Hårserum for tykkere hår

Hårserum for tykkere hår


Ønsker du deg tykkere hår? Da kan jeg trygt anbefale mitt eget hårserum!

For å få tykkere hår er det viktig at du stimulerer hårveksten din. Ved hjelp av rett hårserum kan du tilføre håret fuktighet og styrke. Serumet kan benyttes både for tørt- og halvtørt hår, og skal ikke skylles ut, men blir værende i håret. Over tid vil du kunne oppnå det sunne tykke håret du har ønsket deg.

Hårserumet inneholder

  • Panthenol – pro vitamin B5 som tilfører håret rikelig med fuktighet ved hjelp av hyaluronsyre som binder vannet i både hodebunn og hår.
  • Araganolje som da gir glansen tilbake til håret og som gjør at hvert hårstrå blir mer fleksibelt.
  • Hemisqualane som beskytter hårfargen din som gjør at fargen varer lengre.

Hårserumet er på 25 eller 50 ml i flasken

I min nettbutikk har jeg satt sammen en egen hårpleieserie hvor du i én og samme pakke får shampo, balsam og hårserum for tykkere hår. Hårpleieserien vil gi deg et silkemykt, men sterkere og mer glansfullt hår fullt av liv.

Håret ditt vil også tåle mer av hverdagens slitasje som forurensning og og påvirkning fra solen

Duft fra Vendela.no

I tillegg til min hårpleieserie har jeg også laget en eksklusiv og eksotisk duft. Dette er en duft av mandarin og sitron, som minner om følelsen av det solrike Middelhavet. Dette er mine egne favorittdufter som er satt sammen til en parfyme.

Føl deg velkommen til å ta i bruk mine produkter i nettbutikken min!