Bærekraft

Bærekraft og miljø hos Vendela

Bærekraft og miljø er noe som står høyt på min agenda, og her er noen av skrittene jeg tar for å bidra til å ta vare på planeten vår

vendela kirsebom

100 % dyrevennlig

Jeg er stolt av å være på Dyrevernalliansens grønne liste over merker som ikke tester på dyr. Jeg har aldri testet hudpleieproduktene mine på dyr, og jeg vil heller aldri gjøre det. Dyr fortjener vår respekt.

Unngår skadelige kjemikalier

Skadelige kjemikalier hører ikke hjemme i hudpleieprodukter eller ute i naturen. Jeg har valgt hver ingrediens nøye i samsvar med myndighetenes anbefalinger. Råstoffene er dokumenterte og godkjente. Du kan føle deg trygg på at ingen skadelige kjemikalier lekker ut i naturen.

Naturlige og bærekraftige ingredienser

Jeg er stolt av at produktene mine inneholder mange naturlige planteekstrakter og ingredienser. Det er bra for både huden din og planeten vår. Ikke minst, så er det bra for et bærekraftig landbruk. Jeg gjør mitt ytterste for å velge naturlig og organisk, så langt det lar seg gjøre. 

Unngå sløsing av materialer

Jeg synes at det er viktig å ta vare på ressursene våre og ikke sløse med materialer. Vanlig emballasje skaper utrolig mye unødvendig avfall! Jeg bruker kun esker av resirkulerbar papp. Emballasjen er omtrent helt fri for plast. Jeg bruker maisfyll i eskene for å beskytte produktene. Fyllet er så rent og naturlig at det i teorien kan spises.

Bærekraftig forsendelse

Jeg har brukt mye tid på å finne en god måte å sende produktene på. Valget falt på brevforsendelser med Posten, fremfor løsninger hvor det kjøres mange kilometer for å levere sendinger på døren. Posten er forpliktet til å redusere klimagassutslipp fra transport, og det er det beste alternativet jeg har funnet hittil.

Jeg jobber alltid med å finne bedre måter å ta vare på miljøet. Har du en god idé til meg? Ta kontakt, da vel! Sammen kan vi gjøre en stor forskjell for planeten vår.