alle gode ønsker for livet, kjærligheten og jula med familien

  Nordlys-klem fra Ellen Marie

  1. Takk for hyggelig melding Ellen Marie, juleklem fra Oslo ❤️

 14. Ønsker deg og dine en frefull jul 🪴 Jeg synes hvert år er annerledes fra den den som var i fjord. Tradisjoner er variable i form av hvem du feirer med, tilbereder til jul, selv maten kan bli noe annerledes. Tenk ikke så mye på hva en ikke kan få eller gjøre men gledes over de små ting som vi kan gi av glede til hverandre. 🎁🌺🤶

  1. Så hyggelig melding Signe-Lise, takk for kloke ord 🤶 Masse god jul ❤️🎄

 15. Så koselig å lese.
  God jul til Vendela og Petter ❤️🎄🤶🎅🏼

  1. Takk Lene Kristin, god jul 🤶

 16. Takk for en varm og koselig hilsen.
  Kondolerer med bortgangen av din kjære bonuspappa. Savnet er stort spesielt til jul.
  Varme tanker til dere og din vakre mor.

  Du sprer lys og håp i en tid som er tung og vanskelig for mange.
  Takk for din varme og dine gode ord.

  Du og Petter og deres varme og kjærlighet for hverandre, gir håp , glede og ettertanke i en vanskelig tid hvor vi må være sammen hele tide. Noe som kan bli vanskelig og noe overveldende for mange. Parforhold og ekteskap blir satt på en hard prøve med permisjoner, arbeidsledighet og ingen alene tid.
  Takk for at dere skinner igjennom og minner oss på grunnen til at vi er gift, samboere , er at vi elsker hverandre i gode og dårlige dager.

  Ønsker dere en Deilig Jul og oss alle Et Fantastisk Godt Nyttår .
  2021 kan Kun bli bedre❤️❤️❤️😘😘😘

  1. Så koselig melding Lillmei, tusen takk ❤️ Ønsker deg og dine en riktig god jul 🎄

 17. Så veldig koselig dette var! Tuusen takk for hyggelig og omsorgsfull hilsen! Lussekattoppskriften skal prøves! God adventstid til dere fra Anne 💜

  1. Så hyggelig å høre Anne, god jul 🎄

 18. Kjære dere 2 fine😍 Ønsker deg og Petter er fin førjul og JUL, vi må gjøre det beste ut av vårt ståsted, og både i glede og sorg💕 Føler med dere, jeg mistet mine begge på under 1 år, og savnet er der 💕 Så hyggelig at du deler med oss Vendela🌻 Du er så varm og omsorgsfull , det setter jeg så pris på😍 kos dere med deres og så håper vi på et nytt år der vi alle kan nyte og kose oss uten CORONA. Lykke til ønskes dere med det fine livet dere har startet isammen💕

  1. Så koselig melding Inger, jeg håper du og dine får flott jul ❤️

 19. Kondolerer så mye ❤️ Veldig trist å lese om tapet av din fine bonuspappa.

  Samtidig takker jeg deg for et nydelig julebrev. Jeg har sett serien om deg og Petter, og det er så fint å se dere sammen. Det er lett å se at dere er de rette for hverandre, og samtidig sprer dere en ekte glede og entusiasme til andre mennesker.
  Jeg ønsker deg og dine en god og fredelig jul🎄
  Hilsen
  Mona

  1. Takk for hyggelig melding Mona, jeg ønsker deg og dine en god jul ❤️🎄

 20. Kondolerer så mye. Håper at du alikevell får en fi jul.

  1. Takk Irene, god jul til deg og dine ❤️

 21. Tusen hjertelig takk for et vakkert skrevet brev🕯
  Du er en vakker kvinne som er utrolig god både innvendig og utvendig🌹
  Ønsker deg og dine en riktig god og fredfull jul♥️
  Varm og stOr juleklem fra Eli♥️

  1. Så koselig å høre Eli, god jul 🎄

 22. Takker for koselig julebrev 🌟🌟⭐️⭐️
  Ønsker deg og din familie en varm, lys og glad julehelg og de beste ønsker for alle i det nye år – 2021

