✓ Fri frakt fra kr 499  ✓ Gratis rådgivning på telefon  ✓ 1-3 dagers levering

Søk

Handlevogn

  • Fri frakt over kr 499

Du har ingen produkter i handlekurven.

Søk
7 grunner til hvorfor du bør bruke dagkrem med solfaktor for voksen hud
bilde av dagkrem med solfaktor 30 for voksen hud

Det er mange fordeler med å bruke ansiktskrem med SPF for voksen hud. Solbeskyttelse er faktisk noe av det viktigste du kan bruke for å beskytte moden hud – helst hele året rundt. Solens skadelige stråler kan forårsake alt fra tidlig aldring til alvorlige hudproblemer. Det beste med dagkrem med solfaktor 30 er at det blir enda enklere å huske solbeskyttelse i hverdagen.

Dagkrem med solfaktor 30 beskytter mot UV-stråler

I dag vil jeg snakke om to små bokstaver som har stor innvirkning på hudhelsen: UV. UVA- og UVB-stråler fra solen kan som kjent forårsake skader. UVB-stråler er grunnen til hvorfor du blir solbrent, mens UVA-stråler trenger dypere inn i huden. De er notorisk kjent for å øke aldringstegn som rynker og fine linjer. 

UVA-stråler kan også føre til ujevn pigmentering og alvorlige solskader i huden. Men begge typer stråler bidrar til hudkreft, noe som gjør solbeskyttelse til et absolutt must. Og aller helst bør huden beskyttes også om vinteren og ikke bare om sommeren. Det er her ansiktskrem med solbeskyttelse kommer inn i bildet. 

Du får både fuktighet og beskyttelse i ett produkt ved å bruke slike produkter. Men det er viktig at du velger en god fuktighetskrem som tilfører huden de næringsstoffene den trenger etterhvert som vi blir eldre. Du bør også velge en krem som inneholder andre beskyttende ingredienser som for eksempel C-vitamin. 

bilde av Vendela med ansiktskrem med solfaktor

Jeg valgte å utvikle min egen fuktighetskrem med solbeskyttelse for å være sikker på at alle behovene til aldrende hud ble møtt. Radiance Recovery Day Cream SPF30 har nå blitt min beste dagkrem med solfaktor for voksen hud. Det er takket være en god kombinasjon av fuktighetsgivende, aktive og pleiende anti-aging ingredienser.

Men hvis ikke alt dette var nok – her er 7 gode grunner til hvorfor du bør bruke ansiktskrem med solfaktor.

1. Bekjemp frie radikaler med vitamin C og SPF

SPF30 beskytter mot skadelige UV-stråler, og C-vitamin beskytter mot frie radikaler. Frie radikaler oppstår blant annet på grunn av solstråler og forurensninger. De skader hudcellene og forårsaker aldringstegn som slapp hud og fine linjer. Antioksidanter kan derimot nøytralisere og bekjempe dem. 

Og er det noe vitamin C er rik på, så er det antioksidanter. Radiance Recovery inneholder hele 4 prosent C-vitamin av typen 3-O-Ethyl Ascorbic Acid. Forskning viser at denne typen vitamin C også kan øke kollagenproduksjon, slik at huden blir strammere og spenstigere. 

Du får dermed dobbel beskyttelse ved å bruke ansiktskrem med solfaktor og vitamin C, slik at huden holder seg sunn og glødende året rundt. Kremen inneholder dessuten flere andre ingredienser med antioksidanter, for eksempel E-vitamin og hudoljer som solsikkeolje, mandelolje og sheasmør.

TIPS: Du kan booste effekten ved å kombinere Radiance Recovery med Booster Serum Vitamin C. Boosteren inneholder 4 % C-vitamin og beskytter mot frie radikaler. Den er flott å bruke for å redusere solskader, reparere hudtonen og få ekstra glød i ansiktet.

2. Bruk ansiktskrem med solfaktor for å forebygge aldringstegn

Daglig bruk av solfaktor kan redusere forekomsten av fine linjer og rynker. UVA-stråler trenger dypt inn i huden og bryter ned kollagen, noe som fører til rynker og tap av elastisitet. Men noe av det beste med å bruke dagkrem med solfaktor 30 for voksen hud er at du ikke bare får ekstra beskyttelse. Kremen reparerer også eksisterende aldringstegn. 

