Ansiktskrem for tørr hud

Ansiktskrem for tørr hud

Ønsker du ansiktskrem for tørr hud? Da kan jeg trygt anbefale mine egne ansiktskremer!

Vendela og Instant Glow med peptider, en ansiktskrem for tørr hud

For å unngå tørr hud er det viktig at du tilfører fuktighet til huden din. Ved hjelp av rett ansiktskrem kan du tilføre huden fuktighet og næringsstoffer som passer din hud. Ansiktskremen kan benyttes både for sensitiv og tørr hud, og skal helst påføres ren hud, hver dag. Over tid vil du kunne oppnå den sunne og friske huden du ønsker deg.

Ansiktskremene inneholder:

I mine ansiktskremer får du eksklusive planteekstrakter. De er utvunnet under lavt trykk og ved lav temperatur slik at virkestoffene beholder sine gode egenskaper.

Fuktigheten huden din trenger for å unngå tørr hud er innkapslet i mikroskopiske oljedråper. Slik blir huden tilført fuktigheten den trenger gjennom hele dagen. Dette er en patentert teknologi som kalles Water-in-Oil.

  • Panthenol – Ved å tilsette pro vitamin B5 i ansiktskremene unngår du tørr hud ved at du tilfører huden rikelig med fuktighet ved hjelp av hyaluronsyre som binder vannet i huden.
  • Squalane – En næringsrik olje som finnes naturlig i huden og er viktig for fornyelse av hudcellene. Squalan du finner i mine ansiktskremer utvinnes av olivenolje og trenger dypere inn i huden enn de fleste andre oljer. Derfor er den et viktig transportmedium for andre aktive stoffer som reduserer tørr hud.
  • Sheasmør – Inneholder flerumettet Omega-6 fettsyre som dannes om til prostaglandiner. Prostaglandinene holder huden spenstig, glatt og ungdommelig. Sheasmørets høye innhold av vitaminer A og E eliminerer frie radikaler og forebygger i tillegg utvikling av rynker og tørr hud. En naturlig del av alle mine ansiktskremer.

I min nettbutikk finner du tre ansiktskremer som helper deg å forebygge tørr hud. Ansiktskremene vil gi deg en silkemyk, sterkere og friskere hud full av glød.

Huden din vil også tåle mer av hverdagens slitasje som forurensning og påvirkning fra solen.

Sjekk gjerne ut denne siden med spørsmål fra kundene og mine svar om hudpleie ->

Øyekrem fra Vendela.no

I tillegg til mine ansiktskremer har jeg også laget to øyekremer. Dette er øyekremer som hjelper mot mørke ringer, poser under øynene, tørr hud og passer alle hudtyper, også sensitiv hud.

Føl deg velkommen til å ta i bruk mine produkter i nettbutikken min!