Hvordan legge eyeliner og mascara for å få et magnetisk blikk – uansett anledning

Nå kan du endelig kjøpe både mascara og vannfast eyeliner av meg. Disse er perfekte for å fullføre øyesminken din. Jeg elsker disse produktene. Blikket blir så fint, synes jeg – nesten magnetisk. Jeg gleder meg vilt til at du får prøve dem også! Derfor ville jeg gi deg noen tips til hvordan du legger eyeliner og mascara til både hverdags og fest.

Fortsett å lese Hvordan legge eyeliner og mascara for å få et magnetisk blikk – uansett anledning

Slik legger jeg fin og enkel hverdagssminke på 3 steg

Hverdagssminke med Vendela

I dag har jeg lyst å dele med dere hvordan jeg legger naturlig og enkel hverdagssminke på bare 3 steg. Jeg har sittet sikkert tusen timer i makeupstolen. Jeg vil likevel at det skal være litt enkelt når jeg sminker meg selv. Da er denne sminkelooken veldig lett og gir et veldig fint resultat.

Prøv selv ved å se min video, følg stegene og se hvor lett det er å legge naturlig sminke 💜

Fortsett å lese Slik legger jeg fin og enkel hverdagssminke på 3 steg

Gjør deg klar til våren med hud- og kroppspleie som får deg til å gløde

Vendelas beste tips til hud og kroppspleie

Huden trenger ekstra kjærlighet og omtanke nå som vinteren er over. Jeg har snakket mye om ansiktspleie i det siste – men gode rutiner for kroppshud er også viktig. Heldigvis trenger ikke god hudpleie å være så komplisert. Gjør deg klar for våren med mine beste tips til silkemyk hud og kroppspleie som gir deg gløden tilbake.

Fortsett å lese Gjør deg klar til våren med hud- og kroppspleie som får deg til å gløde

La meg introdusere nye SilverDay+: dagkrem med hyaluronsyre og Fucoreverse

Vendela SilverDay+

Jeg er så utrolig stolt av å dele denne nyheten med dere. Jeg har oppgradert SilverDay, slik at den er enda bedre og mer effektiv mot aldringstegn. Endelig kan jeg tilby en dagkrem med hyaluronsyre og fucoreverse i ett og samme hudpleieprodukt. Jeg har jobbet med å fornye dagkremen i all stillhet, og det føles så godt å kunne dele “hemmeligheten” min. 

Fortsett å lese La meg introdusere nye SilverDay+: dagkrem med hyaluronsyre og Fucoreverse