✓ 100% fornøydgaranti      ✓ Gratis rådgivning på telefon      ✓ Rask levering

Handlevogn

 • Fri frakt over kr 499

Du har ingen produkter i handlekurven.

Dag- og nattkrem som forvandler tørr og gusten hud til sunn glød

Jeg er nok ikke alene om å ønske meg sunn og glødende hud året rundt. Og hemmeligheten for å bli kvitt tørr, slapp og gusten hud er å bruke dagkrem med solfaktor på dagtid og nattkrem med reparerende ingredienser om natten. Ingredienser som peptider, hyaluronsyre og C-vitamin er spesielt viktige. Peptider og vitamin C er helt fantastisk å bruke til hudpleie for voksen og moden hud. De fungerer rett og slett veldig godt sammen.

En god vitamin C krem beskytter huden mot skader på dagtid, mens en nattkrem med peptider reparerer og strammer opp huden om natten. Resultatet er myk og spenstig hud med sunn glød. Og du, det er viktig å bruke SPF året rundt. Det blir mye enklere når du har en god dagkrem med solfaktor 30.

Hva er gusten hud og hvordan får jeg gløden tilbake?

Det er mye snakk om gusten hud – men hva betyr det egentlig? Jo, det er når huden ser livløs og sliten ut. Det er i alle fall ingen spor etter den friske sommergløden. Gusten hud kan skyldes mange årsaker som dehydrert og tørr hud. Det skal ikke så mye til før huden mister sin naturlige glød når den ikke får nok fuktighet.

Mange som har tørr hudtype kan slite med at huden ser livløs og trøtt ut. Samtidig kan alle hudtyper bli dehydrert i perioder – selv uren og kombinert hud kan mangle fuktighet. Det er dessuten vanlig at huden mister evnen til å holde på fukt etterhvert som vi blir eldre. Derfor anbefaler jeg at du bruker en fuktighetsrik dag- og nattkrem for voksen og moden hud.

Gusten hud kan i tillegg forårsakes av ytre påvirkninger som forurensninger og UV-stråler som øker antall frie radikaler. Frie radikaler kan forårsake oksidativt stress og skader hudcellene. Ikke bare mister du gløden i ansiktet, men frie radikaler kan også føre til flere rynker og fine linjer. Huden blir slapp og trenger hjelp til å regenerere seg. Du beskytter huden mot disse belastningene ved å smøre deg med en god vitamin C krem om morgenen.

Du beskytter huden mot disse belastningene ved å smøre deg med en god vitamin C krem om morgenen. Aller helst bør du velge en dagkrem med både solfaktor 30 og C-vitamin for å beskytte huden året rundt.

Dagkrem med solfaktor 30 beskytter huden hele året

Ikke bare er det praktisk å bruke dagkrem med solfaktor 30 og C-vitamin når våren og sommeren banker på døren. Det er faktisk en god investering i hudhelse. Huden bør nemlig beskyttes mot skadelige UV-stråler hele året. UV-stråler kan forårsake alt fra tidlig aldring og tørr, gusten hud til alvorligere skader som hudkreft. 

Dagkrem med SPF kan dermed forenkle din morgenrutine betydelig. Samtidig kan du føle deg trygg på at huden alltid er beskyttet – uansett hvor travelt dagen måtte bli. Men når det er sagt, anbefaler jeg likevel å kombinere dagkrem med SPF og solkrem i perioder med sterk sol. For eksempel, den skarpe vårsolen er som regel veldig sterk. Da trenger du så god solbeskyttelse som mulig.

Peptider og vitamin C: hudpleie som får moden hud til å gløde

Jeg anbefaler å bruke både dag- og nattkrem – ikke bare én og samme krem morgen og kveld. Det er fordi disse to produktene har forskjellige funksjoner. Tenk på dagkremen som hudens beste venn og beskytter gjennom dagen. Den er der for å beskytte og bevare huden mot alt livet kaster mot deg, enten det er forurensning, UV-stråler eller bare tørr luft fra aircondition. I tillegg skal kremen tilføre huden fuktighet og pleie.

Jeg anbefaler som sagt å bruke vitamin C krem om morgenen for å beskytte huden mot ytre belastninger. Og det bør helst være en dagkrem med solfaktor 30. C-vitamin inneholder masse antioksidanter som bekjemper frie radikaler, slik at du kan gå fra gusten til sunn, glødende hud. Den danner et beskyttende skjold over huden din – og det er derfor vitamin C er den perfekte ingrediensen i dagkrem for moden og voksen hud. 