  1. Takk for hyggelig melding Klara 🎄

 23. Trist å høre om din bonuspappa❤️ hos meg er det baking og forventning og glede for døtrene mine som kommer hjem til jul❤️
  Sender gode ønsker for advent og jul til deg og dine🎄✨

  1. Så koselig melding Vigdis ❤️ God jul til deg, din familie og dine venner 🎄✨

 24. God jul til deg og dine.
  Klem Janne Helen.

  1. Takk, juleklem tilbake 😉🌲

 25. Tusen takk for et vakkert julebrev😀
  Ønsker deg Vendela og Petter og familie en riktig god jul❤️🌹

  1. God jul til deg og dine Aud 🌲🎅

 26. Hei Vendela 🙂 Kondolerer så mye – tenker på dere – har ikke tenkt å skrive så mye for det blir alltid flere a4 sider når jeg begynner 🙂 men jeg vil ønske dere alle en riktig hyggelig jul (tross det triste) og en godt nytt år. Takk for et fint julebrev fra deg.

  1. Så koselig melding Unni, god jul 🌲🎅

 27. Tusen takk for julebrevet! Kondolerer❣️
  Ønsker deg og dine en velsignet jul!
  Klem INGRID🥰

  1. God jul til deg også Ingrid ❤️🎄

 28. God jul og godt nyttår til deg og dine .

  1. Takk Oddbjørg, god jul!

 29. Så koselig!
  Her har det også blitt ekstra mye vasking og rydding og selge ting på finn, baking, trene hjemme og meditasjon. Mistet jobben så ekstra tid med barn og hjemme. Føles veldig godt, selv om litt dårligere råd. Jeg vant serumet ditt i julekalenderen, gleder meg såå! Vet ikke om jeg kan bruke krem over da siden ikke huden min tåler for mye produkter. Spørs hvor mektig det er. Må prøve meg fram.

  Stor klem til dere 🙂

  1. Takk for hyggelig melding Helene. Serumet er ment å brukes under krem, håper du liker serumet like godt som meg. God jul 🙂

 30. Tusen takk for koselig julebrev🌹. Kondolere ❤️. Dine produkter bruker jeg daglig, og er veldig fornøyd. Ønsker deg og dine ei velsigna god Jul, og et spennende Nytt år. Koronafri klæm sendes over Dovrefjell⭐🌟.

  1. Så koselig å høre Sol, god jul ❤️🎄

 31. Kondolerer med din bonuspappa. Ønsker deg og flokken din en god og fredfull jul. Håper vi alle får et mer normalt 2021. 🎅🎄😚

  1. Takk så mye Aud, vi får krysse fingre for 2021. God jul 🎄

 32. Kondolerer så mye til deg og dine Vendela ❤ tusen hjertelig takk for nydelig julebrev fra deg 😎
  Klæææææm 💐

  1. ❤️Så hyggelig melding, god jul Veronica 🎄

 33. Hei Vendela❤Tusen takk for hyggelig julebrev, men også trist. Før desember startet, pakket jeg inn 96 pakker til adventskalender, de skulle til mine 3 barnebarn og min samboer, min datter fikk en ferdigkjøpt med div velværeprodukter og makeup 😀 Ellers går dagene med strikking, julebakst, julepynting og julegavekjøp👍😀 Ha en flott jule og nyttårsfeiring til deg og Petter, og ikke minst din mor som har mistet sin kjære ❤😘

  1. Så koselig melding Åse-Lill ❤️ Håper du får en flott feiring du også 🎅

 34. Kjære fine deg❤️ For et nydelig julebrev. Du er et fantastisk menneske med så mange styrker som du er heldig å ha funnet. Dette bærer deg igjennom tunge tider. Jeg ønsker deg og Petter m familie en velsignet julehøytid og et godt nyttår. ❤️ Stor klem fraRenate

 35. God jul til dere🎅Kos dere etter karantenetiden🎅🌲

  1. God jul til deg og dine også Asveig ❤️🎄

 36. Kondolerer. 🤍
  God Jul til deg Vendela og til Petter.
  🤶🎅🎄

  1. Takk Gerd, god jul ❤️🎄

 37. Tusen takk for koselig hilsen.
  Trist å høre om din far. Kondolerer.
  Heldigvis så har ingen i min familie blitt smittet av korona. Datteren min er i karantene etter å ha vært 6 uker i Sverige pga stråling av svulster i hodet.

