Slik tar du vare på håret etter sommeren

Sol, varme, klor og saltvann. Sommeren skader ofte håret. Hvis du ikke har vært nøye med å beskytte håret i sommer føles det kanskje noe slitt og tørt. For å rette opp skadene er det viktig å tilføre håret rikelig med fukt og pleie.

Jeg var akkurat hos min frisør for å klippe bort de slitte tuppene. I tillegg fikk jeg en kur og striper. Striper hjelper ikke akkurat på tørt eller slitt hår men med hjelp av rikelig mengder balsam og serum føles håret likevel super sterkt og glansfullt.

I dusjen bør du gre ut håret mens det er balsam i håret. Du kan også bruke balsamen til en «wrap» (hårmaske). Vask håret med shampoo, tørk det med håndkle, påfør en større mengde balsam i håret og pakk det hele inn i et håndkle. La det virke i 20 – 30 minutter så balsam trekker seg skikkelig inn. Når jeg har balsamen i lenge ser jeg kanskje på TV, lager mat eller vasker i leiligheten. Deretter vasker du balsamen ut med lunkent vann og påfører hårserum. Husk på at hårserumet ikke skal skylles ut.

For å få best mulig resultat bør du kombinere alle tre produktene: shampoo, balsam og hårserum. Derfor gir jeg deg tilbud på hele hårpleieserien min, slik at du skal få oppleve effekten.

Du får derfor 50 % RABATT på første forsendelse om du ønsker å prøve min hårpleie på abonnement.

Hårpleieserien består av tre produkter som spiller på lag for å gi håret ditt volum, beskyttelse og pleie 24 timer i døgnet. Den tar også vare på hårfargen din!

Vendela Cleansing Shampoo er en skånsom shampoo, basert på Keravis PE. Håret blir lettstelt og mykt. Sammen med Perleprotein, Arganolje, Magnesium og Panthenol B5, tilfører Keravis PE også håret fuktighet og glans. 200 ml

Vendela Nourishing Balsam pleier og reparerer skadet hår. Balsamen er tilsatt Keratin som tilfører styrke til hvert hårstrå. Du får også rik tilførsel av Vitamin E og Vitamin F, som sammen forebygger splittede hårtupper, gjør håret mykere, og mer lettstelt. 200 ml

Vendela Restoring Serum er et serum som skal brukes i tørt eller halvtørt hår og ikke skylles ut. Det gir derfor mer langvarig pleie. Panthenol – pro vitamin B5 gjør håret lettstelt, forhindrer floker og tilfører rik fuktighet. Hyaluronsyre binder vann i både hår og hodebunn, slik at håret blir tykkere, og hårveksten stimuleres. Arganolje gir glans og gjør hårstråene mer fleksible. 50 ml

4 kommentarer på “Slik tar du vare på håret etter sommeren

 1. Hei.
  Jeg har tynt hår og mister endel også. Frisørene sier jeg har “fint hår, men tynt på strå”. Fint om du har gode råd om hva jeg kan gjøre med det. Få det litt tykkere?
  Fikk brosjyre fra deg i posten ang Vendela Instant Glow. Tenkte jeg skulle prøve den. Hjelper den mot pigmentflekker og vises det også på huden ganske fort?

  Med vennlig hilsen

  May Torill

  1. Restoring Serum kan hjelpe mot tynt hår. Der finner du bomullsfrøolje som eliminerer frie radikaler og fremmer hårvekst. Jeg har også hyaluronsyre i serumet, det binder fuktigheten i hår og hodebunn. Det skal hjelpe håret med å bli tykkere, i tillegg revitaliseres hodebunnen slik at hårveksten styrkes. Les mer om serumet ved å klikke på linken her.

   Vendela Instant Glow kan bidra til å forebygge pigmentflekker og er helt super til å stramme opp huden. Den inneholder peptider som har en avslappende effekt på ansiktsmusklene, og mange vil oppleve at rynker og fine linjer glattes ut.

 2. Kunne tenkt meg noe før dødt og flatt har.så finner du noe som passer så seg det.nærmer med 60 år nå.mvh Tordis

  1. Hei Tordis.
   Bruk minst mulig balsam, for mye balsam kan gi flatt og tungt hår. Hårserumet er fantastiskt mot dødt hår. Prøv deg litt frem for å finne mengden serum som passer for deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.