Black Week 2021

Black Week 2021

Klarer du ikke å vente? Se aktuelle kampanjer her>>

Black Friday er i år 26. november. Vær blant de aller første til å få med deg årets Black Week-tilbud fra Vendela! Meld deg på her:

Bli med meg å feire Black Week 2021: Få rabatt og gode tilbud på sminke, hudpleie, hårpleie og kroppspleie. Her kan du være heldig å finne dine favorittprodukter på salg. Skjem deg bort med litt ekstra skjønnhet og velvære nå i mørketiden.

Pleier du å handle under Black Week eller på Black Friday? Jeg elsker å følge med på favorittmerkene mine. Det er så spennende å se hva som dukker opp i løpet av uken. Det er aldri feil med litt ekstra hudpleie nå om høsten og vinteren. Huden trenger det. Dessuten gjør det så godt for både kropp og sjel med litt ekstra egenpleie.

Masse hudpleie på tilbud under Black Week 2021

Følg med hele uken på Black Week-salget mitt for hudpleie. Det kommer til å dukke opp masse gode tilbud på hudpleie, inkludert kundefavoritter som ansiktsmaske, renseskum, dagkrem, serum og mer. Jeg kan også friste med masse kroppspleie på tilbud. Her finner du produktene som gjør huden glad.

Kjøp sminke og makeup på Black Friday

Har du lyst å prøve min nye makeup-kolleksjon? Black Friday 2021 feires med flotte tilbud på sminke. Her finner du alt du trenger til både hverdag og fest. Jeg har også et stort utvalg av sminkekoster, slik at du enkelt kan skape flotte looks hver eneste dag.

Kjøp den perfekte gaven på tilbud

Finn den perfekte julegaven til moren din, en god venninne eller kjæresten din med mine tilbud på hudpleie og makeup. Dette er en fin anledning til å finne luksuriøse, eksklusive skjønnhetsprodukter til lave priser. Eller kanskje du vil kjøpe en liten gave til deg selv?

Gode tilbud på luksuriøs hårpleie

Black Week 2021 vil også være en fin anledning til å kjøpe inn luksuriøs hårpleie. Jeg kommer til å ha tilbud på shampoo, balsam og serum. Du kan dermed skaffe deg alt du trenger for vakkert, glansfullt hår til rabatterte priser.