Denne hudpleien er redningen for tørr og voksen hud

Jeg har noe kjempespennende å dele med dere i dag. Jeg lanserer nemlig min nye Hydration-linje. Hydration-linjen består av fuktighetsgivende hudpleie for voksen hud, for eksempel ansiktskrem med hyaluronsyre og serum med “naturlig Botox”. Produktene passer også perfekt for deg som har tørr eller dehydrert hud.

Les videre for å oppdage hvorfor Hydration-linjen kan være redningen for å få tørr, voksen hud til å bli glødende sunn!

På jakt etter god hudpleie for voksen hud med masse fukt? 

Hydration-serien min er utviklet spesielt for deg som er på jakt etter fuktighetsgivende, god hudpleie for voksen hud. Du kan kombinere produktene eller bruke dem hver for seg. Det er bare å mikse og matche etter behov:

Jeg har inkludert et par fantastiske hudpleieingredienser i dem som du kanskje ikke har hørt meg snakke om før: Inst’tight og IBR snowflake. Inst’tight kan redusere synligheten av rynker og fine linjer. Den jevner også ut huden og har en langvarig, oppstrammende effekt.

IBR snowflake motvirker også aldringstegn og kalles for et “naturlig Botox”. Ingrediensen kan gjøre fine linjer og rynker mindre synlig, hjelper musklene med å slappe av og kan også motvirke svette. IBR Snowflake har en slags “fryseeffekt” på huden. 

Vendela Hydration-serie

Hvem passer Hydration-linjen for?

Hydration består av hudpleieprodukter for alle hudtyper. Det er nemlig forskjell mellom tørr og dehydrert hud, noe som ikke alle er klar over. Tørr hud er en hudtype som mangler fuktighet fra fett og oljer. Dehydrert hud er imidlertid en tilstand som alle hudtyper kan oppleve i blant. 

Huden føles stram og ubehagelig, ettersom den mangler vann. Ofte kan dehydrert hud overprodusere talg for å kompensere for manglende fukt. Det er lett å tenke at hudproblemene skyldes utelukkende fet hud – men huden trenger rett og slett hydrering. Du kan også oppleve problemer med sensitiv hud, dersom den er dehydrert. 

Både tørr og dehydrert hud kan føre til fine linjer og rynker. Huden kan bli fuktfattig etterhvert som vi blir eldre, selv om vi ikke har hatt tørr hud før. Det er fordi huden produserer mindre av de næringsstoffene som produserer fukt og bevarer elastisitet. Dette kan igjen føre til rynker, fine linjer og aldringstegn.

God hudpleie for voksen hud bør derfor bestå av fuktighetsgivende produkter med masse næring. Hyaluronsyre er et godt eksempel på et næringsstoff som voksen hud trenger for å holde seg glødende og sunn. Produktene i min nye Hydration-serie inneholder derfor hyaluronsyre og andre anti-aging ingredienser for moden, tørr og/eller dehydrert hud.

Men nok teori – nå vil jeg gjerne introdusere min nye hudpleie for voksen hud som også er tørr eller dehydrert.

Hydration Face Spray – hydrasjonsmist for glødende hud

Dette er en hydrasjonsmist for voksen hud, også kalt fuktighetsspray. Dette er en av mine nye favoritter, og jeg er ganske sikker på at du kommer til å elske den også. Face Spray er utrolig deilig å bruke gjennom dagen når huden trenger fuktighetsboost og ekstra glød.

Du kan også bruke den som primer før sminke og setting spray etter sminke. Fuktighetsspray som dette får nemlig sminken til å sitte bedre. Hydration Face Spray er dessuten full av pleiende ingredienser som både gir fukt og motvirker aldringstegn:

 • Babassuolje som bekjemper frie radikaler og demper betennelsesreaksjoner 
 • Castoroljer med masse Omega-3 og Omega-9 fettsyrer
 • Hyaluronsyre for å stramme opp og øke fuktighet i huden
 • Soluble Collagen for å binde fuktighet i huden
 • Opuntia Ficus-Indica Stem Extract med beroligende egenskaper
 • Panthenol for å gjenopprette, reparere og revitalisere huden
 • IBR Snowflake som glatter ut rynker og linjer

Alle kan som sagt oppleve dehydrert hud iblant, selv om du ikke har tørr hud til vanlig. Kanskje føles huden stram etter en lang dag ute i frisk luft eller på stranden? Dersom du har tørr hud, så vil den få litt etterlengtet påfyll med fuktighet.