Og siden Radiance Recovery inneholder C-vitamin som booster kollagenproduksjon, kan kremen bidra til strammere og spenstigere hud. Støtteingrediensen kaviarekstrakt booster også kollagenproduksjonen, slik at du får enda bedre effekt av hudpleieproduktet. Ansiktskremen med SPF inneholder dessuten Panthenol (pro-Vitamin B5). Denne ingrediensen klarer å trekke inn i dypere hudlag for å reparere og revitalisere huden. 

Panthenol forbedrer i tillegg hudteksturen og tilfører masse fuktighet. Dette er derfor en super ingrediens for deg som har grov eller flassende hud. Du finner dessuten sheasmør i kremen. Ingrediensen inneholder masse vitamin A og E som bekjemper frie radikaler og forebygger rynker. 

Sheasmør kan dessuten roe ned hud som er rød og irritert, samt tilfører huden mye fuktighet. Det gjør den til en super ingrediens i ansiktskrem for voksen hud. Huden mister evnen til å holde på fukt når vi blir eldre. Andre fuktighetsgivende oljer på ingredienslisten inkluderer solsikkeolje, argaonolje og mandelolje.

TIPS: Ønsker du å redusere og behandle rynker og andre aldringstegn? Da anbefaler jeg å innføre Booster Serum Retinol i kveldsrutinen din. Her kan du lære mer om retinol serum.

3. Daglig solbeskyttelse reduserer risikoen for hudkreft

Jeg kan ikke få sagt det nok: Det er viktig å bruke solbeskyttelse hver eneste dag, selv om vinteren. UV-stråler er en av de største risikofaktorene for hudkreft. De kan trenge gjennom skylag, og du blir eksponert for dem om både sommeren og vinteren. Det beste med dagkrem med solfaktor 30 er at du får ekstra beskyttelse – selv på dager du ikke bruker solkrem.

Jeg bruker Butyl Methoxydibenzoylmethane som solbeskyttelse i Radiance Recovery SPF30. Det er en globalt godkjent solbeskyttelse. Dette er altså gullstandarden for å beskytte mot UVA-stråler. Jeg føler meg derfor trygg på å inkludere denne ingrediensen i kremen min. 

Den beskytter også mot UVB-stråler, slik at du ikke blir solbrent. Men jeg anbefaler likevel å bruke solkrem på dager med sterk sol. Du bør for eksempel smøre deg hyppig med solkrem hvis du tilbringer sommerdagen på stranden. Solkremene mine tilfører huden ekstra fuktighet, samtidig som du blir brun – men ikke brent!

bilde av Vendela med dagkrem med spf

4. Dagkrem med SPF 30 gir fuktighet og beskyttelse i ett

Jeg bruker noen av de beste hudoljene som tilfører fukt i Radiance Recovery, og jeg har allerede nevnt flere av dem. En god dagkrem med solfaktor for voksen hud gir nemlig ikke bare beskyttelse mot solen. Den tilfører også masse fuktighet og næring. Og det trenger moden hud mye av! Men her vil jeg derimot fortelle litt om de fuktighetsgivende ingrediensene glyserin og squalane

Squalane er en hudolje som er full av næring som huden trenger. Likevel stopper huden å produsere det etterhvert som vi blir eldre. Det er derfor denne ingrediensen blir utvunnet fra olivenolje og brukt til hudpleie. Den styrker hudbarrieren og bidrar til at andre ingredienser i ansiktskremen lettere trenger inn i hudlagene. 

Squalane kan i tillegg bekjempe frie radikaler og roe ned huden. Den tilfører fuktighet til huden – noe som glyserin også gjør. Du slipper dermed at ansiktet føles tørt og stramt. Glyserin trekker faktisk til seg fuktighet fra luften, i tillegg til å binde fukten i huden. Ingrediensen sørger også for at huden blir mer elastisk og føles mykere.

TIPS: Ikke glem at huden også trenger fuktighet innenfra – særlig hvis du har dehydrert hud! Det er også viktig å drikke nok vann for å få sunn, glødende og hydrert hud. Og den lekre vannflasken Hydration Bottle med motiverende tidsmarkører og fruktlokk hjelper deg med nettopp dette.

bilde av Vendela med sin motivasjonsflaske

5. Du får en enkel og effektiv morgenrutine hele året rundt

Noe av det beste med dagkrem med solfaktor 30 er at den enkelt kan integreres i din eksisterende hudpleierutine. Det er lett å huske å smøre seg med solkrem på dager der du lett blir solbrent fra UVB-strålene. Men kanskje glemmer du å smøre deg med solkrem i ansiktet om vinteren? Eller på overskyede dager? 

