✓ Fri frakt fra kr 499  ✓ Gratis rådgivning på telefon  ✓ 1-3 dagers levering

Søk

Handlevogn

 • Fri frakt over kr 499

Du har ingen produkter i handlekurven.

Søk
Vil du ha glattere, glødende hud? Disse produktene gir deg en skikkelig glow up

Lurer du på hvordan du kan få naturlig glød i ansiktet? Glattere, glødende og fin hud står øverst på ønskelisten for mange av oss. Om våren trenger huden gjerne en ordentlig glow up etter vinteren. Om høsten vil vi ta vare på den solkyssede looken lengst mulig. Og hva med vinteren og mørketiden, hvordan får man da egentlig glød? Produkter og makeup av høy kvalitet er heldigvis en enkel løsning for å få vakker og sunn utstråling året rundt.

Jeg har laget en praktisk oversikt over mine beste glødgivende produkter for voksen og moden hud. Disse kan du mikse og matche for å sette sammen en hudpleierutine som imøtekommer behovene til huden din. Disse behovene kan nemlig variere i løpet av året – og fra dag til dag!

Enten du ser etter vitamin C serum, makeup som gir deg en solkysset look eller ansiktskrem som gir glød, finner du garantert produkter som passer for deg.

Men hvordan kan jeg få glattere hud og glød i ansiktet med produkter?

Jo, det er fordi den rette hudpleien inneholder aktive ingredienser som jobber sammen for å pleie og fukte huden. Daglige utfordringer som stress, forurensning og naturlige aldringsprosesser gjør at huden fort blir tørr og gusten. Huden mister også evnen til å bevare fuktigheten etterhvert som vi blir eldre. Og huden trenger fuktighet for å kunne gløde!

Huden kan i tillegg bli gusten og miste glød på grunn av frie radikaler som oppstår på grunn av UV-stråler og forurensninger. Frie radikaler kan nemlig skade hudcellene og skaper oksidativt stress i huden. Det fører også til flere aldringstegn som slapp hud, rynker og fine linjer.

Det kan altså være vanskelig å få glødende, glattere hud, uten litt ekstra hjelp. Heldigvis er det bare å lese videre for å få tips og inspirasjon til makeup, serum og ansiktskrem som gir glød.

Radiance Recovery SPF30 med vitamin C: ansiktskrem som gir glød

Radiance Recovery SPF30 med vitamin C er en fuktighetsgivende ansiktskrem som gir glød i ansiktet. Produkter som med C-vitamin beskytter huden mot ytre påvirkninger som frie radikaler. Kremen jevner også ut hudtonen og reduserer pigmentflekker, samt både fremmer cellefornyelse og hudens reparasjonsprosess. 

Så hvis du lurer på hvordan du får glattere og fin hud i ansiktet med naturlig glød, bør du absolutt prøve hudpleie med C-vitamin. Men dette er ikke bare en vitamin C krem. Det er også en dagkrem med solfaktor 30 som beskytter huden mot skadelige UV-stråler. Dermed kan du få glødende, solkysset hud, uten å bekymre deg for solskader. 

Vi bør aller helst beskytte huden mot UV-stråler hver dag, året rundt. Dagkrem med både solfaktor og vitamin C gjør dette enda litt enklere for deg – samtidig som huden får en skikkelig glow up. Men du bør likevel huske å bruke solkrem i ansiktet på dager med sterk sol, for eksempel hvis du skal nyte en lang og deilig sommerdag i skjærgården.

Her kan du lese mer om hvordan denne dagkremen gir deg glød.

Booster Serum Vitamin C for å bekjempe frie radikaler

Vendela Booster Serum Vitamin C et must-have produkt for å få sunn og naturlig glød i ansiktet. Serum med C-vitamin jobber aktivt for å jevne ut hudtonen og forbedre hudteksturen. C-vitamin er dessuten rik på antioksidanter som bekjemper frie radikaler i huden. 

