Alternativ hårkur for tørt og slitt hår

Alternativ hårkur for tørt og slitt hår


Mange i Norge er plaget med tørt og slitt hår. I dagens marked finnes det ingen grenser for hvilke løsninger som finnes tilgjengelig. Dette har medført til at det er vanskelig å orientere seg frem til rett alternativ dersom man ikke har erfaring. Dette er en av hovedårsakene til at jeg ønsker å dele mine produkter med deg – nettopp for å kunne hjelpe deg med å skape liv i håret igjen.

Jeg anbefaler serumet jeg tar i bruk selv for å unngå tørt og slitt hår, og som tilfører håret fuktighet. Jeg er også opptatt av at serumet skal gjøre håret lettstelt uten floker og med langvarig pleie

Flere muligheter enn bare serum

Hår er like forskjellig som oss mennesker generelt, og selv om serumet virker for de fleste hårtyper, ønsker jeg å kunne tilby deg et annet alternativ – min egen hårbalsam!

Balsamen er svært enkel og fungerer som hårkur ved at du tar balsam i håret og pakker det inn i et håndkle. Formålet er å la hårveksten bli stimulert slik at tørt og slitt hår får fuktigheten tilbake og blir tykkere. Balsamen jeg bruker passer perfekt for deg som ønsker å beskytte hårfargen slik at den varer lenger.

Andre hårpleieprodukter

I min nettbutikk finner du flere produkter enn hårkur for tørt og slitt hår, deriblant min egen shampo som gjør hårpleien komplett.

Shampoen er skånsom for håret samtidig som den skaper glans og forhindrer slitte tupper ved å styrke hårstråene hele veien fra hodebunnen til hårtuppene.
Shampoen min er tilsatt Keratin, som er det naturlige opphavet til hårets styrke.

Hudpleieprodukter

Jeg har også min egen hudpleieserie som du finner hos Vendela.no. Her finner du blant annet mine egne produkter som solkrem, ansiktskrem som glatter ut rynker. I tillegg til håndkrem, øyekrem, nattkrem, og serum.

Dette kan hjelpe mot alle slags hudtyper da ansiktskremene kommer i forskjellige typer, alt etter hva som passer din hud best. På min side Vendela.no har jeg også en ansiktsrens som renser ansiktet fri for makeup og andre urenheter.

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til å forsøke mine produkter!