Derfor bør du tilføre niacinamid i din hudpleierutine

Vendela anbefaler hudpleie med niacinamid

Jeg synes at det er spennende å følge med på trender innen hudpleie. Det er viktig for meg å holde meg oppdatert og tilby dere de beste superingrediensene for hudpleieprodukter. En ingrediens som jeg har falt fullstendig for er niacinamid. Den har gjort underverker for huden min. Her får du vite hvorfor du også bør tilføre niacinamid i din hudpleierutine!

LES OGSÅ: Skal du til fjells? Husk solbeskyttelse!

Hva er niacinamid?

Hva er niacinamid og hvorfor bør du bruke hudpleie med niacinamid, lurer du kanskje på? Det sies at kjært barn har mange navn, og det gjelder tydeligvis også for superingredienser. På norsk heter virkestoffet nikotinamid, og virkestoffet blir også kalt for både niacinamid og niacinamide.

Virkestoffet er et B3-vitamin som er veldig bra for cellene i kroppen. Du får vanligvis det vannløselige vitaminet fra kjøtt og nøtter. Det finnes imidlertid mange gode grunner til hvorfor du bør inkludere niacinamid i hudpleieproduktene dine også.

Motvirker tørr hud:

Ingrediensen kan motvirke tørr hud ved at den forhindrer vanntap. Det gjør at huden blir i bedre stand til å holde på fuktigheten den trenger. Det er derfor gunstig å kombinere ingrediensen med fuktighetsgivende hudpleieprodukter. Jeg anbefaler å bruke et fuktighetsgivende serum daglig eller en god ansiktsmaske 1 gang i uken for å gi huden en real fuktighetsboost.

Vendela sin hudpleie med niacinamid

Reduserer talgproduksjon:

Ingrediensen virker balanserende på talgproduksjonen i huden. Hudpleie med niacinamid er derfor svært gunstig for deg som sliter med uren hud og vil ha mattere T-sone. Ansiktet føles mindre fet, samtidig som store porer kan bli mindre.

Motvirker aldring ved å øke ceramider i huden:

Ceramider er et fettstoff som kan bidra til spenstig og ungdommelig hud. Hudpleieprodukter med superingrediensen kan derfor bidra til å reversere og forebygge aldringstegn som fine linjer, rynker og slapp hud.

Motvirker pigmentering ved å bidra til jevn fordeling av melanin:

Melanin kan føre til pigmentflekker og ujevn hudtone om det får klumpe seg sammen i huden. Hudpleieprodukter som inneholder nikotinamid kan motvirke kvisearr og pigmentering. Du får samtidig en glattere hudoverflate og fin hudtone. Jeg la selv merke til at hudtonen min ble jevn og fin etter at jeg begynte å bruke hudprodukter med denne superingrediensen.

LES OGSÅ: Dette er håndspriten som gir deg supermyke hender

Hvem bør bruke hudpleieprodukter med dette virkestoffet?

Alle hudtyper kan ha nytte av hudpleieprodukter med niacinamid. Jeg mener at virkestoffet er spesielt nyttig for deg som vil dempe pigmentering, få en jevnere hudtone og forebygge aldring.

Virkestoffet passer også veldig godt til deg som har sensitiv hud, akne eller rosacea, takket være betennelsesdempende egenskaper. Superingrediensen forsterker nemlig barrieren i huden for å bekjempe og lindre irritasjoner i huden.

Hvordan bruke niacinamid i hudpleie?

Niacinamid er en viktig del av hudpleierutinen min. Jeg begynner dagen ved å rense huden godt. Deretter tilfører jeg huden litt ekstra fuktighet og næring ved å bruke serum. Jeg tar på meg en god øyekrem mens jeg venter på at serumet skal tørke inn. Helt til sist, bruker jeg en dagkrem med denne superingrediensen.

Jeg har inkludert ingrediensen i to av produktene mine, slik at du også kan få oppleve alle fordelene. Selv sverger jeg til Vendela Brilliant Day, en dagkrem med niacinamid og over 20 andre virkestoffer og planteekstrakter.

Huden min blir glødende og fresh når jeg bruker dagkremen om morgenen. Jeg kan se at hudtonen blir jevnere. I tillegg synes jeg at den lukter utrolig deilig, takket være 100 % naturlig nyperose. 

Hvis du er på jakt etter en nattkrem med niacinamid, bør du prøve den eksklusive og luksuriøse Vendela Diamonds Miracle Night. Nattkremen er proppfull av fuktighet og næring for ungdommelig hud. 

Ingrediensene og virkestoffene er valgt med omhu for å forebygge poser under øynene, rynker og slapp hud. Huden din regenereres hovedsakelig om natten, og derfor synes jeg det er ekstra viktig å velge en god nattkrem mot rynker. 

Har du prøvd hudpleieprodukter med niacinamid?

Klem fra Vendela

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.