Dette er håndspriten som gir deg supermyke hender

Vendela sine beste tips for tørre hender

Det er viktig å ta godt vare på hendene i disse tøffe vintermånedene. Tørr luft, temperaturendringer og hyppig håndvask kan fort tørke ut huden. Her får dere mine beste tips for tørre hender, pluss mitt hemmelige triks til god håndpleie: en håndsprit som gir hendene en real fuktighetsboost!

Fuktighetsgivende håndsprit til tørre hender

Jeg er nok ikke den eneste som sliter med tørre hender etter all den spritingen og håndvasken som vi må gjennom i vinter. Riktig valg av håndsprit er førstepri for å ta godt vare på hendene dine. 

Jeg sverger til Vendela Antibacterial Hand Cleansing Gel. Jeg har flere flasker med håndsprit som jeg plasserer der hvor jeg trenger dem mest. Jeg sørger alltid for å ha en i vesken, en i bilen og en ved PCen.

Bare se på alle disse fordelene:

  • Fjerner bakterier uten å tørke ut huden
  • Deilig duft av White Tea
  • Tørker lett inn, uten å føles klissete

Dette er et helt nytt produkt som jeg har blitt kjempeglad i! Jeg drar ikke noen steder uten den. Selv om det står håndspritdispensere på de fleste offentlige steder og i butikker, så kan du ikke være sikker på at de er skånsomme mot huden. 

Vendelas hemmelige tips til god håndpleie; håndsprit som gir fuktighetsboost!

Alkoholen i håndsprit tørker nemlig ut huden, samtidig som mange av dem ikke inneholder særlig med fuktighetsgivende ingredienser. Dette ville jeg gjøre noe med. Løsningen ble Vendela Antibacterial Hand Cleansing Gel. Hendene blir både rene og myke, uten å bli tørre.

Håndvask fører til tørre hender

Håndvask er den største synderen når det kommer til tørre hender. Hudens beskyttende fettlag forsvinner, noe som kan føre til tørre hender. Nå for tiden må vi være ekstra påpasselige med håndvask og håndsprit, og derfor er jeg veldig nøye på god håndpleie. Sprukne hender er utrolig vondt og må unngås for alt i verden! 

Du kan unngå å få såkalte “korona-hender” med eksem, sprekker og og tørr hud ved å vaske hendene på riktig vis. Jeg anbefaler at du bruker en mild såpe med lavere pH-verdi for å unngå å irritere huden. Pass også på at du vasker hendene i lunkent vann for å bevare fettlagene best mulig. Klapptørk hendene etterpå, istedenfor å gnikke dem tørre.

Bruk håndkrem etter vask

Jeg smører meg også godt med en god håndkrem etter hver håndvask. Håndkrem er kjempeviktig for å bygge opp igjen hudbarrieren etter håndvask. Favoritten min er Vendela Hand Balm. Den får du også i 2-pakning og er liten nok til at jeg alltid kan ha den med meg i håndvesken. Du kan gjerne bruke håndkrem etter at du har tatt brukt håndsprit også.

Nattmaske for ekstra god håndpleie

Sist, men ikke minst, så anbefaler jeg å gi hendene en skikkelig fuktighetsboost mens du sover! Vendela Hydration Mask fungerer utrolig bra som nattmaske for hendene. Smør hendene godt inn og sov med plasthansker. Tørre hender blir supermyke igjen over natten.

Har du noen gode tips til håndpleie? Legg gjerne igjen innspill i kommentarfeltet! 🙂

Klem fra Vendela

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.