  Håper dere får en fin jul og et enda bedre nytt år

  Juleklem fra meg og min familie

  1. Så koselig melding Kristina. Trist å høre om datteren din. Juleklem ❤️

 38. God jul til Deg og familien! Julebrevet var så sympatisk og overraskende. . Alt godt til neste år . Klem ANNA

  1. Hei ,Vendela og takk for ditt koselige julebrev.Jeg er inni min andre karantene dag nr7 nå i løpet av kort tid jeg også .Det gar vært en tid til ettertanke og refleksjon .Jeg har spilt masse musikk som er min største lidensksp.Jeg har også danset og gjort yoga ,gått turer og skrevet dagbok .Liker å skrive.Bare 3 dager igjen nå
   Så kan jeg få tilbake friheten min til å
   Bevege meg fritt der jeg vil og ikke minst være m min familie og venner.Det har vært lærerikt og jeg har også lært meg selv å kjenne bedre .Ønsker deg og din familie en fredfylt jul .

   1. Takk for hyggelig melding Guri, ønsker deg og dine god jul og godt nytt år!

  2. Takk for hyggelig melding Anna, klem ❤️

 39. Ønsker dere en fredfull og fin Jul✨🎄🌟juleklem fra Liv🥰

  1. Juleklem tilbake til deg Liv 😉

 40. Hei!
  Tusen takk for et varmt julebrev! Kondolerer! ❤️
  Ønsker deg og dine ei rektig god og huggal jul! 🤶 🎄💓
  Juleklem fra Gry Østvik

  1. Takk for hyggelig melding Gry, juleklem 🤶

 41. God jul og Godt nytt år ønskes dere.🎄🎅

 42. Tusen takk for hyggelig julebrev. Ønsker deg og familien en riktig god jul og et fantastisk flott nyttår. Klem fra Inger🥰

 43. Tusen takk for hyggelig julehilsen.
  Ønsker deg og dine en riktig fin jul som nok blir litt anderledes.🌲💜🎂
  Takk for fine produkter som nytes hver dag.
  Julehilsen fra
  Turid som skal feire julen i Rondane m fam ❤🤶🎅

 44. Hallo! Trist å høre at du har mistet din bonus pappa, kodolerer!
  Ja, nå begynner julefølelsen å komme,
  Som deg har jeg også mistet et familiemedlem,
  min bror Johan, sovnet stille inn 16.11.
  Og det ble en fin sermoni i
  kirken i Rosendal.
  Men vi måtte også begrense antall personer til50 i kirken.
  Nå er jeg hjemme igjen og som deg ,forbereder jeg jul
  i dag ble det tomatsild og krydder sild, litt baking blir det, i hvertfall fyrstekake, vørterkake, samt julekake
  Og div pålgg.
  Ønsker deg en GOD JUL!
  HILSEN Inger-Johanne.

 45. De varmeste og fredfyltejuleønsker til dere…❤

 46. Lnsker dere en God Jul 💕💕

 47. Ønsker deg og dine en fredfylt jul som kan gi mange fine minner🌲❤ her går det i vasking,baking og pakking av julegaver. Elsker denne tiden av året. Men i år har alt vært anderledes med tanke på koronaen,men vi gjør adventstiden extra koselig med lys og julefilmer. GOD JUL FINE VENDELA🌲🥰⭐

  1. Så koselig å høre Klara, god jul ❤️

 48. God Jul til dere alle <3

 49. Kondolerer Vendela!
  Takk for koselig -og fint julebrev.
  Du virker så positiv,hyggelig at du og Petter med familie har det godt og er ferdig med karantene.