Likevel trenger huden beskyttelse mot UVA-stråler. En vanlig hverdagsmorgen kan være hektisk nok. Men med en god ansiktskrem med solfaktor og vitamin C, blir huden likevel beskyttet. Jeg har en enkel, men effektiv morgenrutine for voksen hud som jeg alltid følger. Aller først begynner jeg med å rense huden godt før jeg påfører toner. 

Toner er nødvendig for å balansere hudens pH-verdi etter at du har renset den. Deretter bruker jeg serum og øyekrem. Ansiktskrem kommer til sist. Jeg bruker solkrem etter at jeg har smurt meg med dagkrem på solrike dager og sommerhalvåret. Ellers er det fort gjort å bli solbrent. Og nå er hudpleierutinen min ferdig! 

En god hudpleierutine er dessuten en super base for makeup. Sminken sitter mye bedre når jeg prepper og fukter huden først. Se gjerne her for å få inspirasjon til naturlig hverdagssminke som du legger på fem minutter.

6. Ansiktskrem med solfaktor beskytter mot pigmentflekker

Pigmentflekker kan være en frustrerende del av aldringsprosessen. Og de dukker ofte opp på grunn av langvarig eksponering for UV-stråler. Hudtonen kan også bli ujevn. Solskader kan nemlig føre til at huden produserer for mye melanin. Og for mye melanin kan igjen føre til pigmentflekker.

Du kan forebygge og behandle pigmentering ved å bruke dagkrem med solfaktor for voksen hud. SPF 30 gir tilstrekkelig beskyttelse mot disse flekkene. En av de beste ingrediensene for å lysne pigmentflekker og jevne ut hudtonen er vitamin C. Radiance Recovery beskytter dermed ikke bare mot pigmentering fra UV-stråler. Ansiktskremen kan også behandle eksisterende flekker og ujevnheter i huden!

Hvis du ønsker ytterligere behandling mot pigmentflekker, anbefaler jeg å kombinere Radiance Recovery Day Cream med Booster Serum Niacinamide. Niacinamide er en fantastisk ingrediens for å redusere pigmentflekker – og dette serumet inneholder 5 %! Boosteren brukes etter ansiktsrens og toner, men før du smører deg med ansiktskrem.

7. Ingrediensene strammer opp huden og gir ekstra glød 

Dagkrem med SPF for voksen hud beskytter som sagt mot UV-stråler. På den måten kan du forebygge tidlige aldringstegn. Men Radiance Recovery gjør mer enn bare det – den strammer også opp huden, styrker hudbarrieren og gir glød. Mange av anti-aging ingrediensene er rike på antioksidanter som bekjemper frie radikaler. 

Kremen tilfører også masse fuktighet – tap av fukt kan nemlig føre til rynker, slapp hud og gusten hud. Etter hvert som årene går, blir hudens evne til å binde og bevare fuktighet gradvis redusert. Det kommer av flere årsaker, for eksempel redusert produksjon av kollagen og elastin. Huden blir dermed også slappere og mister spenst.

Det beste er derfor å bruke dagkrem med både solfaktor 30 og nøye utvalgte ingredienser for voksen hud. Flere av ingrediensene i ansiktskremen øker produksjonen av kollagen og gjør huden mer elastisk. Huden får samtidig en nydelig glød. Noen gode eksempler på dette er E- og C-vitamin, mandelolje, solsikkeolje, arganolje og Panthenol. Her kan du lese mer om hvordan Radiance Recovery strammer opp huden og gir glød.

TIPS: Står glattere og spenstigere hud høyt oppe på ønskelisten din? Prøv å bruke dagkremen sammen med Booster Serum Peptides. Serumet inneholder en type peptider som gir en umiddelbar oppstrammende og synlig effekt på fine linjer. Den kan brukes om morgenen, og du kan kombinere den med både Booster Serum Vitamin C og Niacinamide.

Kombiner ansiktskrem med solfaktor med en nattkrem som reparerer huden

Du får den beste effekten av Radience Recovery dagkrem med solfaktor ved å kombinere den med Radiance Recovery nattkrem med peptider. Dette er en super nattkrem for voksen hud. Den virker både oppstrammende og beroligende på huden, takket være en spesialutviklet type peptider. 