Huden får nemlig ikke dette vitaminet gjennom maten du spiser. Kroppen prioriterer heller å fordele C-vitamin til andre organer i kroppen. Huden får bare vitamin C via hudpleie som er rik på denne ingrediensen.

Se etter nattkrem med peptider

En god nattkrem for moden hud hjelper derimot huden med å reparere og regenerere seg. Huden jobber nemlig hardt med å reparere seg mens du sover. Du gir den en hjelpende hånd ved å bruke en nattkrem som strammer opp huden, samt tilfører masse fuktighet. Se gjerne etter produkter med pleiende ingredienser som for eksempel peptider.

Huden mister ikke bare evnen til å holde på fuktigheten etterhvert som årene går. Den produserer også færre peptider. Peptider finnes naturlig i huden og fungerer som byggesteiner. Færre peptider betyr flere aldringstegn som slapp hud. Derfor anbefaler jeg å bruke hudpleie med peptider. Peptider fører igjen til økt produksjon av både kollagen og elastin, slik at huden blir strammere, mer elastisk og spenstig.

Si farvel til gusten hud med Radiance Recovery dag- og nattkrem

Jeg har utviklet Radiance Recovery dag- og nattkrem til deg med moden eller voksen hud. De kan brukes hver for seg, men de passer også perfekt sammen. Radiance Recovery dagkrem med solfaktor 30 og vitamin C jobber godt sammen med Radiance Recovery nattkrem med peptider. Både peptider og C-vitamin bidrar nemlig til økt kollagenproduksjon. 

Og der vitamin C kremen med SPF beskytter mot frie radikaler og UV-stråler, reparerer peptidene fra skadene de forårsaker.  Peptider og vitamin C er ganske enkelt en fantastisk kombo i hudpleie for moden hud.

Radiance Recovery Day Cream: vitamin C krem for glødende hud

Radiance Recovery Day Cream SPF30 med vitamin C er min nye dagkrem for voksen og moden hud. Den er perfekt for deg som vil gå fra tørr og gusten hud til sunn og naturlig glød. Kremen passer også bra for deg som trenger hudpleie for solskadet hud siden den inneholder SPF. Den fukter, beroliger, beskytter, reparerer og revitaliserer huden. Hvis du vil ha en dagkrem med solfaktor for moden og voksen hud som gjør alt, er Radiance Recovery Day Cream det rette produktet for deg!

Andre ingredienser

Dette er en vitamin C krem, men den er også fullpakket med andre næringsrike ingredienser som alle bidrar til å gjøre produktet så allsidig:

 • Glyserin binder fuktigheten i huden og trekker til seg fukt fra luften. Ingrediensen bidrar til at huden blir mykere og mer elastisk, noe som også er bra for å motvirke aldringstegn.
 • Sheasmør er en naturlig kilde til vitamin A. Sheasmør holder huden spenstig, glatt og ungdommelig. Det virker også beroligende og kan minimere rød og irritert hud.
 • Squalane er en næringsrik olje som bidrar til økt cellefornyelse og spenstig hud.
 • Dagkremen inneholder solfaktor 30 som gir god beskyttelse mot UVA og UVB stråler.
 • Panthenol reparerer dypere hudlag og revitaliserer huden. I tillegg opprettholder den fuktighetsnivået.
 • Mandelolje gir deg myk og glødende hud. Hudoljen er rik på E-vitamin som også bekjemper frie radikaler.
 • Kaviarekstrakt forbedrer hudteksturen, øker kollagenproduksjonen, reduserer betennelser og beskytter mot UV-stråler.
 • Arganolje og solsikkeolje tilfører huden masse fuktighet og pleie.

Det er altså mange fordeler med å bruke Radiance Recovery dagkrem med SPF 30, vitamin C og andre ingredienser for moden hud. Ansiktskremen gir deg glødende hud, stimulerer reparasjonsprosesser i huden, bidrar til jevnere hudtone og hjelper med økt cellefornyelse. Og det beste av alt? Siden dagkremen har solfaktor 30, kan du føle deg trygg på at huden er beskyttet mot skadelige UV-stråler året rundt.

Radiance Recovery Night Cream: nattkrem for moden hud med peptider

Radiance Recovery Night Cream med peptider er en fantastisk nattkrem for moden og voksen hud. Den gir deg glødende hud og fungerer perfekt i kombinasjon med vitamin C krem. Du står likevel fritt til å heller bruke en annen krem om morgenen hvis du vil det. Bare se på alle fordelene med å bruke dette produktet:

 • Gir glød i ansiktet
 • Lysner og jevner ut hudtonen
 • Reduserer porer
 • Forbedrer hudteksturen
 • Tilfører masse fuktighet
 • Beskytter og beroliger huden
 • Antiinflammatorisk

Radiance Recovery Night Cream inneholder Dipeptider. Denne typen peptider reduserer rynkedannelse i opptil åtte timer. Dermed slapper huden godt av og får ro til å regenerere og reparere seg mens du sover. Nattkremen har dermed en oppstrammende effekt, samtidig som den virker beroligende.