Eller kanskje du har en lang flytur foran deg? Jeg vet iallefall at huden min lengter etter hydrasjon etter noen timer under aircondition på flyet. Det er jeg neppe alene om – uansett hvilken hudtype du har. Det er i så fall bare å bruke litt hydrasjonsmist. Jeg føler meg freshere med én gang. 

Vendela Hydration Cream – ansiktskrem med hyaluronsyre

Hydration Cream er nok en av mine aller beste ansiktskremer for tørr hud og voksen hud. Den er likevel lett nok til å kunne brukes av deg med kombinert hud. Kremen trekker raskt inn, samtidig som den både hydrerer og beroliger huden. Jeg har inkludert mange eksklusive ingredienser som er rik på fuktighet, virker anti-age og behandler fine linjer og små arr.

Jeg kan ikke ramse opp alle de gode hudpleieingrediensene, men det er verdt å merke seg disse:

 • Hyaluronsyre som binder fukt og fremmer produksjon av kollagen
 • Inst’tight som er den nye superstjernen innen hudpleie for voksen hud
 • IBR-snowflake som kalles for “naturlig Botox”
 • Aloe Vera som roer ned huden og tilfører fukt
 • Vitamin E som kan bekjempe UV-skader

Hydration Cream er en fantastisk fuktighetskrem med hyaluronsyre og antioksidanter som tilfører fukt i opptil 24 timer. Den kan dermed hjelpe med å gjenopprette glød og elastisitet. Selv om du ikke har tørr hud til vanlig, så kommer huden til å elske alle de gode anti-aging ingrediensene.

Vendela Hydration Cream

Vendela Hydration Serum for voksen hud og tørr / dehydrert hud

Serum med hyaluronsyre er et must i god hudpleie for voksen hud og tørr / dehydrert hud – det synes i alle fall jeg. Hydration Serum inneholder både høymolekylær og lavmolekylær hyaluronsyre. Høymolekylær kan styrke hudbarrieren og tilføre fukt til overflaten, mens lavmolekylær hyaluronsyre trekker dypt ned mellom hudcellene.

Hydration Serum inneholder også andre flotte anti-aging og fuktighetsgivende ingredienser. Ansiktsserumet er faktisk ganske allsidig og kan brukes av alle, inkludert deg med tørr og/eller dehydrert hud. Bare se på disse egenskapene:

 • Fylle ut linjer og rynker
 • Bevare og øke elastisitet
 • Dempe kløe og tørrhet
 • Redusere oksidativt stress på hudcellene

I tillegg har jeg valgt å inkludere to helt spesielle hudpleieingredienser for voksen hud, nemlig Glycoin og Clitoria Ternatea. Glycoin kan ha en stressdempende og revitaliserende effekt på huden. Den tilfører fuktighet og virker cellestimulerende. Clitoria Ternatea har derimot en beskyttende effekt, takket være alle antioksidantene den inneholder.

Vendela Hydration Eye Mask: Øyemaske og primer i ett

God hudpleie for voksen hud bør også inkludere øyemaske med masse fukt og næring. Jeg er derfor utrolig stolt over å kunne presentere min aller første øyemaske. Hydration Eye Mask kan brukes som nattmaske, under eye primer med hydrerende effekt og som rescue øye balm gjennom dagen. 

Sjekk disse ingrediensene i øyegeléen min da:

 • Hyaluronsyre for deg med tørr og dehydrert hud
 • Vitamin C og E for å bekjempe frie radikaler og styrke huden
 • Hempolje og olivenolje for masse deilig fuktighet
 • Tangen Alaria Esculenta som motvirker rynker og fine linjer
 • Panthenol for å gjenopprette og reparere den følsomme huden rundt øynene

Jeg har forelsket meg i øyemasker. Det er så herlig å våkne med friske øyner og ung glød. Det gjelder spesielt i perioder hvor jeg har tørr eller dehydrert hud. Jeg synes blikket ser trøttere ut med én gang øyeområdet mangler fukt. 

Hva med deg – har du prøvd øyemaske før? 

Prøv min nye fuktighetsgivende hudpleie for voksen hud

Jeg er sikker på at du kommer til å like de nye produktene mine for voksen hud som trenger fukt. Du kan som sagt bruke dem hver for seg, eller du kan kombinere dem for å gi huden en real fuktighetsboost og masse næring. Kommenter gjerne nedenfor når du har testet dem. Jeg blir så glad når jeg hører fra deg.

Stor klem fra Vendela!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.