Og siden dette er et Booster Serum, så er den svært konsentrert og aktivt sammenlignet med “vanlige” serum. Ingrediensene trekker inn i dypere hudlag og aktiverer prosesser i huden. Det gjør at ingrediensene fra dagkremen din blir enda mer effektive. Dagkrem jobber nemlig i øverste hudlag, mens serum jobber i dybden. Dette ansiktsserumet er dermed perfekt i kombinasjon med Radiance Recovery. Den fungerer også veldig bra med alle ansiktskremene mine og passer til alle hudtyper.

Booster Serumet inneholder hele 4 % C-vitamin av typen 3-O-Ethyl Ascorbic Acid. Forskning viser at denne typen vitamin C øker kollagenproduksjonen i huden, i tillegg til at antioksidantene beskytter mot frie radikaler. Jeg anbefaler derfor å massere inn noen dråper hver morgen etter ansiktsrens og toner for å beskytte huden mot alle påkjenningene den utsettes for i løpet av dagen.

Caring Oil: glødeserum som forvandler selv tørr og gusten hud

Hvis du lurer på hvordan du både får ekstra fuktighet og glød i ansiktet, bør du prøve produkter som glødeserum. Caring Oil er et glødgivende ansiktsserum som inneholder hele syv forskjellige hudoljer. Oljene jobber sammen for å gi dyptgående fuktighet og næring, noe som resulterer i sunn, fin og glattere hud.

Bare se på disse fantastiske ingrediensene, da!

 • Jojobaolje
 • Arganolje
 • Roseolje
 • Druekjernefrøoljelje
 • Avokadoolje
 • Makadamiaolje
 • Nypefrøolje

Glødeserumet er lett å integrere i hudpleierutinen din. Du kan bruke den både morgen og kveld etter ansiktsrens og toner. Den kan også kombineres med Booster Serum for å få komplett hudpleie for tørr og gusten hud. Du kan for eksempel påføre glødeserumet lagvis med andre ansiktsserum. Dette kalles for “layer your skin”.

Jeg anbefaler å påføre Booster Serum først og Caring Oil etterpå. Det er fordi hudoljene er tykkere enn serumene. Du bør helst påføre tyntflytende serum som for eksempel vitamin C serum først og deretter hudoljer. Til slutt kan du bruke øyekrem og ansiktskrem som normalt. 

Serumet er perfekt i kombinasjon med dagkrem som gir glød, for eksempel Radiance Recovery. Og du – du kan faktisk bruke noen dråper med Caring Oil i foundation eller BB Cream. Resultatet er en dewy finish som ser ut som om du har fått 10 timers søvn (selv om virkeligheten kanskje er litt annerledes!). Glødeserumet passer for alle hudtyper, inkludert kombinert og uren hud.

Hydration Bottle: fordi veien til sunn, glødende og glattere hud begynner innenfra

Vi vet alle at skjønnhet kommer innenfra, og det gjelder i aller høyeste grad også for huden din. Hvis du vil ha naturlig glød i ansiktet og glattere hud, må du passe på å drikke nok vann. Dehydrert hud fører raskt til gusten hud! Jeg passer alltid på at jeg har med meg friskt, rent vann overalt. 

Du tar altså godt vare på huden din ved å drikke nok vann:

 • Vann hjelper med å tilføre fuktighet til huden fra innsiden. Dette kan bidra til å redusere synligheten av fine linjer og rynker, samt glatte ut huden.
 • God hydrering forbedrer blodsirkulasjonen, noe som igjen gir huden en sunn glød. Du får best effekt om du drikker vann på tom mage, for eksempel med en gang du våkner om morgenen. 
 • Bedre blodsirkulasjon betyr også at næringsstoffer enklere når frem til hudcellene.