Peptidene kan redusere rynkedannelse i opptil åtte timer. Det betyr at huden får den ekstra hvilen og hjelpen den trenger for å regenerere seg effektivt. Det er nemlig om natten mens vi sover at huden jobber hardest med å reparere og regenerere seg. Og det trenger den etter en lang dag med ulike påkjenninger. 

Radiance Recovery nattkrem sørger for at denne prosessen skjer så optimalt som mulig ved å gi huden næring og støtte når den trenger det som mest. Nattkremen inneholder mange flotte ingredienser som hyaluronsyre, ceramider, glyserin, panthenol, sheasmør og havrekjerneolje. Resultatet? Jo, det er sunnere, strammere og glødende hud.

Test min beste dagkrem med solfaktor for voksen hud og opplev alle fordelene selv

Ansiktskrem med solfaktor gjør det enda enklere å beskytte huden mot solskader og aldringstegn. UV-stråler kan forårsake og forverre aldringstegn som fine linjer og rynker. I tillegg kan solen føre til pigmentflekker i huden, særlig når vi blir eldre. Derfor bør du beskytte huden din mot disse skadelige strålene hver eneste dag, hele året rundt. 

Og hvis du allerede har solskadet hud, blir det enda viktigere å gi den ekstra omsorg og beskyttelse. Min beste dagkrem med solfaktor 30 er utviklet for å møte behovene til voksen hud. Den inneholder også fuktighetsgivende og nærende anti-aging ingredienser som vitamin C. Du får dermed jevnere hudtone, glattere hud og en ungdommelig glød. 

Så hvorfor ikke gi huden din den ekstra beskyttelsen som den fortjener? Test Radiance Recovery Day Cream SPF 30 for å oppleve alle fordelene ved den selv! Stor klem fra Vendela!


Få svar på vanlige spørsmål om ansiktskrem med solfaktor

Q: Er dagkrem med SPF 30 like bra som solkrem?

A: Du kan ikke bytte ut solkremen helt med en dagkrem. Jeg anbefaler å smøre deg med solkrem hver 2-3 time på dager med sterk sol. Du bør også smøre deg etter at du har badet, for eksempel hvis du koser deg med svømming og soling på stranden. Du risikerer ellers å bli solbrent. Men du må huske å alltid rense huden godt etter solkrem – ellers kan du få tørr, uren og irritert hud.

Q: Hvor god beskyttelse får jeg av solfaktor 30?

A: Du får høy beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler ved å bruke solkrem og/eller dagkrem med 30. Til sammenligning får du middels beskyttelse med SPF 20 og lav med SPF10. Jeg anbefaler solkrem med solfaktor 50 hvis du er spesielt utsatt for pigmentflekker eller har solskadet hud.

Q: Hvorfor finnes Radiance Recovery både som dag- og nattkrem?

A: Hudens behov endrer seg i løpet av døgnet. På dagtid trenger den beskyttelse mot ulike påkjenninger, mens den trenger hjelp til å regenerere og reparere seg om natten. Huden kan i tillegg bli ekstra tørr om natten. Det beste for huden er å bruke dagkrem med solfaktor 30 om dagen og en fuktighetsgivende, pleiende nattkrem om kvelden.

Q: Kan jeg bruke dagkrem med SPF sammen med BB cream? Hva er rekkefølgen?

A: Ja, du kan selvsagt bruke ansiktskrem med solfaktor sammen med BB krem eller foundation. Visste du at min BB Cream faktisk også har SPF30? I tillegg inneholder den E-vitamin som bekjemper frie radikaler, og hyaluronsyre som fukter huden godt. Du får ytterligere solbeskyttelse med ingrediensen bringebærfrøolje. BB Cream og Radiance Recovery dagkrem passer dermed perfekt sammen.

Q: Hvilken rekkefølge skal jeg bruke ansiktskrem med SPF og BB Cream?

A: Du smører deg med dagkrem før du bruker BB Cream eller foundation. Hvis du i tillegg vil bruke solkrem i ansiktet, skal den brukes etter ansiktskrem og før BB Cream. Da kan du føle deg trygg på at huden er godt beskyttet og fuktet før du legger makeup. Resultatet er en jevn og fin hudtone. I tillegg får du en vakker glød i ansiktet som varer hele dagen – samtidig som huden er godt beskyttet mot UV-stråler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Motta varsel Vi vil varsle deg når produktet er på lager igjen. Legg igjen din e-postadresse her.