4-stegs hudpleierutine

Her er min 4-stegs hudpleierutine om sommeren. Den forebygger solskader og gir huden høy solbeskyttelse.

Huden i ansiktet er mest utsatt fordi den eksponeres mer for sol og vind. Om sommeren titter solen oftere frem og huden blir dermed mer følsom. Hudens behov for omsorg og beskyttelse øker derfor om sommeren.

1. En sunn og glødende hud starter med en god rens.

Rensen fjerner talg, smuss, svette, make up og rester av solfiltre. Min anbefaling er å gjøre det morgen og kveld, slik at huden får maksimal effekt av de andre hudpleieproduktene.

2. Bruk en ansiktskrem som fukter og gir næring i dybden.

Fuktighet er noe av det viktigste du kan gi huden din. Det minimerer fine linjer og gir huden din glød. Om sommeren økes produksjonen av frie radikaler og melanin grunnet solen. Så bruk en ansiktskrem som er rik på fuktighet, lysner pigmentflekker og eliminerer frie radikaler.

Jeg liker å variere mellom alle mine hudkremer, etter behov og årstid. Nå bruker jeg SilverDay om dagen fordi den er så rik på fuktighet. Om natten bruker jeg Diamonds Miracle fordi den inneholder karseekstrakt som eliminerer frie radikaler og bidrar til å lysne pigmentflekker. Husk at det er viktig  med en næringsrik nattkrem. Det er om natten huden tar til seg mest næring. Jeg smører også inn halsen min med disse kremene.

3. Beskytt deg selv mot solen

Jeg elsker solen! Den er en viktig kilde til velvære og glede! Men jeg behandler den med respekt, og bruker alltid høy solfaktor, enten jeg er på stranda eller i byen. Hatt og solbriller brukes også flittig for å beskytte håret samt huden i ansiktet.

4. Ta godt vare på deg selv

Min mormor lærte meg at skjønnhet først og fremst er en sinnstilstand. Så vær positiv, spis sunt og drikk vann, hold deg aktiv og sov masse!

4 kommentarer på “4-stegs hudpleierutine

  1. Hei. Fikk en prøve på Instant Glow. Jeg kjente allerede første gangen jeg prøvde den at det virker faktisk som den strammer huden i ansiktet og datteren min sier at jeg ser bedre ut nå. Det har jeg ikke opplevd med noen av alle de andre kremene datteren min har kjøpt til meg. Mvh Kari

    1. Hei Kari, tusen takk for så fin tilbakemelding på kremen min, det var hyggelig å høre.

  2. Hei Kari, SilverDay er en mildere krem for huden enn Instant Glow. De er begge meget fuktighetsgivende, og fulle av næring. Den store forskjellen er at Instant Glow inneholder peptider som har en beroligende effekt på mikromuskulaturen i ansiktet. Når spenningene i muskulaturen reduseres, vil mange oppleve at rynker og fine linjer glattes ut.

  3. Jeg trodde jeg hadde fått en slik prøve, med det er en liten krukke Day Jeg vil gjerne vite om denne nye kan gjøre noen forbedringer med huden min. Jeg er jo en gammel dame. Mvh. Kari.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.