Jeg bestemte meg for å lansere Hydration Bottle for å gjøre det lettere å få i meg nok vann. Dette er en stilfull vannflaske i lyseblått design med motiverende tidsmarkører. Flasken kan dessuten vaskes i oppvaskmaskinen, og den er selvsagt helt tett. Den har også mange andre gode kvaliteter:

 • BPA-fri PETG plast
 • 1 liter kapasitet
 • Tidsmarkørene viser hvor mye vann du bør drikke

Flasken har også et fruktlokk som lar deg eksperimentere med forskjellige smaker. Du bruker dermed fruktlokket til å lage ditt eget fruktvann. Lurt, ikke sant?

Hvordan sminke deg til naturlig glød i ansiktet: bruk BB Cream!

BB Cream er et fantastisk produkt til deg som lurer på hvordan du kan sminke deg til naturlig glød i ansiktet. I tillegg får du glattere hud av den! Pleiende sminke som dette er perfekt for voksen og moden hud. Perfect Complexion BB Cream SPF30 er nesten som en slags blanding mellom foundation og dagkrem – bare at den gir glød i tillegg! 

BB kremen min har middels dekkevne og er full av fuktighet og pleiende ingredienser. Den fås i tre forskjellige farger:

 • LIGHT (lys med beige/nøytral undertone)
 • MEDIUM (medium med beige/nøytral undertone)
 • MEDIUM TAN (medium med nøytral/varm undertone)

Hyaluronsyre og squalan sørger for at fuktigheten bindes og bevares i huden, slik at ansiktet får en sunn utstråling. Hyaluronsyre fremmer kollagenproduksjon, og på den måten kan du få glattere hud ved å bruke BB Cream. Produktet inneholder også bringebærfrøolje som beskytter huden mot forurensning og solskader. Og siden BB kremen i tillegg har solfaktor 30, blir huden godt beskyttet mot UV-stråler.

Les her for å få en komplett guide til BB Cream.

Hvordan få en solkysset look og naturlig glød med bronzer

Frister det med solkysset glød i ansiktet? Produkter som bronzer er et must for deg som vil ha glødende makeup. Matte Bronzer i fargen Maui Glow gir huden din en umiddelbar varme og jevn finish, uten at det blir for mye. Jeg anbefaler å påføre litt etter litt, slik at du bygger opp looken til du er fornøyd. Da unngår du å bruke for mye om gangen.

Hvordan sminke seg til ekstra glød i ansiktet med bronzer, steg-for-steg:

 • Steg 1: Klargjør huden ved å fullføre din vanlige hudpleierutine. Huden bør være godt fuktet. Jeg anbefaler både serum og en god dagkrem som gir glød. Bruk gjerne BB Cream også før du legger bronzer.
 • Steg 2: En god bronzer bør påføres med en myk, fluffy bronzerbørste som Powder Brush. Da blir det enklere å fordele produktet jevnt og fint.
 • Steg 3: Påfør bronzer på de områdene av ansiktet ditt som naturlig ville blitt truffet av solen. Det inkluderer langs hårfestet, på kinnbeina, langs neseryggen og litt på haken. Bruk lette, bevegelser og blend bronzeren godt inn i huden for å få en fin og naturlig glød.

Ikke glem at bronzeren også kan brukes til contouring og som øyeskygge! Her kan du lese mer om hvordan du legger naturlig hverdagssminke med bronzer og annen makeup.

Hva sier du, frister det å booste huden med glødgivende produkter?

Det trenger dermed ikke å være vanskelig å få naturlig glød – du trenger bare glødgivende produkter! I tillegg får du spenstigere, glattere hud som er godt hydrert. Jeg håper at du føler deg inspirert til å prøve, enten du vil ha serum, makeup eller ansiktskrem som gir glød i ansiktet. Eller kanskje det frister med en stilfull vannflaske? Stor klem fra Vendela!

En kommentar til “Vil du ha glattere, glødende hud? Disse produktene gir deg en skikkelig glow up

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Motta varsel Vi vil varsle deg når produktet er på lager igjen. Legg igjen din e-postadresse her.