  Jeg bruker dine produkter og er fornøyd med disse.

  Ønsker deg og dine God Jul og Godt Nytt År!

  Klem fra Mona

  1. God jul og godt nytt år 🤶

 50. Heisann Vendela ♡
  Så trist ang familien, føler med deg og kondolerer. Har opplevd dødsfall selv i familien nå óg, av andre årsaker enn convid-19, men trist uansett årsak.😥

  Jeg har ved to anledninger bestilt både dusjsåpen , bodylotion og parfymen din, betalt med visa og ikke fått varene dine enda. Var i oktober 2020 første gang, og i november 2020 andre gang bestilte jeg parfymen din. Fikk ikke den da heller (?) Skjønner ikke hva som skjedde. Ble jo selvsagt skuffet for elsker produktene dine som er allergivennlige og har nydelig feminin duft. 💎🌷🥰.

  Elsker forøvrig duften av parfymen din, ikke alle jeg tåler der, men din er mild og fin og jeg kler den duften GODT !! Vet ikke min arme råd, får forsøke å bestille på nytt en siste gang, men blir jo veldig dyrt til slutt uten å få det jeg har bestilt og betalt for. Helene Cosmetics, har kvittering og alt selv óg.

  Ellers ønsker deg og dine en fredelig gledelig jul og et fortryllende godt nyttår. Bestille evt på nyåret.

  Mvh
  Tone-Marit Torsvik

  1. Hei, vi ser i systemene våre at bestillingene har vært påbegynt men at ved betaling er de blitt kansellert av en eller annen grunn, slik at vi aldri har mottatt din bestilling. Hvis du ønsker det, kan du ta kontakt med kundeservice på kundeservice@vendela.no eller 40 03 80 01, så hjelper vi deg gjerne.

 51. Kondolerer😓mistet selv min far i oktober, og selv om han var gammel og hadde fått et langt og innholdsrikt liv, er savnet stort.
  God jul til deg og Petter.

  1. Takk for varme tanker, kondolerer ❤️

 52. Ønsker deg og dine en velsignet jul. 🤗God klem.

   1. Det var et fint julebrev. God jul til deg og dine kjære🎄🌟

    1. Så koselig å høre, god jul 🎄

   2. En fin og god jul og et forhåpentligvis Coronafritt(eller ihvertfall nesten)godt nyttår i 2021. til deg og dine.Ta vare på hverandre 🤗

    1. Takk så mye Tove, god jul 🌲

   3. Ønsker dere en super jul Og gratulerer med ny bolig 🌹😘🥰👍👍👍👍😀🎂🍷😄

    1. Takk Grete, god jul 🎄

   4. Tusen takk, det samme til deg også. Pass godt på deg og dine. 🎅🤶🎇🎄🎀

  1. Så koselig julebrev 💕 Det går i strikking / genser, sokker som skal gis i julegave og julekake baking, GOD JUL, Vendela 🎄🤶

    1. Så fint julebrev Vendela..🥰 Det er en rar tid for alle, så trist å høre om din bonus pappa Lennart..❤️ Men vi må holde sammen å ta godt hånd om hverandre …🥰 Glad du har en fin familie og Petter….❤️ Ønsker deg en fin jul med familien… 🥰😘 Klem

     1. Så koselig melding Eli, takk ❤️ Håper du får en fin jul 🥰

    2. Her går det i turer og baking og hyggetur i bl a Sjokoladesalongen i Vestfossen👍Ellers som deg pynting og rydding og kosing❤️❤️👍👍🌺🌺

     1. Høres deilig ut Bjørg 🎄 God jul ❤️

   1. Tusen takk for at du tar deg tid og bryr deg .. et julebrev til oss … rundt omkring 🎄💕❤️

    1. Så hyggelig melding Torill, god jul 🎄

  2. God jul til dere!

   1. Tusen takk for fint julebrev. Ønsker dere en riktig god jul. PS. Er veldig fornøyd med produktene dine. Juleklem fra Mona😀