Det å kombinere peptider og vitamin C i hudpleie fungerer som sagt utrolig bra. I tillegg inneholder nattkremen andre ingredienser som er fantastiske for moden og voksen hud. Disse ingrediensene støtter og forbedrer effekten av både peptider og C-vitamin. For eksempel, ceramider styrker hudbarrieren og gjør huden mer motstandsdyktig mot forurensninger. Dermed forsterkes effekten du får ved å bruke vitamin C dagkrem med solfaktor.

Akkurat som Radiance Recovery dagkrem inneholder nattkremen glyserin, sheasmør, solsikkeolje, E-vitamin, panthenol og squalane. Men du finner i tillegg hyaluronsyre i Radiance Recovery Night Cream. Denne ingrediensen binder og bevarer fuktigheten i huden, noe som er bra for deg som vil gå fra tørr og gusten hud til sunn glød. Huden blir i tillegg strammere og spenstigere, samtidig som kollagenproduksjonen øker.

Hyaluronsyre kan imidlertid bli ødelagt av frie radikaler. Derfor bruker jeg denne ingrediensen kun i nattkremen. Og husk at en god vitamin C krem som Radiance Recovery Day Cream SPF30 kan bekjempe frie radikaler.

Kombiner dag- og nattkrem med serum for maksimal glød og spenst

Jeg anbefaler å kombinere dag- og nattkrem med serum for å få maksimal effekt. Ansiktskremer tilfører fukt og har god effekt på ytre hudlag. Serum trekker derimot inn i dypere hudlag og påvirker hudcellene. Ansiktsserumet setter dermed i gang prosesser i huden, slik at hudkremen din får enda bedre effekt.

Her har du noen tips til serum som passer bra sammen med ansiktskremene. Du kan med fordel kombinere flere serum sammen:

 • Booster Serum Vitamin C: Bruk sammen med vitamin C krem for å sette sammen en komplett hudpleierutine som forvandler gusten hud til glødende hud.
 • Instant Care Serum: Dette er et ansiktsserum med peptider, perfekt for tørr, voksen og moden hud. Disse peptidene har en rask og synlig effekt på fine linjer. Bruk gjerne serumet om morgenen før du påfører dagkrem.
 • Booster Serum Retinol: Hvis du ønsker å behandle rynker og fine linjer, kan du kombinere nattkremen med et retinol serum. Retinol og vitamin C kan ikke brukes samtidig fordi ingrediensene hemmer effekten av hverandre. Men dette ansiktsserumet er super å bruke om kvelden før du smører deg med Radiance Recovery nattkrem. Da får du komplett behandling for moden hud.
 • Booster Serum Niacinamide: Dette ansiktsserumet behandler aldersflekker og pigmentering. Du kan med fordel kombinere denne boosteren med Radiance Recovery nattkrem for voksen og moden hud.

Hvis du lurer på hva som er forskjellen mellom Booster Serum og mine andre ansiktsserum, så er svaret enkelt: boostere er mer konsentrerte og aktive. Les mer om boosterne her.

Prøv Radiance Recovery dag- og nattkrem for voksen og moden hud

Radiance Recovery dagkrem med solfaktor og nattkrem med pleiende ingredienser passer ikke bare for deg som vil bli kvitt tørr og gusten hud. De er utrolig allsidige og passer til de fleste behov som oppstår etterhvert som vi blir eldre. Disse produktene er fullpakket med næringsrike ingredienser som arbeider sammen for å fukte, pleie, beskytte og revitalisere huden din.

Vitamin C krem kombinert med nattkrem med peptider er rett og slett perfekt for voksen og moden hud – bare prøv min nye dag- og nattkrem og se selv! Klem fra Vendela.

2 kommentarer til “Dag- og nattkrem som forvandler tørr og gusten hud til sunn glød

  • Wenche Løvdal Nilsen skrev

   Hva med andre typene kremer jeg har kjøpt. … silver, dag og natt ..og den grønne krukken….blir jo bytting hele tiden

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Motta varsel Vi vil varsle deg når produktet er på lager igjen. Legg igjen din e-postadresse her.