4 favoritter for å spre kjærlighet på morsdag og Valentines

Det nærmer seg morsdag, fastelavn og Valentines. Tenk at alle de tre dagene faller sammen på søndag. For en morsom kombinasjon! Jeg har ikke bestemt meg for hva som skal feires først eller mest! Men feiring blir det, og det blir godt å fokusere litt på glede i det som er en tøff tid. 

Jeg vet at jeg ikke er alene om å kjenne på savn nå om dagen. Det har vært vanskelig for meg å ikke kunne besøke mamma i Sverige. Jeg har faktisk ikke sett henne siden jul, og nå er alt stengt til april. Det er lenge!

Kanskje får heller ikke du vært sammen med alle dine kjære på søndag? 

Jeg er ikke så veldig opptatt av Valentinsdagen egentlig, men i år er jeg faktisk veldig glad for å feire dagen sammen med Petter. Vi skal kose oss, og jeg har en overraskelse som jeg ikke kan fortelle dere om – enda i alle fall!

Spre litt ekstra kjærlighet og omtanke på morsdag

Hvis du også vil overraske noen du er glad i og spre litt ekstra kjærlighet i denne vanskelige tiden, så har jeg satt sammen et gavesett med noen av favorittene mine. Det består av det beste fra egenpleie-kategorien og er håndplukket av meg. 

Jeg har valgt å bruke mer tid på egenpleie i det siste for å få litt ekstra glede i disse tunge vintermånedene med mye savn, mørketid og nedstengninger. Hjemmespa og egenpleie gjør så godt for både kropp og sjel!

Jeg har kalt gavesettet for “Vendela Love Collection” fordi det ligger mye kjærlighet bak utvalget. Let’s spread the love:

Vendela Hand Balm

Dette er favoritten blant håndkremer, proppfull av næringsrike og pleiende ingredienser. Den gjør hendene dine myke igjen og beskytter huden i flere timer. Jeg har alltid en med meg i vesken overalt hvor jeg går – særlig i disse dager da hendene er ekstra utsatt på grunn av håndsprit, hyppig håndvask og vinterkulde.

Vendela Hydration Mask

Huden blir fort tørr og gusten nå om vinteren, og jeg er nok ikke alene om å sverge til ansiktsmasker for å få en real fuktighetsboost. Min nylanserte Vendela Hydration Mask er en forfriskende ansiktsmaske som gir intens fuktighet, og den er beriket med aminosyrer, kraftige antioksidanter, vitaminer og mineraler – alt det huden din elsker!

Vendela Body Lotion & Shower Oil

Jeg elsker å ha noen dråper Vendela Shower Oil i badekaret og nyte litt ekstra velvære i hverdagen. Dusjoljen gir deg fløyelsmyk hud, takket være pleiende oljer fra mandel og oliven. Du blir ren, men uten å tørke ut huden.

Hvis du vil ha en ekte spaopplevelse hjemme på eget bad, anbefaler jeg å bruke Vendela Hydration Mask mens du koser deg i det varme vannet. Etter badet smører jeg meg alltid godt inn med Vendela Body Lotion – en forfriskende, velduftende krem som er en eksplosjon av fuktighet og pleiende ingredienser.

Hva har du planlagt for morsdag eller Valentinsdagen? Del gjerne i kommentarfeltet 😊

Jeg ønsker dere alle en superhyggelig helg og sender masse kjærlighet!

Klem,
Vendela

P.S: Vil du heller gi et gavekort enn et gavesett? Jeg vet at mange kanskje ikke får vært sammen på morsdagen dette året, og vi kan derfor nå tilby digitalt gavekort som sendes direkte til mottakers e-postdu kan lese mer om det her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.