    1. Takk for hyggelig melding ❤️ PS: Det er gøy å høre at du er fornøyd med produktene mine 😉

   2. Hei Vendela ! Ja i år blir det en annerledes jul for oss alle,men vi må nok gjære det beste ut av det.Jeg er jo heldig som har familie og feire sammen med og vi blir4 stykker.Vi skal kose oss med god mat som hører jula til,noe pakker blir det nok også under juletreet.Synd at din far gikk bort og at din mamma ble alene,det er alltid trist når noen man er glad i går bort,men dette må man bare leve med.Men med disse ordene ønsker jeg deg og Petter og din datter ei riktig God Jul og masse klemmer fra meg

    1. Takk for koselig melding Sølvi, god jul ønskes til deg og dine ❤️🎄🤶🎅🏼

  3. Tusen takk for julebrevet. Rørende og flott å lese. Ønsker både deg og Petter ein riktig God Jul, og alt godt for det nye året som kjem. Og ja, alt blir bedre.❤️

   1. Takk for hyggelig melding Unnen, klem ❤️

   2. Hei Vendela. Takk for et koselig brev. Det var et brev til etter tanke for min del. Jeg har brukt tiden nå til å pynte til jul. Jeg elsker nisser og alt som hører julen til. Er veldig fornøyd med dine produkter som jeg bruker. Ønsker deg og dine en velsignet god jul.🎅🏻🌲💖🎁❤️

    1. Hei Heidi. Så hyggelig å høre at du er fornøyd med produktene mine. Jeg elsker også julen og ønsker deg en fin feiring 🌲💖

  4. God jul te deg og dine🎄❤️
   Det er trist når man mister noen som står seg nær❤️
   Klem fra solfrid🥰

  5. Tusen takk for hyggelig og fint julebrev. 🌹Jeg ønsker deg og dine en hyggelig og god jul, og alt godt for 2021.🎄⛄🎅

  6. Ønsker deg en fin jul

   1. Takk Mai-Britt, god jul 🎄

  7. Hyggelig med et langt brev.Ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år.PS veldig fornøyd med alle dine produkter. Stor juleklem fra Rita🌹🌹

   1. Så koselig å høre Rita, god jul 🤶 PS: Hyggelig å høre at du er fornøyd med produktene mine ❤️

  8. God Jul til deg og dine . Så får vi se fremover til det vi hadde og slippe denne triste tiden med karantener, sykdom og noen lider også med at vi mister våres kjære under pandemien og av andre sykdommer/alderdom. Ønsker 2021 velkommen med nye muligheter.

   1. Takk for hyggelig melding Kjersti, snart er det nytt år med nye muligheter, god jul!

  9. Ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år 🎄🎅🤶🎄her går det på med rundvask og baking og gaver som skal pakkes inn ta godt godt vare på hverandre jule klem fra nord 🌹

   1. Så koselig å høre Monica, god jul ❤️

  10. Ha en god førjulstid ❤️❤️

  11. Først vil jeg kondolere ❤️Ønsker det samme til deg og dine en riktig god og velsignet jul og alt det beste for det nye året 🥰🥰⛄️⛄️🎶🎶

   1. Takk for hyggelig melding Ruth 🥰 God jul 🎄

  12. Takk for ett fint julebrev, i en vanskelig tid for oss alle. Ønsker deg og dine en fin jul. Klem.

   1. Så hyggelig melding, tusen takk og god jul til deg og dine.

  13. Ønsker deg og dine,en riktig god jul.🎅🤶🎄🎋 Det var et fint julebrev.🤶🎅

   1. Takk så mye Birgit, jeg ønsker deg og dine også en riktig god jul 🤶🎄

  14. Fint julebrev 🧑‍🎄God jul til deg og dine kjære 🌹

   1. Takk Haldis, god jul til deg og dine også 🤗🌲💖

  15. Takk for koselig julebrev 😊det er trist å miste sine kjære.Min mamma døde like før jul for noen år siden . Det ble en trist jul 🎄Jeg er veldig fornøy med dine produktet 😊

   1. Så koselig melding Wenche 😊 God jul til deg og dine også 🤗🌲

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.