Vendela Shop | PERSONVERNERKLÆRING HELENA COSMETICS AS
Vendela Kirseboms kolleksjon av hudpleie, hårpleie og parfyme. Nettbutikk for alle mine produkter for hud, parfyme og hårpleie.
vendela kirsebom, krem, hudpleie, hårpleie, vendela diamonds, nattkrem, dagkrem, serum, øyekrem, balsam, sjampo, hudpleieserie, parfyme
15856
page-template-default,page,page-id-15856,page-parent,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

PERSONVERNERKLÆRING HELENA COSMETICS AS

Ditt personvern hos Helena Cosmetics AS

Helena Cosmetics AS («Helena Cosmetics») tar dine rettigheter til personvern- og beskyttelsen av dine personopplysninger på alvor og følger gjeldene norsk lovgivning. Vi oppfordrer deg derfor til å lese igjennom personvernerklæringen nedenfor for å forstå hvordan Helena Cosmetics ivaretar dine rettigheter. Ansvarlig for å beskytte og behandle dine personopplysninger er Helena Cosmetics ved daglig leder.

 

Behandling av personopplysninger

Formålet med innsamling og behandling av dine personopplysninger, er å kunne administrere ditt kundeforhold, behandle returforsendelser, garantisaker, regnskapsavvikling og markedsføring samt produktsalg som er relevant og tilpasset til deg. Vi kan behandle personopplysninger, basert på rettslig databehandlingsgrunnlag, som du oppgir i kundeforholdet. Vi behandler også personopplysninger vi samler inn via våre nettsider (dersom du, som bruker, aksepterer dette) via informasjonskapsler (se nedenfor).

 

Helena Cosmetics baserer behandling av personopplysninger på følgende rettslige grunnlag:

  • For å oppfylle en avtalemessig forpliktelse, f.eks. forsendelse av en vare du har bestilt
  • For å oppfylle en rettslig forpliktelse, f.eks. lagring av data som pålagt i regnskapsloven
  • Berettiget interesse: Der det foreligger en fordel for deg og vi har god grunn til å tro at du har interesse av høre fra oss, og når dette skjer uten vesentlig innvirkning på ditt personvern, anser vi at det foreligger berettiget interesse som rettslig grunnlag for å oppbevare og behandle personopplysninger.
  • Samtykke, f.eks. at du har gitt ditt samtykke til at vi kan sende deg nyhetsbrev på e-post.

 

Innhenting av personopplysninger

Når du oppretter et kundeforhold hos Helena Cosmetics, ber vi deg om å oppgi fullt navn, adresse, epost og telefonnummer. Dersom du er i kontakt med vår Kundeservice på e-post, lagrer vi den skriftlige dialogen du har hatt med våre medarbeidere. Vi gjør dette for å kunne gi deg bedre service, og for å kunne oppfylle avtalen vi har med deg.

 

Opplysninger som finnes offentlig tilgjengelig i registre (reservasjon mot markedsføring, adresseinformasjon, telefonnummer, alder, fødselsdato, -for bruk i markedsføring og salg), kan innhentes for markedsføringsformål og for vurdering av kredittverdighet.

 

Bruk av informasjonskapsler

 

På Helena Cosmetics AS sine nettsider bruker vi informasjonskapsler. Informasjonskapslene skal hjelpe nettsidene å fungere optimalt, lar oss tilpasse besøket på nettsiden slik at innholdet vi viser er mest mulig relevant for deg, samt at de muliggjør relevant markedsføring til våre kunder på tvers av flere nettsider. Detaljert informasjon om våre informasjonskapsler og hvor du kan slå dem av finner du her.

 

Markedsføring og samtykke

 

Eksempelvis for å lagre informasjon om dine foretrukne kommunikasjonskanaler og påmelding til nyhetsbrev på e-post, ber vi om informasjon og samtykke fra deg som kunde. Vi innhenter samtykker i flere kanaler som, for eksempel, på våre nettsider eller via postale svarkuponger. Det er frivillig å oppgi informasjon om kommunikasjonskanaler eller samtykke til markedsføring. Et samtykke kan trekkes tilbake når du selv ønsker det ved å ta kontakt med vår kundeservice på kundeservice@vendela.com eller på telefon 40 03 80 01.

