3 hårpleie-favoritter som sikrer en god hårdag hver dag

Vendela tipser om beste hårpleie

Jeg er nok ikke alene om å ha opplevd en dårlig hårdag. Få ting er mer frustrerende enn frisyrer som ikke vil sitte, særlig når jeg har dårlig tid! Det jeg har oppdaget er at jo flinkere jeg er til å bruke riktige hårpleieprodukter, desto flottere ser håret ut – uavhengig av styling! Så her får du mine 3 favoritter for å sikre at du alltid har en god hårdag hver eneste dag.

Velpleid hår er det beste trikset

Det beste du kan gjøre for at du alltid skal ha en god hårdag er å bruke produkter av høy kvalitet. Det er mye enklere å style håret når du bruker riktig hårpleie. Håret blir nemlig lettere å gre, føles silkemykt og får en ekstra glans. Velpleid hår faller mye enklere på plass når du skal børste eller style det.

LES OGSÅ: Slik velger du beste dagkrem for din hudtype

Du bør passe på at hårproduktene passer for hårtypen din. Slitt hår pleier ofte å se ganske rufsete ut, uansett hvor mye stylingprodukter du bruker. Jeg anbefaler heller å bruke serum og oljer for å tilføre masse næring og fukt. Du vil få et mye bedre resultat, sammenlignet med å ty til diverse triks for hårstyling.

Jeg har utviklet tre hårprodukter som jeg sverger til. De sørger for at jeg alltid har en god hårdag. Det holder nemlig som regel å kun bruke shampoo, balsam og hårserum for å få flott og velpleid hår som er enkelt å style:

1. Vendela Cleansing Shampoo

Jeg begynner alltid med å bruke en rensende og pleiende sjampo for å få vekk rester etter gamle stylingprodukter, forurensninger og smuss. Jeg utviklet Vendela Cleansing Shampoo fordi det var den hårsjampoen jeg alltid har ønsket meg. Ikke bare blir håret rent og velduftende, men den inneholder eksklusive ingredienser som gjenoppretter slitt og skadet hår.

Sjampoen inneholder perleprotein, arganolje, Panthenol P5 og mange andre gunstige virkestoffer. Jeg har også valgt å inkludere Keravis PE. Ingrediensen har en utrolig evne til å reparere skadet hår. Hårstråene beskyttes samtidig mot varme. Dersom du føner, retter eller krøller håret ditt, er det et must å bruke varmebeskyttende hårprodukter som dette.

2. Vendela Nourishing Balsam

Neste steg er å bruke en god balsam. Skjellagene i håret åpner seg når du bruker shampoo, mens balsam lukker dem igjen. Hvis du hopper over hårbalsam, blir håret mye mer utsatt for slitasje og forurensninger. Det er utrolig viktig å bruke balsam, selv om du ikke har tørt eller skadet hår. Eller risikerer du at håret faktisk kan bli skadet.

Vendela Nourishing Balsam er utviklet for å gjenopprette slitte hårstrå, samtidig som ingrediensene beskytter og bevarer normalt hår. Balsamen inneholder fuktende ingredienser som gir silkemykt hår, uten at det føles tungt. Keratin er et godt eksempel på en av de pleiende ingrediensene. Keratin fyller ut hull og brudd i hårstråene, samt beskytter mot varme fra stylingverktøy.

Vendela shampoo og balsam

3. Vendela Restoring Serum

Åh, jeg har blitt så glad i hårserum og håroljer! Har du opplevd hvor flott håret blir ved å bruke serum? Vendela Restoring Serum er et hårserum som styrker og beskytter hårstråene. På sikt kan du få tykkere hår og kraftigere hårvekst. Bare se på disse fantastiske ingrediensene:

·        Panthenol P5 som er supereffektiv for å gjenopprette skadet hår

·        Arganolje som gjør håret silkemykt og lett å gre

·        Hyaluronsyre for å binde og bevare fuktighet

Hårserumet er veldig enkelt å bruke. Jeg tar en liten mengde i håndkletørt hår. Deretter masserer jeg det jevnt utover håret. Serumet skal ikke skylles ut. Det danner nemlig en beskyttende hinne rundt hårstråene dine. Tenk på det som en slags dagkrem, bare for håret. Hvis du sliter med slitt og skadet hår, så er håroljer og serum et must!

Komplett hårpleiesett med alt du trenger

Du kan kjøpe hårpleieproduktene hver for seg eller som del av et sett. Sett er praktisk når du trenger alle produktene på én gang. Det er dessuten en super gave til en god venninne, mor eller datter. Hvem ønsker seg vel ikke vakkert og velpleid hår?

Klem fra Vendela!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.