 

Som kunde defineres du enten som en aktiv eller som en passiv kunde. En aktiv kunde, hos oss, er en kunde som har et løpende abonnement, en kunde som venter på levering av en ordre, eller en kunde som har foretatt minst ett kjøp i løpet av de siste 12 mnd. Helena Cosmetics bruker løpende det sentrale Reservasjonsregisteret for å identifisere personer som har reservert seg mot en eller flere typer markedsføring. Dersom du er en aktiv kunde, eller har gitt samtykke, er du unnlatt bestemmelsene om vasking mot det sentrale reservasjonsregisteret. Dersom det rettslige behandlingsgrunnlaget for berettiget interesse er oppfylt, tolker vi det slik at både du som kunde og vi som bedrift har interesse av at vi tar kontakt med deg. Alle kunder (aktive og passive) vaskes mot Helena Cosmetics eget reservasjonsregister mot markedsføring.

 

Deling av personopplysninger

Vi deler personopplysninger med samarbeidspartnere der det er nødvendig for å innfri våre forpliktelser til deg, eller for å tilrettelegge for effektiv kommunikasjon og markedsføring. Eksempler på slike samarbeidspartnere kan være de som bistår i forsendelsen av varer, oppdatering av personopplysninger fra offentlige registre, kreditthåndtering, markedsføring og telefonsalg.

 

Uansett formål eller art, er all håndtering og deling av personopplysninger hos Helena Cosmetics AS regulert av databehandleravtaler som sikrer at håndteringen av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldende regelverk.

 

Vi hverken selger eller deler personopplysningene dine med eksterne aktører for markedsføringsformål, sett bort fra i tilfeller vi har fått ditt uttrykkelige samtykke til dette.

 

Oppbevaring, beskyttelse, sletting, retting og dataportabilitet av personopplysninger

I følge regnskapsloven og bokføringsloven, er Helena Cosmetics pålagt å lagre enkelte opplysninger om kundeforholdet i minst fem år fra avslutningen av regnskapsåret.

 

Etter at kundeforholdet har opphørt, vil vi oppbevare navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og kjøpshistorikk. Dette gjør at vi i fremtiden kan yte god service, håndtere reklamasjoner og returer samt sperringer mot markedsføring. Med mindre du har registrert deg i Reservasjonsregisteret, eller gitt oss beskjed om at du ikke ønsker å høre fra oss, er det vårt ønske å gi deg nyheter og tilbud om produkter vi tror du vil ha interesse av.

 

Helena Cosmetics prioriterer beskyttelsen av dine personopplysninger høyt. Vi jobber kontinuerlig for å sikre lagringen av dine personopplysninger og har fortløpende gjennomgang av fysiske, administrative og teknologiske rutiner.

Personopplysningsloven gir deg rett til å be om retting av-, sletting av- og innsyn i dine personopplysninger, med unntak av opplysninger hvor det er lovpålagt oppbevaringsplikt. Du har også rett til å be om at dine personopplysninger blir utlevert i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format. Dersom du ønsker å fremme et krav en eller flere av de ovenstående, vil vi ved kontakt til Kundeservice, og dokumentasjon på identitet, være behjelpelige med å imøtekomme ditt krav.

 

Endringer i personvernerklæringen.

Helena Cosmetics AS forbeholder seg retten til å endre vilkårene i personvernerklæringen. Ved vesentlige endringer i vår personvernerklæring (for eksempel som resultat av lovendringer), vil vi forsøke å komme i kontakt med personer vi tror det er relevant for. Du oppfordres til jevnlig å sette deg inn i gjeldende personvernvilkår for Helena Cosmetics.

 

Kontaktinformasjon:

Helena Cosmetics AS, Org. Nummer: 966 717 718

Post: Helena Cosmetics AS, Postboks 2110, 3208 Sandefjord.

Tlf: 40 03 80 01.

Epost: kundeservice@vendela.no